Yerim ben o doku bozuklugunu...
Bende cok istiyorum yavrumda gamze olsun diye babasindada var belki tuttururuz. Esimin gamzeleri etkilemisti beni ilk goruste...
ALLAH hayirlisini versin.
Beklerimmmmmmmmmmmmm.... Cok sevinirim gercekten eger oyle bir planin varsa mutlaka haberdar et olur mu?
bende isterim yaaa bnm bi arkadasimda var derinmi derin gee bile gerek yok gorunmesi icin smdi ona sordum anana so ne yemis sna hamileyken die
valla anacim bnde burda duydum bi telaselendimmm cnku ben yiyodum baya da yemistm snra oyle duyuncakorktum ama insan herseyden kararinca yicek.
canım benim hamileliğim planlı değildi aklımda hep bi yurt dışına gidip doğum yapmak var ama bilmiyorum duruma bağlı vallahi ama hep öyle bir planımız var olmadı gezmeye gidicem hollandada teyzem viyanada kuzenim belçikada amcam eşimde almanya doğumlu bide onun amcasına almanyaya gezicem valla
Oh ver elini avrupa... Beklerim cidden bak eger yolun buralara dusersede bana ugramazsan cok fena olur
Yerim ben o doku bozuklugunu...
Bende cok istiyorum yavrumda gamze olsun diye babasindada var belki tuttururuz. Esimin gamzeleri etkilemisti beni ilk goruste...
ALLAH hayirlisini versin.
canım benim hamileliğim planlı değildi aklımda hep bi yurt dışına gidip doğum yapmak var ama bilmiyorum duruma bağlı vallahi ama hep öyle bir planımız var olmadı gezmeye gidicem hollandada teyzem viyanada kuzenim belçikada amcam eşimde almanya doğumlu bide onun amcasına almanyaya gezicem valla
Of Of... Bos ver cnm huzurun nerdeyse orasi guzel.
Izmirin neresindensin? benim esimde izmirli.
kız akraba çıkıcaz nerdeyse nası gelmembelki amcamlarada yakındırsın
Amin canım Allah gönlüne göre versin inşallah
Ayy ne güzel ben olsam fin fin gezerdim benimde 1 tane akrabam yok yurtdışında anasını satıyım :)))
Cikiyordum tammmm yazini gorunce iki dk daha durakliyayim dedim.
Evet bence kesin akrabadiriz kesin yani cunku bizim koylu olupta akraba olmamak imkansiz. Bir ucundan kesin tuttururuz
Belkide amcanlari filan cok yakindan taniyordurum kim bilir.
Olmazsa ozelden devam ederiz didiklemeye
Suan cikmaliyim cnm, kendine iyi bak hemso
bende kızımda çok istemiştim gamze bol bol ayva yemiştim ve benim kızımında gamzesi var ama bence babadan oldu kocişiminde var gamzesi çok da yakışıyor ikisine,bide gözleri yeşil olsun istiyordum aynı babasının rengi inşallah bu bebişimde babasına benzerrr:))
bende kızımda çok istemiştim gamze bol bol ayva yemiştim ve benim kızımında gamzesi var ama bence babadan oldu kocişiminde var gamzesi çok da yakışıyor ikisine,bide gözleri yeşil olsun istiyordum aynı babasının rengi inşallah bu bebişimde babasına benzerrr:))
rubetcim bu tür hurafelere hamile kalmadan önce hiç inanmazdım saçma gelirdi ne zman ki hamile kaldım hepsini yaptım beklenti ayvada yedim sırtında gamze olsun diye yumurtada sürtüm sırtıma,kaşları kalem gibi olsun diye doğduğunda kaşlarına da kalem çektim hepsini yaptım denemeden içim rahat etmedi:))))
yımırtamı sürdüüün :44::44: Onu bilmiyorum biz 3 kızız 3müzdede var bişey yapsaydı annem söylerdiKaşına nası kalem çektn? O nası oluyo onuda öğreniyim ikisinide yapııyım olsun bide şey derler işte doğunca kız memesi emen çocuğun sesi güzel olurmuş die annem en küçüğümüze yaptı bi komşuyla beraber onunda kızı vaardı ikisininde sesi erkek gibi olduuu Kardeşimin yine iyi o kızıııın aman allahım çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?