2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar.... Az önce doktordan geldim 13+4 günlük hamile olduğum çıktı ultrasonda ve ense kalınlığı NT 2,3 mm...
Doktor tam emin olmak için kan testide istedi... Acaba NT oranım normalmi??? Bana sınırda dedi bu yüzden kafam çok karıştı
fikri olan beni bu konuda lütfen aydınlatsın...
Şimdeden tşkler....

ya kızlar be düşüm düşecem tanionum düştü herhalde sağdan sağda biri çektiriyo sanki

tabiki canım benim bakıcı olayı insanı düşündürüyor.Ama insanın annesi olunca gözü bile arkada kalmaz diye düşünüyorum.Tabi herkes bu anne şansına sahip değil.Ama orta yolu bulmak lazım.Sen daha iyi hissediyosundur yaşadığn için.Ama hayat şartları canım.Sor çalışan anne babaya hep cevapları senin çin yavrum herşey der.Ben sanmıyorum ki annelerimiz de bayıla bayıla işe gidip çalıştıklarını.Ama yapacak bişey yok.

yaşadığına çok üzüldüm işte bu olayı bende çok yaşadım bunu anlatmak istedim ama geri kafalı muamelesi oldu biraz.maddi açıdan çok sıkıntı yoksa o küçük yavruların bize ihtiyacı var en olması gereken zamanlarda hemde

canım kan testinden sonra sen bir doktora daha görün hemen panik yapma

evet bunu anlaman güzel....

bnce bunu senin anlaman lazım çünkü ben yazarken nacizane fikrim dedim sen bu fikrime katılacaksın demedim kimse bunu diyemez..ve diğer bir nokta maddi durumu elveren bebekleriyle geçireceği zamanı uzatsın dedim çalışmasın dededim çalışıyorsan kendine çalşmıyorsan da kendine..
en son soktaydın ya çıkamadın galiba.şok kalıcı hasar vermesin yüzünü yıka ben uzatmaya gerek yok dedikçe cevap istiyorsun bence sende kısa kes..yazdıklarını yönetime gönderdim

ben de çocukken kreşe gitmiştim. kreş şart, mutlaka kreşe vercem bebeğimi. okula başladıktan sonra hep evde yalnızdım. tek çocuğum bide. annem babam hep çalışıyolardı. annem alırdı beni okuldan, eve bırakırdı, hemen işe dönerdi. ben sadece 7 -8 yaşındaydım. babaannem emekliye ayrılıncaya kadar da bölye devam etti. şimdi düşünüyorum, ben bunu yapamam. ben 6 yaşındaki çocuğumu evde yalnız bırakıp işe koşamam.

annen bakacaksa daha rahat olabilirsin canım yani bir yabancıyla annenin bakmasını kıyaslamaya gerek yok. annemde dediğin gibi hep sizin için derdi. bir bakıma doğruydu maddi açıdan çoğu arkadaşımdan daha iyi durumdaydık. istediklerimiz daha rahat alınıyordu.oda işe giderken koştur koştur bizi bırak bir gözü arkada üzülmez mi hiç ama dediğin gibi şartlar böyle gerekti. ama bize sorulsa kesinlikle çalışmasını istemezdim.

kuzum merak etme sen niyetlen devmı geliyo unutmuş olsan bile ne demişler dere akar yatagını bulur

çalışmayla ilgli benim fikrim şu.. şükür durumumuz iyi eşimin çok güzel bi işi var..Yakında Allah nasip ederse kendimize ait bi evimizde olacak..
kendi yağımızda kavrulur dururuz böylelikle.. ama neden bende çocugum için birşeyler yapmayayım..
ondan sevgimi ilgimi eksik etmeden çalışsam onun için birikim yapsam.. güzel okullarda okutsam güzel bi gelecek saglasam..
biz hazıra konamadık malesef ama benim cocugum hazıra konsa ailesi ona bi daire hediye etse...
çok çok ilerisini düşünüyorum belki ama temelini şimdiden atmak gerek...

kesinlikle canım bende kreşe vereceğim ama kreşle bakıcı ayrı şeyler tabii ki.biz bunları yaşamış çocuklar olarak daha duyarlıyız tabii aynı şeyleri çocuklarımıza yaşatmak istemiyoruz.

ben senin ne demek istediğini anladım canım. ben de yaşadıklarımdan yola çıkarak karar veriyorum. ben en olması greken anlarda ile yalnızdım ve buna alışıktım artık. ama hala bazı travmalar var bende ki onlar asla geçmiycek.

kızlar bn çok fena oldum yaa size katılıp konuşamıom

kesinlikle canım bende kreşe vereceğim ama kreşle bakıcı ayrı şeyler tabii ki.biz bunları yaşamış çocuklar olarak daha duyarlıyız tabii aynı şeyleri çocuklarımıza yaşatmak istemiyoruz.

evet canım. kreşte bir sürü arkadaş ediniyo. bakıcı da ise tek kalıyo. // iyiki de yaşamışız da biliyoruz.

Kızlar sayfa açık ve ben saatlerdir oturup bakamadım yazılanlara öyle yoruldum ki ........ Önceden okulları çok severdim şimdi nefret ediyorummm ..... herkese iyi akşamlarrr öpüldünüzzz kocamannnnn

sağol canım yaa bilmişlik yapmak için cevap veriyorlar boşa moral bozuyorlar sanki ben evinizin kadını çocuklarınızın anası olun dışarı çıkmayın falan dedim sanki..
ben düşünemiyorum ondan ayrı bir saniye.onlarda anlayacaklar..maddi bakımı zor çocuk yapmak gerçekten zor bu devirde 2 kişi çalışınca anca idare edilir ben durumunuz yerindeyse önceliğiniz bebeğiniz olsun demek istiyorum.
isteyen istediğini anlasın çok problem değil.
millet aldığı maaşın yarısından çoğunu bakıcıya kreşe vermeye bayılıyor sanırım

Bende ayvayi eksik etmiyorum hergun kucuk bir dilimde olsa yimeye ozen gosteriyorum zaten peygamber efendimizde tavsiye etmis.

Bideeee cevizim eksik olmaz...

bu ayva işine inanmazdım ben...2 tane kızım var küçük kızıma hamileyken alt komşum ayva getirdi ayva ye de gamzeli olsun dedi...öylesine yedim inandığımdan değil yani...kzım 5 yaşında sağ yanagında 2 tane yanyana gamzesi var.gülünce çok güzel oluyor.herkesin çok hoşuna gidiyor...ablasında bende yada babasında gamze yok.bilmem artık alakası var mı ayvayla...3.cocuğuma hamileyim cinsiyetini henüz öğrenemedim ama ayva yiyorum gamzeli olur belki yine diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…