valla farklı bişi yapmadım herzaman ne yaptıysam onu yaptım
Ama her seefrinde böle yemek söylicekse her gece yaparım
Ama 9 ayda doktorun dedigi 14 kiloyu degil kocanım yedirdiklerinden sebep 54 kiloyu alırım
Anneler,dogumdan sonra ise/okula devam etmeyi dusunuyormusunuz?
Ben suan resmen bir cikmazdayim.. Ne yapacagimi bilemiyorum.
canım bizde korkuyoduk daha önceden düşügüm vardı.. ama kendimi çok iyi hissediyorum aklımda hiç olumsuz bişi yok. doktorumuzda yapabilirsiniz demişti..
ben bu kadar sevindirik olucamı bilsem daha önceden yapardım
bebeginizi beklerken sizi neler bekler diye bi kitap okuyorum ondada yazıyo.. bebişiniz mutlu olur diye hersey onun mutlulugu için
Canım bizde öyleydik düşük riski falan derken 9. haftaya kadar sabrettik sonra 2 gün sonra lekelenme başladı Neyse sonra yine yapmadık dojtor yapın bişey olmaz dediği halde neyse 12 haftadan sonra bizde bir rahatlık oldu haftada 1 de sorun yok ama haftada 3 olunca yine gecenlerde leklenme oldu dedikki kesinlikle cinsel ilişkiden oluyo bu durum şimdi rutin olarak hafta da 1 diyip ona uğrasıyoruz. Yani sorun yok diye abartmayın derim bizim gibi yoksa inasan korkuyo mecbur yine ara veriyo :)) Bu arada ilişki kurmayan bayanlar tavsiyem sakın eşinizle araya bu kadar mesafe sokmayın tabi aksi bir durum yoksa yasak demediyse doktor cünkü o zmaan doğumdan sonra ciddi zor bir surec başlıyor tanıdıklarım var yani zorda gelse 10- 15 günde bir olun derim haa bazıları bizim gibi hormanal olarak zaten hazır oluyo sorunolmuyo ama soğuyanda cok arkadas olabilir normaldir dışlanmış hissetmesin kendini
Canım ben kreşe vermeden çalışmayı düşünmüyorum. // noldu ki? işten ayrılman mı gerekiyo?
ben çalışmayı düşünüyorum.. ama calısıp cocugumu bakıcıya bırakmak mı asla..
dünki haberi zilerken kafayı yedim küçüçük cocugun agzına uyku ilacı tıkıştırıyodu
annem ben bakarım diyo.. eger ayrı kalabilirsem bebişimden bi çalışma girişiminde bulunucam
bebeklerinize başkası baksın diye mi yaptınız çok zorda kalmadığınız sürece onlarla aile mutluluğunu yanaşamalısınız?
Nacizane fikrim
bebeklerinize başkası baksın diye mi yaptınız çok zorda kalmadığınız sürece onlarla aile mutluluğunu yanaşamalısınız?
nacizane fikrim
ne saçma bir düşünce inanamıyorummmNe demek başkası baksın diyemi yaptınız.Ne yani bebeğimiz olsun da bizde aman evde oturalım çalışmayalım büyütelim aman dışarı çıkmayalım kimseye teslim etmeyelim gibi bi düşünceye sahip olmak ne büyük gaflettir öyle.Sonuçta kadınız doğurganız elbette bebeğimizi yapıcaz çalışıcaz da.O zaman kimse çalışmasın otursun evde ha öncesinde zengib bir koca bulmak lazım senin fikrince galiba.Herşey maddiyatla ölçülmüyo elbette ama herşeyi paraya bağlamakta yanlış.Kadınız diye bizim görevimiz çocuk yap büyüt kocana yemek yap doyur bu muudur?Şoktayımm
Bebis planda yokken okula tekrar baslamaya karar vermistim 2012 subat veya 2012 eylul icin. Okula basliyacagim icin isi birakcam zaten nisanda 2.semesterden baslicam..O yuzden aklim cok karisik
Hic turk haberlerinide izliyemiyorum nerde olmus turkiyede mi??
