2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa 3,5 ay komik programmış

bazı hamileliklerde kadınlar hormon değişikliğiyle çok şey olabiliyorlarmış . bu normalmiş yani. eee o hanımların eşleri de çok şanslı oluyorlar bu durumda

ya bizde 2 hafta bir yapıoz 2 aydan sonra ne yapam bizimki dayanamıo ne yapalım öle de olunca mecbur ama nedense ben o kadar eskisi gibi istekli olamıom kokuyom nedense halen

güzel oynaştık valla
banyodan cıktım göbeme kitlenmiş mutlu oldunmu böcügüm diyo bebişe soruyo bana değil.. tabi ben zati leyla olmusum

Ya ben napıyorum mesela eşime kızıyorum eheheheh hemen elimi göbişime götürüyorum diyorum ki eşime bana bak herif uyandırı mi bebeişmiizi süleee uyandırm miii ' ay kıyamam kocişimee aman uyandırma aman rahatsız olmasın diyo sonra ben oluyorum kraliçeee çok mu fenayım yaaaaaAma kocişimi çok seviyorummm hemen yanına gidip gelim mi acaba milletin ortasında da sarılaamam ki hahah senin gibi akşam kardeş kardeş taktiğini mi uygulasam

bazı hamileliklerde kadınlar hormon değişikliğiyle çok şey olabiliyorlarmış . bu normalmiş yani. eee o hanımların eşleri de çok şanslı oluyorlar bu durumda

ben bu konuda pelishin üzerine tanımıyorum
ben biara cok fena olmustum bee resmen rüyalarıma giriyodu
aha dedim sapıttım

neyse artık bundan sonra haftada 1 en fazla hadi 2 olsun devam ederik
kendimiz için degil bebiş için

kimsenin suçu yok hep bu hormonlaaar canımmmm herşey bebekler için tabi analık işte insan kıyamıyor

kızlar benim yemek geldi ben 2 kişilik sayılırım ama bu yemek 3-4 kişilik
acıkan varsa buyursun beklerim

ben hiç tatlı istemiyom yaa arada bi pasta yiyom o kadar ama ne sen söle belki isterim
ay 5 kiloluk bi koli canım. ben tatlı çok yiyorum başından beri.

evet ben o kadınlardanım eşim de çok şanslı hiç ara falan da vermedik. tam gaz devam

afiyet olsun canım yakınsan gelemşaka tabi de ben bugun yemek yiyemedim bugun yemeğimde taş çıktı aç kaldım sonrada smit almıştım onu yedim kalanaı ama halen acım

çıldıracaaaammm benim koca mayyaakkk bu gece bi ekşını daha haketti bu kadarını beklemiyodum beaa..
kalk gel bebişim bahcelievlerdeyim ben.. bak corbayı daha bitiremedim.. ara vererek yiyorumki hepsini yiyebiliiim

çıldıracaaaammm Benim koca mayyaakkk Bu gece bi ekşını daha haketti Bu kadarını beklemiyodum beaa..
Kalk gel bebişim bahcelievlerdeyim ben.. Bak corbayı daha bitiremedim.. Ara vererek yiyorumki hepsini yiyebiliiim

afiyet bal şeker olsun canım ya koca akşamkine doymamış ondan şimdiden yolunu yapmış ondan fazla bende şuan simit aldırttım tekrar bide çay söledim onu yiycem açım ve nedense çok halsiz ve uykum var 11de yatıığım halde böleyim

ya bizde 2 hafta bir yapıoz 2 aydan sonra ne yapam bizimki dayanamıo ne yapalım öle de olunca mecbur ama nedense ben o kadar eskisi gibi istekli olamıom kokuyom nedense halen

bendede korku var canım o da kötü etkiliyor doğal olarak... eh birde halsizlik bulantı

kızlar benim yemek geldi ben 2 kişilik sayılırım ama bu yemek 3-4 kişilik
acıkan varsa buyursun beklerim
afiyet olsun canım yemek deyince bulanıyorum artık,eski iştahlı günlerimi özledim. bu haldeyim ama hiç kilo vermedim hatta toplamda üç kilo bile aldım,ilgünç değil mi???

evet ben o kadınlardanım eşim de çok şanslı hiç ara falan da vermedik. tam gaz devam

eşin hep hamile olmanı isteyecek senin bebelerin arası çok uzamayacak bu durumda

simit çayy bayılırımm yanında pınar beyaz

şükür öle cok bulantı problemim olmadı... 2 kere oldu psikolojim bozuldu resmen
Allah yardımcınız olsun sizin kuzum..

güzel oynaştık valla
banyodan cıktım göbeme kitlenmiş mutlu oldunmu böcügüm diyo bebişe soruyo bana değil.. tabi ben zati leyla olmusum

ama birlikte olmak bebişide mutlu ediyorumuş kızlaar hormon salgılanıyomuş o sıra işte bebeğinde mutlu olmasını sağlıyomuuş bu akşam bizde parise gidebiliriz kociş yollarımı gözlüyo

şükür öle cok bulantı problemim olmadı... 2 kere oldu psikolojim bozuldu resmen
Allah yardımcınız olsun sizin kuzum..

bundan sonrada olmaz inş canım... ben fenayım çok .kusmam yok ama sürekli bir bulantım var. kalkıp zarzor bişeyler pişiriyorum onu da yaparken burnuma kokunca yiyemiyorum... bulantı neyse de bebek büydükçe iştahsızlık sorun oluyor çünkü artık sen yetmiyorsun bebeğe ek gıda istiyor e bulamayınca
evet eşim hamile olmamdan gayet memnun. ambargo görmediği için. ay ben çocukken hep 4 çocuğum olsun istiyomuşum

eee bu durumda çocukluk hayalin gerçekleşecek canım

adama naptıın kıız seeeenn

valla farklı bişi yapmadım herzaman ne yaptıysam onu yaptım
ama her seefrinde böle yemek söylicekse her gece yaparım

ama 9 ayda doktorun dedigi 14 kiloyu degil kocanım yedirdiklerinden sebep 54 kiloyu alırım

valla farklı bişi yapmadım herzaman ne yaptıysam onu yaptım
ama her seefrinde böle yemek söylicekse her gece yaparım

ama 9 ayda doktorun dedigi 14 kiloyu degil kocanım yedirdiklerinden sebep 54 kiloyu alırım

aahahahahh benimkine dün çok güldüm diyoki vallahi şuan çocuk yapıcak kıvamdayım falan diyo dedim kusura bakma iki rahmim yok teki yetiyo zaten olmadı sana rahim takalım çok istiyosan diyorum yarıldı gülmekteeen ama adam 1 haftadır dolanıyo dolu dolu dün çok yoruldum valla hiç şettiremedim yarın tatiliim keyif yapalım bakalım bebişimizide mutlu edeek HERŞEY BEBİŞLERİMİZ İÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…