2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yanliz kalsaydim oyle tukurulmez boyle tukurulur diye guzelce bir gosterirdim herhade

Saka bir yana bende yapamam oyle bir terbiyesizlik ama fena haslardim cocugu kesin!!!

Bugun SIKISTIRSAM bir kosede 5 sene oncenin hesabini soracammmmm

aahahahaha gel bakiiimm haaaakk tüüüüüü

Inanmiyorummmmmmm

Gercek pay varsa o zaman mumkunse erkek olsun yavrumm... Kiz olursa vayy haline cikar cikmaz epilasyona

canım o bebeklik kılları dökülüyoki zaten sen bamya falan yeme böyle işte tüylü şeftali falan onlara dikkat edin gerçeklik payı var onların ben inanıyorum birde ayva yiyince gamzeli olurmuş bebiş annem ortancamızda çok yemiş bir gamzesi var mağara gibi hele küçükken daha çoktu büyüdükçe azalıyo tabi

Aahahahaha gel bakiiimm haaaakk tüüüüüü

slm annişler nasılsınız bakalım bende iiyim hatta süperim diyebilirim müjdemi isterimm noldu bilionuz mu dr um gelmiş haftaya prşmbe 22 de kontrole gidiyom 26 da değil ya 4 gün 4 gündr biraz daha enazından bebeğimi görmem yakınlaştı onu için çok sevinçliyim ne bilim bu bile beni mulu etti ondan sizinle paylaşayım dedim

Sende mi yurt disindasin?

Aynen dedigi gibi 5. ayda hersey normalse doguma kadar evinde kal derse hic sasirmam... Benim arkadasim doguma gitmis kadin sakin sakin eldivenlerini takarken benim arkadasimda isteksiz ikinmaya baslamis dogal olarak bebek geliyor sonucta sikiysa ikinmada gorimm.

Kari bagirirmis oteden ikinma diye bu gavurlarda akil yok hakikkaten!!! Saglikdan dogumdan anladiklari bu kadar iste!

Gozunu sevim turk doktorlarinin...

aaa oylemi yaaa.ben dun ayva kompostosu ictimmm icindeki ayvalari yemedim ama bgn hemen gidince hepsini yicemmm

Bende ayvayi eksik etmiyorum hergun kucuk bir dilimde olsa yimeye ozen gosteriyorum zaten peygamber efendimizde tavsiye etmis.

Bideeee cevizim eksik olmaz...

Hos geldin cnm, hadi gozun aydin...

Bebislerimize ait kucuck seyler bizi mutlu etmeye yetiyor dimi? kim bilir kucagimiza alinca nasil bir mutluluk olucak??? dusunemiyorum bileeeee

yok canım tükürmezdim nie tükiriyim yarabbi şükür diyip bir daha yaparsan seni gebertirim diyip bir bakış atardım eğer yanlızsak napıyosun sen die bi azar çekerdim
ben daha bekardım, komşumuz gelmişti oturmaya babamlara, çocukları da terbiyesiz. bildiğin vahşi. bide kız. bi ayıpladım anasının babasının yanında. tuttum kolundan, sen ne terbiyesizsin böyle, hiç mi terbiye vermiyolar sana dedim. annesi başladı bizi hiç dinlemiyo falan, utandı. dedim dinletemiyosunuz. annem böyle şeylerde çok alttan alır, ben sabredemiyorum.
Simdi bende guluyorum o hallerime

O zaman nasil tiksinmistimmm anlatamam 5 sene oldu ama hala aklimda mikrop cocuk... Eve gelmemle banyoya girmem bir olmustu

Yanliz kalsaydim oyle tukurulmez boyle tukurulur diye guzelce bir gosterirdim herhade

Saka bir yana bende yapamam oyle bir terbiyesizlik ama fena haslardim cocugu kesin!!!