Ben suan calisiyorum.Ve evi tek maas ile gecindiriyorum. Esim Danimarkaya geleli 1,5 sene oldu ama oturumu yeni cikti. Kursa gidiyor suan ama dil bilmeden de kimse is vermiyor. Sansa bu ay basi bi turk temizlik isi verdi haftada 10 saat. Maasi dusuk ama benim maasin ustune ekleyince yeterli oluyor bize.
Simdi ben okula baslayinca doguma 3 ay kala ekstradan okul parasi veriyor devlet ( Burda okula gidiyorsun diye para veriyorlar,TR e gore tam tersi). Ve dogumdan sonra 12 ay daha veriyorlar bu ekstra maasi. Simdi aslinda okula gitsemde gitmesemde ben o parayi aliyorum. Ama bi an once okulum bitsinde su yaban ellerde hak ettigim maasi alayim diyorum.
Okula otobus ile gitmek 30 dk suruyor. Ve 2009 da 1.semester i bitirmistim ama evlilik ekonomik sorun derken birakmistim. Simdi okula devam edip bebisimi anneme birakmayi dusunuyorum. Annem sen okuluna tekrar basla ben bakarim diyor zaten. Iyi olanda yogun olmuyor dersler. Labrotuar dersleri zorunlu ve bi kac ders daha. En gec saat 14 de okul bitiyor. Ve her cuma bos oluyor..
Ama kararsisim. Bebisimi 3 aylikken anneme birakip okula mi gideyim sonra okulu bekleteyim mi diye :44:
kariyerde yaparim cocukda diceksin oyle dusunenlere :)
bide
ne saçma bir düşünce inanamıyorummmNe demek başkası baksın diyemi yaptınız.Ne yani bebeğimiz olsun da bizde aman evde oturalım çalışmayalım büyütelim aman dışarı çıkmayalım kimseye teslim etmeyelim gibi bi düşünceye sahip olmak ne büyük gaflettir öyle.Sonuçta kadınız doğurganız elbette bebeğimizi yapıcaz çalışıcaz da.O zaman kimse çalışmasın otursun evde ha öncesinde zengib bir koca bulmak lazım senin fikrince galiba.Herşey maddiyatla ölçülmüyo elbette ama herşeyi paraya bağlamakta yanlış.Kadınız diye bizim görevimiz çocuk yap büyüt kocana yemek yap doyur bu muudur?Şoktayımm
kariyerde yaparim cocukda diceksin oyle dusunenlere :)
bide
ben çalışmayı düşünüyorum.. ama calısıp cocugumu bakıcıya bırakmak mı asla..
dünki haberi zilerken kafayı yedim küçüçük cocugun agzına uyku ilacı tıkıştırıyodu
annem ben bakarım diyo.. eger ayrı kalabilirsem bebişimden bi çalışma girişiminde bulunucam
nacizane fikrim
bu kadar şoka girmene gerek yok kimse çalışmayın demedi feminizm yapmaya gerek yok bebek çok farklı bir olay..terbiyesini eğitimini saygısını sevgisini anneden alacak bu çocuk emek ister paradan önce kariyerden daha önemlidir herşeyden daha önemlidir evlat bu başka birşeye benzemez polemik yapmaya gerek yok
valla farklı bişi yapmadım herzaman ne yaptıysam onu yaptım
ama her seefrinde böle yemek söylicekse her gece yaparım
ama 9 ayda doktorun dedigi 14 kiloyu degil kocanım yedirdiklerinden sebep 54 kiloyu alırım
valla canım sen benim yazılarımı anlamadın heralde.Bunun feminizmle ne alakası var onu işte ben anlamadım.Senin bakış açın farklı.Ben kariyer yaparım derdin de değilim.Senin evde oturuun bakın bebeğinize, başkasına bırakın diye mi bebek yapıyorsunuz düşüncesi bana çok ters.Sonuçta yaşam şartları bi yere kadar götürürsün.izin kullanırsın şunu yaparsın bunu yaparsın ama senin dediğin farklı bi olay.çalışan bi bayanın belki çok vakti olmayabilir ama bu eeğitimi vermesinde sevgisi vermesinde eksiklik var demek mi oluyo.Sen böyle düşün akşama kadar evde otursan da bence eğitimi veremedikten sonra hiç bişey değişmez anladın mı.Ben yazarken polemik yaratma derdinde değildim senn iye bu kadr sinirlendin ki.Senin fikrinin dışında bi fikir benimkisi ne polimik falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?