2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yerim ben o doku bozuklugunu...

Bende cok istiyorum yavrumda gamze olsun diye babasindada var belki tuttururuz. Esimin gamzeleri etkilemisti beni ilk goruste...

ALLAH hayirlisini versin.

bende isterim yaaa bnm bi arkadasimda var derinmi derin gee bile gerek yok gorunmesi icin smdi ona sordum anana so ne yemis sna hamileyken die

Beklerimmmmmmmmmmmmm.... Cok sevinirim gercekten eger oyle bir planin varsa mutlaka haberdar et olur mu?

canım benim hamileliğim planlı değildi aklımda hep bi yurt dışına gidip doğum yapmak var ama bilmiyorum duruma bağlı vallahi ama hep öyle bir planımız var olmadı gezmeye gidicem hollandada teyzem viyanada kuzenim belçikada amcam eşimde almanya doğumlu bide onun amcasına almanyaya gezicem valla

bende isterim yaaa bnm bi arkadasimda var derinmi derin gee bile gerek yok gorunmesi icin smdi ona sordum anana so ne yemis sna hamileyken die

Benim akrabamin biri cocukken 8-10 yaslarinda oynarken yanaginin uzerine cok kotu dusmus artik neyin uzerine dustuyse.

Doktor iz kalir filan demis ama ondan gamze olarak kalmisti inanilmaz guzel duruyordu kim derdiki kiz dustude gamzesi oldu

yani kizlar smdi bu bnm sol yada sag kasigimda bazende gobek deligimde hissettigim bu hafif acilar bebekmi olemiymis???

valla anacim bnde burda duydum bi telaselendimmm cnku ben yiyodum baya da yemistm snra oyle duyuncakorktum ama insan herseyden kararinca yicek.

aynen canım ben mesla yoğurt severdim yoğurt yiyemiom 2 gündür de ayapıma çok kramnp giriyo eşimde kızıo sen daha yeme yoğurt yeme süt olsu n öle diyoda ne yapam süt sanki ineğin altından alınmış verilmiş gbi yoğurtta ağır gelio ne bilim şaştım kaldım ya

Oh ver elini avrupa... Beklerim cidden bak eger yolun buralara dusersede bana ugramazsan cok fena olur

Yerim ben o doku bozuklugunu...

Bende cok istiyorum yavrumda gamze olsun diye babasindada var belki tuttururuz. Esimin gamzeleri etkilemisti beni ilk goruste...

ALLAH hayirlisini versin.

Amin canım Allah gönlüne göre versin inşallah

Ayy ne güzel ben olsam fin fin gezerdim benimde 1 tane akrabam yok yurtdışında anasını satıyım :)))

bende kızımda çok istemiştim gamze bol bol ayva yemiştim ve benim kızımında gamzesi var ama bence babadan oldu kocişiminde var gamzesi çok da yakışıyor ikisine,bide gözleri yeşil olsun istiyordum aynı babasının rengi inşallah bu bebişimde babasına benzerrr:))

kız akraba çıkıcaz nerdeyse nası gelmem belki amcamlarada yakındırsın

Cikiyordum tammmm yazini gorunce iki dk daha durakliyayim dedim.

Evet bence kesin akrabadiriz kesin yani cunku bizim koylu olupta akraba olmamak imkansiz. Bir ucundan kesin tuttururuz

Belkide amcanlari filan cok yakindan taniyordurum kim bilir.

Olmazsa ozelden devam ederiz didiklemeye

Suan cikmaliyim cnm, kendine iyi bak hemso

sende canıım yazarım sana öptüüm baay

Bizim de baya akrabalarımız var yurtdışında. ama ben misafirliğe gitmek istemiyorum ya. seyahat etmek istiyorum. mesela biz 14 şubatta sevgili olmuştuk, Parise gitcektik 14 ünde. ama olmadı. uçuş izniyle falanla uğraşmayalım Fransada.

bide şey diyolar doğduğu an yanağına parmaklan basınca oluyomuş :44::44: hurafe işte ama olursa da güzel olur

benim eşimin tek yanağında var ama çok beli olmuyo. bebişimde olsa da olur olmasa da. gözleri yeşil olursa çok gülerim ama. çünkü bizim kahverengi ikimizinde. benim dedemin ve teyzemin gözleri yeşil.

rubetcim bu tür hurafelere hamile kalmadan önce hiç inanmazdım saçma gelirdi ne zman ki hamile kaldım hepsini yaptım beklenti ayvada yedim sırtında gamze olsun diye yumurtada sürtüm sırtıma,kaşları kalem gibi olsun diye doğduğunda kaşlarına da kalem çektim hepsini yaptım denemeden içim rahat etmedi:))))

yımırtamı sürdüüün :44::44: onu bilmiyorum biz 3 kızız 3müzdede var bişey yapsaydı annem söylerdi kaşına nası kalem çektn? o nası oluyo onuda öğreniyim ikisinide yapııyım olsun bide şey derler işte doğunca kız memesi emen çocuğun sesi güzel olurmuş die annem en küçüğümüze yaptı bi komşuyla beraber onunda kızı vaardı ikisininde sesi erkek gibi olduuu kardeşimin yine iyi o kızıııın aman allahım çok fena

ilginç şeyler bunlar ya hiç başıma glmedi ebrucum nslsn kızın ne eio bende 22 de gidiom dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…