2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tutar canım limonlu su iç

canım ben nette okumustum sudan migden bulanıyorsa gazoz içebilirsiniz diye ama şu su rengi olan gazozlardan ben oyle yapıyorum şimdilik :)

tutar tutar cnım .........

evet kızlar isterseniz listeyi ben tutayım ne dersiniz ben evdeyim vaktim çokkk :))) herkes son regi tarihini yazsın bence ona göre takip edelim ne dersiniz isterseniz yaşadıgınız şehride yazın başka eklemek istedigimiz varsa onlarıda yazalı...

Hilma nickini görünce aklıma carolina geldi:) ama burda tanımak okadar da mühim değil ki.Tamam 20 kişi varsa 10 kişiyi tanıyabilirsin ama muhabbet olunca 20 kişide aynı şeyi yaşadığı için çok farklı konular olmuyo ki.

neyse kızlar ben çıkıyorum rabbim hepinizin bebeğini kucaklarınıza almayı nasip etsin ben artık anne değilim bir daha girmem bu sayfaya( benim doğumum 10 hazirandı ama okmadı nasip artık rabbim aratmadan bir daha nasip etsin inşallah

cnm plastik şişeden içme cam şişeye doldur ve cam bardakta iç olmadı suyunun markasını değiştir normalde suyu sevmiyorsan ondan olabilir bende pek sevmem ama şimdi 2-3 litre içmeye çalışıyorum cnm hafif soguk aşıla öle dene bide

kednine ii baka bizi haberdar et strese girme aramızda görmek isteriz ama bana kalırsa da uzak durman dah aii cnm benim allaha emnaet ol en kısa zmaanda inş bebeğini kucagına alırsın ... kendine ii bak

amin inş. canım daha güzel daha mutlu günler görüceksin inş. canım.

olur ben yazayım barii sat 20 eylül ardahan

bundan sonra düzelir canım yani yeni grup ya ondan dedim bi telaş var herkes bir heyecan ondan

cnm kendine iyi bak üzülme herşeyde bir hayır vardır

tutar canım limonlu su iç

canım ben nette okumustum sudan migden bulanıyorsa gazoz içebilirsiniz diye ama şu su rengi olan gazozlardan ben oyle yapıyorum şimdilik :)

tutar tutar cnım .........
teşekkür ederim kızlar.
ceylancım,çok üzüldüm,rabbim aratmasın inşallah.

suyu çok seven biriydim,çok içmem gerek,hatta idrar rengim saradı vucudum yeterli su almadığı için ama çok zor oluyo içmek.

aynı sorun bende de var... midem bulanır ama kusmam.. tiksinmem de yoktu... ama gel gör su içer içmez içtiğim bütün suyu çıkarıyordum... çok susamama rağmen su içmekten korkar olmuştum.. dr uma söyledim... ve dr bana dramamine verdi... eğer kusmaların artarsa geçmezse zofer iç dedi... ayrıca da mide yanması ekşimesi için rennie şurup yazdı... artık dramamine sayesinde su içebiliyorum... dr una sor istersen...

seni çok ii anlıyorum nasıl iyi hissedeceksen kendini öle davran ...Allah yardımcımız olsun

ben dahalık çıkarmadım hiç ama,öğürmem de az,aslında öğürsem rahatlıcam sanki ama onuda yapamıyorum.
en iyisi arayım ben dr umu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…