Gnaydin canm iyiyiz sn nasilsin?buarada sn dogumunu izmirde mi yapicaksin nerde yapicaksin?cnku Allah kismet ederse bnde izmirde yapmak snra buraya gelmk istyrm tabi buarada kayinvalidemle kayinpederimde gelir.sizinkilerde orda olur sanirim o arada:)))
günaydınnnnnnnn annejiklerr ben ınanmıorum epiduralde hiç bir şekilde ağrı hissetmıomuşsunuz gıdın doktorlarınıza sorun bn doğum yapan kuzenlerım arkadaslarım hepsı hissetmıon on tane doğururum dıo bıde epiduralın o sezeryan olanlrı var aynı belden uğuşturuo
resmen parçalıoo kesıo onda hıssetmıon çıkarken nasıl hıssetcen allah yardım ederr hepımuızee zamnnı gelıncee =))
uzatmamak derken sen işi bayağı uzatmışsın canım.Öncelikle yazdıklarını yönetime gönderdim derken sana hakaret mi ettim ya da şahsınla dalga mı geçtim.Ayrıca gönder canım istediğine ilkokul 1.sınıf çocukları gibi seni öğretmene söyledim havalarında ayrıca komik gerçekten.Ayrıca şok kelimesi seni bayağı eğlendirdi.Anlaşılan kalıcı hasarı sana verdi ki yönetici falan konuyu uzatmışsın.Benim kimseyle tartışma gibi bi niyetim yok.Fikrine seviyeli bir şekilde tepki vermem seni çileden çıkardı nedense.Gayet doğal aslında sözlerini ciddiye alıp cevap vermişim sevinmelisin.En son olarakta bu yazdıklarımı da yöneticiye gönder olur mu? öptüm seni canım.
kızlar pardon ya alakasız oldu ama:26:
kızlar ne olduu çarşı pazar karışmış gıbı
Ne güzel. // valla mutfakta da yapılcak çok iş var. tavalar tencereler yeniden yerleştirilcek. dolaplar falanevet canım aynıyız senınle:) kendını cok fazla yorma yavas yavas yap.cok ayakta durmak agrıtıyo belı.
günaydınnnnnnnn annejiklerr ben ınanmıorum epiduralde hiç bir şekilde ağrı hissetmıomuşsunuz gıdın doktorlarınıza sorun bn doğum yapan kuzenlerım arkadaslarım hepsı hissetmıon on tane doğururum dıo bıde epiduralın o sezeryan olanlrı var aynı belden uğuşturuo
resmen parçalıoo kesıo onda hıssetmıon çıkarken nasıl hıssetcen allah yardım ederr hepımuızee zamnnı gelıncee =))
kızlar pardon ya alakasız oldu ama:26:
sen buraya mı gelceksin?bende baküde doğum yapmayı düşünüyorum babamın kuzeni jinekolog. gelinimi de o doğurttu. ama bakalım. burda da olabilir. 9 eylüle gidiyorum. benimkiler baya kalabalıklar. en iyisi benim gitmem.
noluyo sabah sabah gerilmişiniz
ya o tartisma kacinci sayfada gecti noldu bi bakayim soylermisin???
yok canım Allaha şükür gayet iyiym.Dünden kalan bi konu vardı.Arkadaş arkamdan dökttürmüş cevap verme gereği hissettim de.İşte bu tip davranışlar hiç hoş değil konuyu kapatırsın ama arkandan yazarlar.Boşver canımm ya amannnnn
yok canım Allaha şükür gayet iyiym.Dünden kalan bi konu vardı.Arkadaş arkamdan dökttürmüş cevap verme gereği hissettim de.İşte bu tip davranışlar hiç hoş değil konuyu kapatırsın ama arkandan yazarlar.Boşver canımm ya amannnnn
Ne güzel. // valla mutfakta da yapılcak çok iş var. tavalar tencereler yeniden yerleştirilcek. dolaplar falan
Hoşgeldin canım. ben normal epidurale gircem inşallah, öyle planlıyorum. hiç bişey hissetmiyosun değil ya, uyuşuk olduğun için az hissediyosundur yani. bebek pat diye çıktı,benim ruhum duymadı diye bişey yoknasılsın?
tabi kismet bu allah biliyor nerde oldugunu ama bn izmirde istyrm snrada anam kaynatam kaynanam babam filan topluca yallah Azerbaycana
ya bnde olay yeri inceleme gibi davrandim ama bi bakabilirmiyim izninle konu neymis kacinci sayfada gectiki.ben smdi olayi cozerimmm ama kimseye bisey demem cozsemdee
sayfa mı söylim:):))alemsin yaagerilerde sayfasını bilmiyorum çok uzatılacak bi konu değil zaten ama arada geçen kelimelr hoş değil yani bi
fikir söylemek ne kadar yanlış olabilir ki seviyesiznde ama? Ben ce daha fazla konusu geçmesin ben hiç hoşlanmam bu tür laf atışmasından
iim canım sen nasılsınn bebişş nasıll bu arada şu doğumu fazla konuşmasak ben kolay olcak dıe kurdum kendımı zor demeınn daha doğuma var gerılıp kalmayım def gıbı
kizlar bnde anneme kizardim eskiden disarda bi kavgami oldu bi kazami oldu kosturu gderdi haklinin yannda haksizin arkasinda lafini soylerdi bnde ona kizardm sana ne kosma hemen dye.gecen izmire gittigimde de tam balkonu yikiyorum yol kenarinda oturuyoruz bzde, kenardan bisikletli gderken sen araba paldir kuldur gel bisikletliye arkadan carp park etmis arabanin altina firlat(evlerden uzak).arabada yolun ortasina savruldu herif icmisti belli,arabadan indi kacmaya basladi. neyse bn bu ani gozlerimle gordum veee basladim bagirmaya anneeee ambulansi ara cabuk ara,llah bnm bizim evden bi inisim adamin yanina bi gidisim var,dizlerime vuruyorum e....oglu e.... vurdu kactiii kacti bde s....sizz.su getirin bilmem ne yapin.annem de gecen onu diyo aklima geldi yzin ki halin bde bna diyodun merakli dye dio....
iyiyim canım, camı falan açtım, mis gibi hava var dışarda dimi?
Nilfar arkadaşımız da izmirli canım.
evet ya, ben de senden farklı eilim. doğumu düşünmemeye çalışıyorum. baygınlıklar geçiren biri olarak o iş nasıl olcak bilmiyorum. sezeryan da istemiyorum. bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?