konu başlığı 2012 Haziran anneleri evet doğru yerdeyim.Ama nedense ne zamandır bir soru sormak için yazı yazıyorum ya benim yazdıklarımı kimse görmüyo ya da görmemezlikten geliyo.Burda herkes grubunu oluşturmuş onun dışında biri gelirse cvp falan yazmıyo heralde.Ben neyim anlamadım öylesine burda mı durduğumu, yazı yazdığımı mı düşünüyosunuz anlamadım.Bu ayrım neden? Hevesle bi cevap alabilmek için yazı yazıyorum ve günlerdir bekliyorum her yazılanı okuyorum belki yazıma cvp verilmiştir diye ama yazılan yazılar hep aynı bana tek cevap yok.Bravo valla süper bi dayanışma oluşturmuşsunuz kendi aranızda.İnsanda heyecan bırakmıyosunuz.Ben de bari gideyim 2012 haziran harici anne adaylarının paylaşım alanlarına.
sağol bebeğimm
maşallah çk güzel inş. bizde görürüz en kısa zmaanda şimdi bişey anlamıyorum ben :))) bi kalp atışını duysam hayırlısıyla ozaman inanıcam:))) yarın keseyi görmeye gitcez nasipse:)))
Evet dedğin gibi gayet güzel bi dayanışma içindeyiz.Sana cvap yazılmaması kimsenin görmediği anlamına geliyo.dakikada kaç kişi yazıyo buraya ve herkes gördüğüne cevap veriyo.Gitmek istersenizde kendiniz bilirsiniz.Ama yazılarınıza cevap verilmediği , kimsenin yazdıklarınızı görüyoda amannn boşver deyip geçtiğinden değil görmediğindendir bi kere daha belirtmek istiyorum
gitmek istersem herhalde kendim bilirim sen bilecek değilsin tabiki.Belirttiğin için sağol bunu sana hatırlatmış oldum.Ayrıca bu kadar sert bi cevabı gerektirecek bi yazı yazdığımı düşnmüyorum.Benemim şuanki yazım nabza göre şerbet misali oldu sayende.
inşallah canım en kısa zamanda görürsünüz.o keseyi görmek bile okadar harika kiiDün ben o halde görünce kol bacak falan ay inanmıyorum demişim ağlıycaktım zor tuttum kendimi ama insiyette kesin ağlarım eminim yani
ben hep aglıyorum test sonucu cıkıp geçen hafta ultrasonla baktıgıdada bişey yokken agladım:))) 4 yıllık evliyim 3.5 sene vajinismus yaşadım çok zor günler geçridim çok bekledik biz bu bebegi allahım inş. tamamına erdirir
İşte sen böyle ters konuşursan kimse bana cevap vermiyo dersen millet canı istediğine cevap veriyo dersn böyle cevap alırsın.İlla bana cevap vermiyolar bana cevap vermiyolar görünce nasıl veriliyomuş.
kıyamam ben sana yaaen sonunda olmuş ya gerisini düşünme zaten şu 9 ay kocişlerle kanka olma süreci sende biraz rahat edersin
kızlar ben çıkıyorum,biraz uzanayım.
görüşürüz
senin şu verdiğin cevapları hayretler içerisinde okuyorum.Eğer yazılarımın devamını okumuş olsaydın nasıl bir yaklaşım içerisinde olduğumu anlardın.Ama sen daha ilk mesajında ne kadar sert bir tepkiyle yaklaştığını farketmiyosun heralde.Ben ters konuşmadım senin yazdığın o sert mesajına karşılık verdim.Ben öyle bana sert tepkiyle yaklaşan bir insana yumuşakça cvp vermem.Bu işte senin verdiğin cevapla alakalı.Bence önce sen kendi yorumlarına bi bak benim yorumlarımı bi oku ondan sonra bi yorum daha yap bakalım.
yazık kocişime yaw zaten 3.5 yıl kanka takıldık:)) dr. bu hafta yasakladı zaten keseyi görelimde dedi ama kociş okadar beklediki 9 ay elimi sürmem diyo:)))
merhaba arkadaşlar ben de haziranda ikiz annesi olacağım inşallah,
sat'a göre 23 haziran ama muhtemelen daha erken olacak ikizleri genelde 37.haftada alıyorlarmış (tabi o zamana kadar çoktan doğmamışlarsa)
5+4 te keseleri gördük biri 8 mm diğeri 5.5 mm'di..
adet ağrılarına benzer ağrım oluyo günde 3-4 kez falan bi yoklayıp gidiyor ama bu beni korkutmaya yetiyor tabi :)
bulantım yok göğüslerim 1 hafta önce adet zamanına yakın ağrıyodu geçti :26:
hiç belirtim yok, erken mi bilmiyorum ama tedirginim işte:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?