benim de bi sorunum var kızlar,ne yapmam lazım bilmiyorum,her şey çok normal,hiç bişeyden tiksinmiyorum ama su dan çok fena tiksiniyorum,zorla dikleyerek içiyorum ama bittiğinde,nefes almaya başladığımda ilaç gibi kokuyo,şimdi azcık limon sıkarak o tadı değiştirdim ama limonlu su sade su yun yerini tutar mı?
benim de bi sorunum var kızlar,ne yapmam lazım bilmiyorum,her şey çok normal,hiç bişeyden tiksinmiyorum ama su dan çok fena tiksiniyorum,zorla dikleyerek içiyorum ama bittiğinde,nefes almaya başladığımda ilaç gibi kokuyo,şimdi azcık limon sıkarak o tadı değiştirdim ama limonlu su sade su yun yerini tutar mı?
yok canım ne soguması sende... yeni kuruldu ondan kimse kimseyi pek tanımadıgından ehrkes kaynaşmaya çalışıyo ondandır biraz aman geçsin gör bak.. ben 2011 haz. annelerine çok sık sık yazardım şimdi giremiyorum bile hatta nickimi bile değiştirdim
neyse kızlar ben çıkıyorum rabbim hepinizin bebeğini kucaklarınıza almayı nasip etsin ben artık anne değilim bir daha girmem bu sayfaya( benim doğumum 10 hazirandı ama okmadı nasip artık rabbim aratmadan bir daha nasip etsin inşallah
neyse kızlar ben çıkıyorum rabbim hepinizin bebeğini kucaklarınıza almayı nasip etsin ben artık anne değilim bir daha girmem bu sayfaya( benim doğumum 10 hazirandı ama okmadı nasip artık rabbim aratmadan bir daha nasip etsin inşallah
olur ben yazayım barii sat 20 eylül ardahanevet kızlar isterseniz listeyi ben tutayım ne dersiniz ben evdeyim vaktim çokkk :))) herkes son regi tarihini yazsın bence ona göre takip edelim ne dersiniz isterseniz yaşadıgınız şehride yazın başka eklemek istedigimiz varsa onlarıda yazalı...
Hilma nickini görünce aklıma carolina geldi:) ama burda tanımak okadar da mühim değil ki.Tamam 20 kişi varsa 10 kişiyi tanıyabilirsin ama muhabbet olunca 20 kişide aynı şeyi yaşadığı için çok farklı konular olmuyo ki.
tutar canım limonlu su iç
canım ben nette okumustum sudan migden bulanıyorsa gazoz içebilirsiniz diye ama şu su rengi olan gazozlardan ben oyle yapıyorum şimdilik :)
teşekkür ederim kızlar.tutar tutar cnım .........
ceylancım,çok üzüldüm,rabbim aratmasın inşallah.neyse kızlar ben çıkıyorum rabbim hepinizin bebeğini kucaklarınıza almayı nasip etsin ben artık anne değilim bir daha girmem bu sayfaya( benim doğumum 10 hazirandı ama okmadı nasip artık rabbim aratmadan bir daha nasip etsin inşallah
cnm plastik şişeden içme cam şişeye doldur ve cam bardakta iç olmadı suyunun markasını değiştir normalde suyu sevmiyorsan ondan olabilir bende pek sevmem ama şimdi 2-3 litre içmeye çalışıyorum cnm hafif soguk aşıla öle dene bide
1- hilma - ardahan- 20 eylül
2- kelebek00 - eskişehir - 26 eylül
3-mia07......antalya......10Eylül
o nasıl bir resim ya eklenti olarak koyarmısın nasıl bişi yeni hali mi
aynı sorun bende de var... midem bulanır ama kusmam.. tiksinmem de yoktu... ama gel gör su içer içmez içtiğim bütün suyu çıkarıyordum... çok susamama rağmen su içmekten korkar olmuştum.. dr uma söyledim... ve dr bana dramamine verdi... eğer kusmaların artarsa geçmezse zofer iç dedi... ayrıca da mide yanması ekşimesi için rennie şurup yazdı... artık dramamine sayesinde su içebiliyorum... dr una sor istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?