ben de çıkmasını çok bekledim. şimdi de bakıp bakıp duruyorum aynada
bende 25 kasımda görmüştüm bebeğimi en son. niye ayda bir çağırıyolar ki ya? ben çok özlüyorum. 23 ü gitcem bende. bişey kalmadı falan diyorum kendimi kandrıyorum.
saol canım, alıyim kuru kayısı. zaten çok da seviyorum. işte bende ondan korkuyordum.ilk 3 ayda 2-3 kere kustum. 4. aya girdim, şimdi daha sık oluyo.
ammaan sevmezse sevmesin boşver her çocuk bir olmuyokii birde çocuklara ne kadar yanaşmak istersen o kadar kaçarben hiç umursamam gelir kucağıma otururlar taktik meselesi
bu sene tatile gittik işte yemekten sonra kahve içip sohbet etmek için çıktık dışarı bi kız çocuğu 3-4 yaşlarında yan masada oturuyodu yavaş yavaş geldi yanımıza adın ne senin dedim lara dedi geldi oturdu kucağıma herkes şok bendeannesi süt içiremiyomuş onu içirmeye çalışıyo ben aldım hem içiriyorum hemde sohbet ediyorum masadakilerle 1 koca fincan içirdim arkadaşın oğlu vardı meğerse beni kıskanmış oda 2-3 yaşlarında bana 3 gün gelmedi bende çok üstelemedim açıkçası baktı hiiç tınlanmıyo geldi kucağıma oturdu ne oldu nie geldin dedim sen beni seviyosun ben biliyorum diyo sıpa herkes yine şokta çocukları sıkmıcaksın ralax bırak sevmezse sevmesin bende seni sevmedim de geç
bende 25 kasımda görmüştüm bebeğimi en son. niye ayda bir çağırıyolar ki ya? ben çok özlüyorum. 23 ü gitcem bende. bişey kalmadı falan diyorum kendimi kandrıyorum.
boşver canım, takma. ben de hiç sevemem. çocuk kendisi gelmezse konuşmuyorum, bakmıyorum bile. o da ilgi çekecek ya, illa da yaklaşır.nebilim yaa boyum uzun zatn bde topuklu giydim korktu cocuk heralde bndennn.amannn napim zaten suan kinayamam hicbi cocugu bnm yavrumda snra kinadigima benzer dye..sevmesin napim ama bnde de cocuk sevememe gibi bi ozur var.bn cocuk ckkk tatli olursa sevebiliyorum napimmm elimde dgil.
sorma canım aynen bizim bebişler kıllı olcaklar galiba
Benim aram cok iyidir cocuklarda ama arada boyle curuk elmalar cikiyor yapacak birsey yok
Esimin ortaginin cocugunu seveyim demistim bundan birkac yil once cokta sevilecek bir yeri yoktu ama isteeeeeeeeeee... Cocuk tukurmez mi bana o gun bu gundur dokunmam artik o cocuga hatta laf bile atmiyorum
Benim doktor beni 18 ocakta cagirmisti
Dusun cnm iki ay sonra gorecektim yavrumu. Ben dayanamayip ozelden randevu aldim. Napimm...
Aynen senin gibi bende kendimi oyle avutuyorum... iste onumuzdeki hafta alti ustu hemen gecer gibi
Benim aram cok iyidir cocuklarda ama arada boyle curuk elmalar cikiyor yapacak birsey yok
Esimin ortaginin cocugunu seveyim demistim bundan birkac yil once cokta sevilecek bir yeri yoktu ama isteeeeeeeeeee... Cocuk tukurmez mi bana o gun bu gundur dokunmam artik o cocuga hatta laf bile atmiyorum
cocuga mi diyim bnde sevmedim dyeyk aslinda her cocuk sevmez degil zaten bn de oyle bi huy ykki ahh canm agucuk ver onu bna filan yapamam.hani kimisi her cocuga bailir alir hop hop zip zip elinden tutar dolastirir.bnde anneme cekmisim o da oyle her cocugu sevmez.ama bn cocugum hem sagikli hem bilmis hem de ckkk sirin olsun istyrmmmm...
aaa evet ya demekki cocuktan cocuga degisiyr.aman napim sevmedi ama allahtan tukurmei yksa doverdim hele rubet olsa o da cocugun suratina tukururdu heralde
boşver canım, takma. ben de hiç sevemem. çocuk kendisi gelmezse konuşmuyorum, bakmıyorum bile. o da ilgi çekecek ya, illa da yaklaşır.
öylemi diyolar? kıllımı oluyomuş?
aaa evet ya demekki cocuktan cocuga degisiyr.aman napim sevmedi ama allahtan tukurmei yksa doverdim hele rubet olsa o da cocugun suratina tukururdu heralde
boşver canım, takma. ben de hiç sevemem. çocuk kendisi gelmezse konuşmuyorum, bakmıyorum bile. o da ilgi çekecek ya, illa da yaklaşır.
öylemi diyolar? kıllımı oluyomuş?
yuhhaziranda çağırsaydı. yurtdışındaydın dimi sen canım?
Evet cnm yurt disindayim, burda eger ilk uc ayda hersey normal olunca birdahaki randevuyu 5. ayina ayarliyorlar.
ahahaahahhha, evet kesin rubet de ona tükürürdü.
ay ciddi ck guldum buna ya.Allah seni napmasin valla guldrdun bni haa moralim yerine geldi
sen nerdeydin canm??
yok canım tükürmezdim nie tükiriyim yarabbi şükür diyip bir daha yaparsan seni gebertirim diyip bir bakış atardım eğer yanlızsak napıyosun sen die bi azar çekerdim
hah bnde snn gibiym aslinda iste hic bakmam konusmam ama iste kizlar seviodu babasi da getirmis ayip olmasin dedydim keske ayip olaymis.aman neyse bnm bebisim de buuynce derim git tukur o cocugun suratian olur biterrr.haaaaaa ha ha ha ha
Evet cnm yurt disindayim, burda eger ilk uc ayda hersey normal olunca birdahaki randevuyu 5. ayina ayarliyorlar.
canım çocuk kılanırken bulantı yapıyormuş öyle duymuştum buna göre mantıken die şettirdim öyle olup olmadığını bilmiyorum şahseen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?