Bugun SIKISTIRSAM bir kosede 5 sene oncenin hesabini soracammmmm

5 sene geçmiş, çocuk büyümüş, sen hala unutmamışsın

benim anamin da butun dogumlari okadar rahat olmuski bn 6 aya kadar doktora bile gtmedim diyr.bna hamileyken bigece sancilari baslamis annem demis sabah olsun mehmete derim ebeyi cagirir.bi guzel sabahi beklemis demis babama git ebeyi cagir bn dogurucam.annem buarada giyinmis suslenmis oturmus bacak bacak ustune atmis,hamileyken icmiyrmus ama artk dogurucak dye de yakmis bi sigara.snra ebe gelmis annemi gorunce demis bu daha dogurmuo bni neden cagirdinz sabah sabah ananem demis bi bakin ebe hanim isterseniz ynede ebe bi bakmis, demisss cabukk hazirlayin herseyi bebek geliooo.annem her dogumda boyleymis.komik kadin yaaaa.

insan unutmuo yaa bde baskalarinin yannda olunca hc unutmuo.bak bni rezil etti oglan mesela kizlarin yannda

Bak sende unutamamissin... Ya cok tiksinirim ben boyle seylerden bide bana boyle davranan ilk ve tek cocuk icime oturdu. Ya hic degilse birsey soyleseydim boyle oturmazdi isteee yeni gelin olmanin gozu ciksin

Ama ne olursa olsun birsey demek istemem baskalarinin cocugu icin cunku ALLAH basima verirse diye cok korkarimmm... Derler yaa ayipladigin seyi ALLAH basina vermeden canini almazmis diye... :18::18:

hos geldin cnm, hadi gozun aydin...

Bebislerimize ait kucuck seyler bizi mutlu etmeye yetiyor dimi? Kim bilir kucagimiza alinca nasil bir mutluluk olucak??? Dusunemiyorum bileeeee

saol canım aynen öle bi an önce gelmesini istiom annem de diyo sonrasında ağladığında bakalım bu kadar hevesli olcan mı diyo da olurum ya dedim de bilmiom inş. Hayrlısıyla sağlıklı şekilde alalım kucağımıza bebişimizi

Annelerimiz baskaymis... Biz mi cok pinpirikliyiz anlamadim gitti!

Beni annemde dogu sancisi gelmis (suyu filan gelmemis sadece sanci varmis) sabahtan hamur mayalamismis oturup bukme yapmaya baslamis...

4 tepsi bukme yapmis

Son tepside pistikden sonra ay sancim var gibisine babamin yanina gitmis pat suyuda gelmis o sira oyle gitmisler hastaneye... Gidisiyle dogrusu bir olmus zaten

Amin insaALLAH cnm.

Bana deseler yarin 9 ayliksin hadi dogur hemen dogururummm o kadar cok istiyorumm yavrumu kucagima alip kokusunu icime cekmeyi.

benim annemde az kalsın beni taksşde doğrcakmış babam o hafta hep ziznliymiş bakmış benim gelceğim yok işe başlamış o günü işe gitmiş annem öle fenalaşınca komşunun taksisine binmişler hastane varınca koşa koşa doğumhane kendi çıkmış ebeler demiş ne yapıon demiş doğuruyom gelin 5 dk içinde beni pırt diye çıkarmış

amin insaallah cnm.

Bana deseler yarin 9 ayliksin hadi dogur hemen dogururummm o kadar cok istiyorumm yavrumu kucagima alip kokusunu icime cekmeyi.

dimi insan özlüo ya ne bilim ben işte olduğum için konuşamıom onla sanki sonra diom alıncak bana eşim her akşam yattığımızda konuşuo onla sanki duyup gelio gibi olyo bazen içim

Bakalimm bizim seruven nasil olucak?

ben de 6.-10. haftalarımda bol bol yemiştim ayvayı. mide bulantısına iyi geliyodu. tuzluyodum bide.
yok ben Türkiyedeyim ama kendim Azerbaycanlıyım.
bebek geliyo, ıkınma mı demiş? nasıl yani? mal gibi nasıl uzanabiliriz ki? bi insan doğuyo sonuçta. bebeğim sen doğuma Türkiyeye gel en iyisi. olmazmı?

ay ben de böyle rahat doğum istiyorum. benim arkadaşımın annesi de öyle gitmişmiş doğuma. sabahı beklemiş, gelmiş kızına demiş ki, Gönül ben ekmek almaya gidiyorum, giyinmiş gitmiş hastaneye.

bende çok tiksinirim öyle şeylerden. ben bide kreşte çalışmıştım, ister istemez çok yüz veremiyosun çocuklara. ama böyle değillerdi. çok uyanık, bilmiş, yaramaz ama tatlılardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…