2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sorma canım aynen bizim bebişler kıllı olcaklar galiba

cocuga mi diyim bnde sevmedim dye yk aslinda her cocuk sevmez degil zaten bn de oyle bi huy ykki ahh canm agucuk ver onu bna filan yapamam.hani kimisi her cocuga bailir alir hop hop zip zip elinden tutar dolastirir.bnde anneme cekmisim o da oyle her cocugu sevmez.ama bn cocugum hem sagikli hem bilmis hem de ckkk sirin olsun istyrmmmm...

bende 25 kasımda görmüştüm bebeğimi en son. niye ayda bir çağırıyolar ki ya? ben çok özlüyorum. 23 ü gitcem bende. bişey kalmadı falan diyorum kendimi kandrıyorum.

Benim doktor beni 18 ocakta cagirmisti

Dusun cnm iki ay sonra gorecektim yavrumu. Ben dayanamayip ozelden randevu aldim. Napimm...

Aynen senin gibi bende kendimi oyle avutuyorum... iste onumuzdeki hafta alti ustu hemen gecer gibi

boşver canım, takma. ben de hiç sevemem. çocuk kendisi gelmezse konuşmuyorum, bakmıyorum bile. o da ilgi çekecek ya, illa da yaklaşır.
sorma canım aynen bizim bebişler kıllı olcaklar galiba

öylemi diyolar? kıllımı oluyomuş?

aaa evet ya demekki cocuktan cocuga degisiyr.aman napim sevmedi ama allahtan tukurmei yksa doverdim hele rubet olsa o da cocugun suratina tukururdu heralde

Benim doktor beni 18 ocakta cagirmisti

Dusun cnm iki ay sonra gorecektim yavrumu. Ben dayanamayip ozelden randevu aldim. Napimm...

Aynen senin gibi bende kendimi oyle avutuyorum... iste onumuzdeki hafta alti ustu hemen gecer gibi

yuh haziranda çağırsaydı. yurtdışındaydın dimi sen canım?

ay ciddi ck guldum buna ya.Allah seni napmasin valla guldrdun bni haa moralim yerine geldi

ben nerdeyse hiç sevmezdim çocukları çocuklarda bana sırnaşırdı şimdi seviyorum ama amanda amaan falan gel seviyim demem en fazla ismini sorarım işte
ne var bi kere bana demişti çocuk git sevmedim seni diee amaan dedim sevmezsen sevme bende seni sevmedim dedim gülüp gitttim peşimdeen ebru ablaaa die geldi ama

aaa evet ya demekki cocuktan cocuga degisiyr.aman napim sevmedi ama allahtan tukurmei yksa doverdim hele rubet olsa o da cocugun suratina tukururdu heralde

Simdi yapsin SIKIYORSA

O zaman yeni gelindimm napimmmm alttan aliyomus gibi yapmak zorundaydim ama oracikta bogacaktim cocugu

boşver canım, takma. ben de hiç sevemem. çocuk kendisi gelmezse konuşmuyorum, bakmıyorum bile. o da ilgi çekecek ya, illa da yaklaşır.

canım çocuk kılanırken bulantı yapıyormuş öyle duymuştum buna göre mantıken die şettirdim öyle olup olmadığını bilmiyorum şahseen

hah bnde snn gibiym aslinda iste hic bakmam konusmam ama iste kizlar seviodu babasi da getirmis ayip olmasin dedydim keske ayip olaymis.aman neyse bnm bebisim de buuynce derim git tukur o cocugun suratian olur biterrr.haaaaaa ha ha ha ha

yok canım tükürmezdim nie tükiriyim yarabbi şükür diyip bir daha yaparsan seni gebertirim diyip bir bakış atardım eğer yanlızsak napıyosun sen die bi azar çekerdim

Yanliz kalsaydim oyle tukurulmez boyle tukurulur diye guzelce bir gosterirdim herhade

Saka bir yana bende yapamam oyle bir terbiyesizlik ama fena haslardim cocugu kesin!!!

Bugun SIKISTIRSAM bir kosede 5 sene oncenin hesabini soracammmmm

hah bnde snn gibiym aslinda iste hic bakmam konusmam ama iste kizlar seviodu babasi da getirmis ayip olmasin dedydim keske ayip olaymis.aman neyse bnm bebisim de buuynce derim git tukur o cocugun suratian olur biterrr.haaaaaa ha ha ha ha
ben yeni gelin geldiğimde eşimin yeğenlerine hediyeler falan getirmiştim, o yüzden sorun yaşamadım. ama asansörde komşumu görsem çocuğuyla, kadına selam verip geçiyorum. çocuk bu, napıcağı belli omuyo.
Evet cnm yurt disindayim, burda eger ilk uc ayda hersey normal olunca birdahaki randevuyu 5. ayina ayarliyorlar.

çok ara veriyolar ya. 5. ayda da herşey normalse direk doğuma çağırcak yani.
ben de özelden randevu alcaktım da dayanamayıp, sonra düşündüm de, biraz merakta kalıyim, cinsiyet öğrencem sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…