2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim bulantım da var. hazımsızlık var. iştahsızım. çok fenayım tek kelime

bende hala bulantıdan iştehsızlıktan kurtulamayanlardanım... nasıl yapacaz bilmiyorum böyle devam edersek. enerji de kalmıyor insanda böyle olunca enerji olmayınca da bir mutsuz huysuz oluyor insan. ya hiç geçmezse rubet -pelıssh atlatmıştı sanki bu haftalarda bulantıyı yanlış mı hatırlıyorum kızlaaarrrrr.....

sen böyle yazınca şimdi :44:

2aylık aradan sonra EKŞŞIIINN
hemde ne gecelik ne süs ne püs.. yattık uyuyak diye verdik sırtsırta konusuyoduk sonra bi baktım üstümüz fora
bi mutlu oldum bi mutlu oldumki

ama bizimki korkmus sabah aradı bişi oldumu iyimisin huzursuz olmus
dün geceki performansa karşılık bana yemek söylemiş süpriizz 20 dk sonra kapıda olur sen yat dinlen dedi

ben kocamı sevmiyimde kimleri seviyim yahuu

oyoy ne eşmiş ya gerçi hakkını yemiyim benim ki de kahvaltı hazırlıyodu

kardeş kardeş yatıyodunuuz sonra bi baktınız herşey fora öyle mi anam iki ay geçmiş 2 ay da 2 aylık bebişin daha olur kızz.Kocacın iyi dayanmışş Sev bacım sev hatta okşa hatta sarmala

iyi canım gazanız mübarek olsun ... bir aksşlik yaşamadan atlatmışsınız.

kardeş kardeş yatıyodunuuz sonra bi baktınız herşey fora öyle mi anam iki ay geçmiş 2 ay da 2 aylık bebişin daha olur kızz.Kocacın iyi dayanmışş Sev bacım sev hatta okşa hatta sarmala

canım bizim 3,5 ay oldu... korkudan aklımıza bile getiremedik. yasaklar höd hödlerle geçti ahhh gençlik ahh deriz artık unuttuk eski günleri

çakkıdı çakkıdı oynaşalım kııız
ama jestide güzel heee

Yemek dedin de, yazıyim mı, yazmıyim mı karar vermemiştim. Kızlar canı tatlı, şeker, çikolata çekenler bana gelin bir kutu göndermiş babaannem bugün geldi nasıl saldırdım

bizimkide yaklaşıyo biraz da bende tık yok

canım bizim 3,5 ay oldu... korkudan aklımıza bile getiremedik. yasaklar höd hödlerle geçti ahhh gençlik ahh deriz artık unuttuk eski günleri

canım bizde korkuyoduk daha önceden düşügüm vardı.. ama kendimi çok iyi hissediyorum aklımda hiç olumsuz bişi yok. doktorumuzda yapabilirsiniz demişti..
ben bu kadar sevindirik olucamı bilsem daha önceden yapardım

bebeginizi beklerken sizi neler bekler diye bi kitap okuyorum ondada yazıyo.. bebişiniz mutlu olur diye hersey onun mutlulugu için

3,5 ayy benim kociş bana şarkı gönderiyo " arada sırada aklıma geliyor, geldiği gibi de gitmeyi bilmiyor " Ya bi tv kanalında bi program vardı.Kaadının kocası programa katılmıştı.Bunların arasında cinsel anlamda bişey yaşanmamış.Tlfona bağladılar kadını diyoki kadın adama ' napimm ben de kadınım benim de canım var ben de istiyorum diyo adam da kadına diyoki tamam karıcım tamam hayatım sana çok güzel anlar yaşatıcam ' canlı yayında huuuuuuuuuuu.... hahahaha aklıma o geldi.k

bende de var canım o kitap. ama biz biraz kanama yaşayınca yasaklandı ilk 3 ay. sonra 14 haftayıda atlatalımda dedi dr um. şimdi ben zaten halsizlik bulantı iştahsızlık ... kendimi çok çirkin enerjisiz hissediyorum... yasakken daha cazip geliyordu başlarda sonrada iyiki yasakmış dedim bulantılar başlayınca şimdide yüreğinin götürdüğü yere git modundayım

çakkıdı çakkıdı oynaşalım kııız
ama jestide güzel heee
güzel oynaştık valla
banyodan cıktım göbeme kitlenmiş mutlu oldunmu böcügüm diyo bebişe soruyo bana değil.. tabi ben zati leyla olmusum

Yemek dedin de, yazıyim mı, yazmıyim mı karar vermemiştim. Kızlar canı tatlı, şeker, çikolata çekenler bana gelin bir kutu göndermiş babaannem bugün geldi nasıl saldırdım
ben hiç tatlı istemiyom yaa arada bi pasta yiyom o kadar ama ne sen söle belki isterim

bizimkide yaklaşıyo biraz da bende tık yok

bizimki tırsıyodu yanaşmıyodu ama baktı ben alev alev ateşimi söndürdü oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…