2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin diyen herkese de gunaydinlarrr.cinsiyetimizin belli olmadigi bigune daha hosbulduk.Bz Allahin izniyle 2 gune 17. haftaya giriyoruz ama hala bizim bey izin alamadigi icin doktora gidemedikkkk.artk bn bu gidisle dogumda ogrenirim.ama dun karnim tokken ck cikmis gordum bi sevindim bi sevindimm anlatamam.bde bara sanki bebisi daha ck hissediyrm arada boyle bi ac veriyr kasiklarima yada gobek deligime diyorum bu bebis bisey yapti uyandi yne

Çalışan anneler mesaiye başlamış, Günaydınlaarrr...
Ya ben sabah iki salatalık yedim kahvaltıda midem çok bulanıyor...

neden bu kadar çok öğrenmek istiyosun ki cinsiyeti?bana kalsa ben doğumda öğrenme taraftarıydım..belki eski usül olacaktı ama..tabi eşim bunu kabul etmediği için bende dr a söylemeyin sakın diye yetişemediğim için öğrenmiş olduk ama başından beri içime doğan erkekti zaten.Allah sağlık versin bebişlerimize,hayırlı evlatlar olsun yeter..bence bugünün tadını çıkar..bu kadar kafana takma derim.kız ya da erkek,sağlıklı ya da değil bence artık bizim için fark eden bi şey olmamalı.çünkü biz kendi isteğimiz için bu işe başladıysak Allahın taktiri.bizim yapacağımız tek şey onları çooook sevmek..

ya bn suan biseyler okudumda ya dayanamzsam dedim o sanciya.ay allahim 10 haftalik bebegi bile kurtaj yapilirken ck canm yanmisdi hele buna nasil dayanicam.birisi yazmiski epiduralli dogumdaki aciya bile zor dayandim epiduralsiz aciyi dusunemiyorum.Ay allahim bukadar kadin nasi doguruo yaa.sanki masada kalirmisim gibi gelio aciya dayanamayippp.ay ck korktum bian en iyisi hicbisey okumayin dogumla ilgili kizlar direk analarimz gibi cok bilmeden doguma gdelim en guzeliyymis valla

taiki canm saglik meselesi ayri konu o tartisilmaz bile.ama nebilim demekki krakterlerimiz farkli bn acayip istyrm cinsiyetini ogreneyim ona gore ona sesleneyim hayaller kurayim.bnm icimde bunlar var oyuzden ck istyrm ogrenmek.ama tabiki herkesinkine allah saglik versin o ck ayri bi konu cinsiyet ogrenmeyi istemekle ne alakasi varki...

bişicik olmaz allahın ıznıyle.bence en guzelı normal dogum.vaktı saatı geldımı mutlaka bı sekılde cıkacak o ordan.

canım niye bakıyon öyle şeylere sen.İnsanın psikolojisi bozulur.Ben bebiş olmadan önce diğer ameliyatlar da olmak üzere bayağı bi operasyon izlemiştim netten.Bunlara sezeryan ve normal doğum da dahil.hafızamda izlediklerim ama çok etkilenmiyorum.Tekrar izlesem o zaman etkilenebilirim.Bilemiyorum ki.Ama izlememekte yarar var.Çok düşünme dah var o günlere

ama sen cinsiyeti öğrenmediğin için mutsuzsun o nedenle sağlık kısmını düşün demek istedim..

ama sen cinsiyeti öğrenmediğin için mutsuzsun o nedenle sağlık kısmını düşün demek istedim..

canm mutsuz olurmu insan allah askina snde nerden cikardin..cinsiyetini ogrenmek isteyen her annede elbette bebeginin saglikli olmasi icin dua ediyordur...bn bian once ogrenmk istedigimi belirtneye calisiyorum bnm konusmamda biraz da mizah vardir tabi yazismayla anlasilmaz bu.ogrenmek isteme sebebmi de soyledim bn ona gore hayal kurup ona seslenmek istyrm.yoksa ogrenmeyen ogrenmesn herkesin kendi fikri.burda heyecanla hergun ogrenmek isteyen hicbi arkadasimiz mutsuz degil ki.ben bian once ogrenmk istyrm ama tabiki her anne gibi hepte dua ediyrmki ;
Allahim bebegime akil ve beden sagligi ver herseyden once saglikli olsun ve neolur ona guzel yazilar yaz dye.oyuzden hic alakasi yk mutsuzlukla filan,o bnm icimdeki heyecani gosteriyor asil:))...

günaydın canım ıyyız sen nasılsın?

Canım sen de bebişinle bugün 14. haftayı tamamlıyosun. biz de. ama dün banyo yaptım, belim çok ağrıdı sonra. şimdi de kramp giriyo karnıma // erken kalktım, bugün çok işim var. çam ağacımı falan süslicem

Günaydın kızlar. nasılsınız?

Gnaydin canm iyiyiz sn nasilsin?buarada sn dogumunu izmirde mi yapicaksin nerde yapicaksin?cnku Allah kismet ederse bnde izmirde yapmak snra buraya gelmk istyrm tabi buarada kayinvalidemle kayinpederimde gelir.sizinkilerde orda olur sanirim o arada:)))

dmek ki sabah sabah yazdıklarından farklı bi anlam çıkarmışım..

bişicik olmaz allahın ıznıyle.bence en guzelı normal dogum.vaktı saatı geldımı mutlaka bı sekılde cıkacak o ordan.

evet bian okuyunca bi hos oldum ama snra kendi kendime dedim cok okumayim zaten annemde diyr oyle herseyi okuyupta kafaya takma.en guzeli bunlari okuyup kafa karistirmada gidip hooooppp bebisi cikarip gelmek

evet canım aynıyız senınle:) kendını cok fazla yorma yavas yavas yap.cok ayakta durmak agrıtıyo belı.

günaydınnnnnnnn annejiklerr ben ınanmıorum epiduralde hiç bir şekilde ağrı hissetmıomuşsunuz gıdın doktorlarınıza sorun bn doğum yapan kuzenlerım arkadaslarım hepsı hissetmıon on tane doğururum dıo bıde epiduralın o sezeryan olanlrı var aynı belden uğuşturuo
resmen parçalıoo kesıo onda hıssetmıon çıkarken nasıl hıssetcen allah yardım ederr hepımuızee zamnnı gelıncee =))

uzatmamak derken sen işi bayağı uzatmışsın canım.Öncelikle yazdıklarını yönetime gönderdim derken sana hakaret mi ettim ya da şahsınla dalga mı geçtim.Ayrıca gönder canım istediğine ilkokul 1.sınıf çocukları gibi seni öğretmene söyledim havalarında ayrıca komik gerçekten.Ayrıca şok kelimesi seni bayağı eğlendirdi.Anlaşılan kalıcı hasarı sana verdi ki yönetici falan konuyu uzatmışsın.Benim kimseyle tartışma gibi bi niyetim yok.Fikrine seviyeli bir şekilde tepki vermem seni çileden çıkardı nedense.Gayet doğal aslında sözlerini ciddiye alıp cevap vermişim sevinmelisin.En son olarakta bu yazdıklarımı da yöneticiye gönder olur mu? öptüm seni canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…