3,5 ayybenim kociş bana şarkı gönderiyo " arada sırada aklıma geliyor, geldiği gibi de gitmeyi bilmiyor " Ya bi tv kanalında bi program vardı.Kaadının kocası programa katılmıştı.Bunların arasında cinsel anlamda bişey yaşanmamış.Tlfona bağladılar kadını diyoki kadın adama ' napimm ben de kadınım benim de canım var ben de istiyorum diyo adam da kadına diyoki tamam karıcım tamam hayatım sana çok güzel anlar yaşatıcam ' canlı yayında huuuuuuuuuuu.... hahahaha aklıma o geldi. k
güzel oynaştık valla
banyodan cıktım göbeme kitlenmiş mutlu oldunmu böcügüm diyobebişe soruyo bana değil.. tabi ben zati leyla olmusum
ben hiç tatlı istemiyom yaa arada bi pasta yiyom o kadar ama ne sen söle belki isterim
bizimki tırsıyodu yanaşmıyodu ama baktı ben alev alev ateşimi söndürdü oda
bende de var canım o kitap. Ama biz biraz kanama yaşayınca yasaklandı ilk 3 ay. Sonra 14 haftayıda atlatalımda dedi dr um. şimdi ben zaten halsizlik bulantı iştahsızlık ... Kendimi çok çirkin enerjisiz hissediyorum... Yasakken daha cazip geliyordu başlarda sonrada iyiki yasakmış dedim bulantılar başlayıncaşimdide yüreğinin götürdüğü yere git modundayım
güzel oynaştık valla
banyodan cıktım göbeme kitlenmiş mutlu oldunmu böcügüm diyobebişe soruyo bana değil.. tabi ben zati leyla olmusum
bazı hamileliklerde kadınlar hormon değişikliğiyle çok şeyolabiliyorlarmış . bu normalmiş yani. eee o hanımların eşleri de çok şanslı oluyorlar bu durumda
ben bu konuda pelishin üzerine tanımıyorum
ben biara cok fena olmustum bee resmen rüyalarıma giriyodu
aha dedim sapıttım
neyse artık bundan sonra haftada 1 en fazla hadi 2 olsun devam ederik
kendimiz için degil bebiş için
ay 5 kiloluk bi koli canım.ben hiç tatlı istemiyom yaa arada bi pasta yiyom o kadar ama ne sen söle belki isterim
bazı hamileliklerde kadınlar hormon değişikliğiyle çok şeyolabiliyorlarmış . bu normalmiş yani. eee o hanımların eşleri de çok şanslı oluyorlar bu durumda
kızlar benim yemek geldi ben 2 kişilik sayılırım ama bu yemek 3-4 kişilik
Acıkan varsa buyursun beklerim
afiyet olsun canım yakınsan gelemşaka tabi de ben bugun yemek yiyemedim bugun yemeğimde taş çıktı aç kaldım sonrada smit almıştım onu yedim kalanaı ama halen acım
çıldıracaaaammmBenim koca mayyaakkk Bu gece bi ekşını daha haketti Bu kadarını beklemiyodum beaa..
Kalk gel bebişim bahcelievlerdeyim ben.. Bak corbayı daha bitiremedim.. Ara vererek yiyorumki hepsini yiyebiliiim
ya bizde 2 hafta bir yapıoz 2 aydan sonra ne yapam bizimki dayanamıo ne yapalım öle de olunca mecbur ama nedense ben o kadar eskisi gibi istekli olamıom kokuyom nedense halen
afiyet olsun canım yemek deyince bulanıyorum artık,eski iştahlı günlerimi özledim. bu haldeyim ama hiç kilo vermedim hatta toplamda üç kilo bile aldım,ilgünç değil mi???kızlar benim yemek geldi ben 2 kişilik sayılırım ama bu yemek 3-4 kişilik
acıkan varsa buyursun beklerim
evet ben o kadınlardanım eşim de çok şanslıhiç ara falan da vermedik. tam gaz devam
eşin hep hamile olmanı isteyecek senin bebelerin arası çok uzamayacak bu durumda
simit çayy bayılırımm yanında pınar beyazafiyet bal şeker olsun canım ya koca akşamkine doymamış ondan şimdiden yolunu yapmış ondan fazlabende şuan simit aldırttım tekrar bide çay söledim onu yiycem açım ve nedense çok halsiz ve uykum var 11de yatıığım halde böleyim
bendede korku var canım o da kötü etkiliyor doğal olarak... eh birde halsizlik bulantı
afiyet olsun canım yemek deyince bulanıyorum artık,eski iştahlı günlerimi özledim. bu haldeyim ama hiç kilo vermedim hatta toplamda üç kilo bile aldım,ilgünç değil mi???
eşin hep hamile olmanı isteyecek senin bebelerin arası çok uzamayacak bu durumda
güzel oynaştık valla
çıldıracaaaammmbenim koca mayyaakkk bu gece bi ekşını daha haketti bu kadarını beklemiyodum beaa..
kalk gel bebişim bahcelievlerdeyim ben.. bak corbayı daha bitiremedim.. ara vererek yiyorumki hepsini yiyebiliiim
şükür öle cok bulantı problemim olmadı... 2 kere oldu psikolojim bozuldu resmen
Allah yardımcınız olsun sizin kuzum..
evet eşim hamile olmamdan gayet memnun. ambargo görmediği için. ay ben çocukken hep 4 çocuğum olsun istiyomuşum
eee bu durumda çocukluk hayalin gerçekleşecek canım
adama naptıın kıız seeeenn
valla farklı bişi yapmadım herzaman ne yaptıysam onu yaptım
ama her seefrinde böle yemek söylicekse her gece yaparım
ama 9 ayda doktorun dedigi 14 kiloyu degil kocanım yedirdiklerinden sebep 54 kiloyu alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?