2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sen buraya mı gelceksin?bende baküde doğum yapmayı düşünüyorum babamın kuzeni jinekolog. gelinimi de o doğurttu. ama bakalım. burda da olabilir. 9 eylüle gidiyorum. benimkiler baya kalabalıklar. en iyisi benim gitmem.

canm yok hissetmiomusun ama bu okudugumun doktoru fazla ilac vermemiski biraz agri hissetsinde ikinmasi kolay olsun die ondan bahsediyordum.bde nebilim ya oan doktor nederse onu ypicam valla.ama sezeryan derse dicem bna dogruyu soyleyin normal dogum yapabileceksem birakin yapayim,dogal yasamima birakin bni dicem

kızlar ne olduu çarşı pazar karışmış gıbı

evet canım aynıyız senınle:) kendını cok fazla yorma yavas yavas yap.cok ayakta durmak agrıtıyo belı.
Ne güzel. // valla mutfakta da yapılcak çok iş var. tavalar tencereler yeniden yerleştirilcek. dolaplar falan

Hoşgeldin canım. ben normal epidurale gircem inşallah, öyle planlıyorum. hiç bişey hissetmiyosun değil ya, uyuşuk olduğun için az hissediyosundur yani. bebek pat diye çıktı,benim ruhum duymadı diye bişey yok nasılsın?

tabi kismet bu allah biliyor nerde oldugunu ama bn izmirde istyrm snrada anam kaynatam kaynanam babam filan topluca yallah Azerbaycana

noluyo sabah sabah gerilmişiniz

yok canım Allaha şükür gayet iyiym.Dünden kalan bi konu vardı.Arkadaş arkamdan dökttürmüş cevap verme gereği hissettim de.İşte bu tip davranışlar hiç hoş değil konuyu kapatırsın ama arkandan yazarlar.Boşver canımm ya amannnnn

ya o tartisma kacinci sayfada gecti noldu bi bakayim soylermisin???

sayfa mı söylim:):))alemsin yaa gerilerde sayfasını bilmiyorum çok uzatılacak bi konu değil zaten ama arada geçen kelimelr hoş değil yani bi fikir söylemek ne kadar yanlış olabilir ki seviyesiznde ama? Ben ce daha fazla konusu geçmesin ben hiç hoşlanmam bu tür laf atışmasından

ya bnde olay yeri inceleme gibi davrandim ama bi bakabilirmiyim izninle konu neymis kacinci sayfada gectiki.ben smdi olayi cozerimmm ama kimseye bisey demem cozsemdee

iim canım sen nasılsınn bebişş nasıll bu arada şu doğumu fazla konuşmasak ben kolay olcak dıe kurdum kendımı zor demeınn daha doğuma var gerılıp kalmayım def gıbı

tabi kismet bu allah biliyor nerde oldugunu ama bn izmirde istyrm snrada anam kaynatam kaynanam babam filan topluca yallah Azerbaycana

Canım aslında Türkiyede doğum yapsam ilk bir iki ay kimse gelmese iyi olur bana. tahminimce çok stresli olcam, bebek desen kimseyi uyutmaz. herkes ve herşey uzaktan güzel valla. iki gün sonra bebek çok ağlıyo, aç kalıyo falan diye bişey öylerler, fena kızarım.

ya bnde olay yeri inceleme gibi davrandim ama bi bakabilirmiyim izninle konu neymis kacinci sayfada gectiki.ben smdi olayi cozerimmm ama kimseye bisey demem cozsemdee

estağfurullah burası annişlere açık bi alan izin falan nedemek:) ortada haklı haksız aramıyorum ya haksız da olabilirsin sonuçta ama o senin davranışındır.Ama bu haksızlığını bile dile getirirken dikkatli konuşmak gerektiğini düşünüyorum.Sonuçta haklı da olsan bi sözünle en haksız insan olabiliyosun.Canım 5-6 sayffa geride olabilr galiba dün akşam saatlerinde geçen bi olay.

kizlar bnde anneme kizardim eskiden disarda bi kavgami oldu bi kazami oldu kosturu gderdi haklinin yannda haksizin arkasinda lafini soylerdi bnde ona kizardm sana ne kosma hemen dye.gecen izmire gittigimde de tam balkonu yikiyorum yol kenarinda oturuyoruz bzde, kenardan bisikletli gderken sen araba paldir kuldur gel bisikletliye arkadan carp park etmis arabanin altina firlat(evlerden uzak).arabada yolun ortasina savruldu herif icmisti belli,arabadan indi kacmaya basladi. neyse bn bu ani gozlerimle gordum veee basladim bagirmaya anneeee ambulansi ara cabuk ara,llah bnm bizim evden bi inisim adamin yanina bi gidisim var,dizlerime vuruyorum e....oglu e.... vurdu kactiii kacti bde s....sizz.su getirin bilmem ne yapin.annem de gecen onu diyo aklima geldi yzin ki halin bde bna diyodun merakli dye dio....

iim canım sen nasılsınn bebişş nasıll bu arada şu doğumu fazla konuşmasak ben kolay olcak dıe kurdum kendımı zor demeınn daha doğuma var gerılıp kalmayım def gıbı

iyiyim canım, camı falan açtım, mis gibi hava var dışarda dimi?
Nilfar arkadaşımız da izmirli canım.
evet ya, ben de senden farklı eilim. doğumu düşünmemeye çalışıyorum. baygınlıklar geçiren biri olarak o iş nasıl olcak bilmiyorum. sezeryan da istemiyorum. bakalım.

ben de bigün balkonda duruyodum, aniden trafik kazası oldu, ben şoktayım. iki araba çarpıştı. adam çıktı gitti öbür arabanın şoförünü yere serdi başladı boğmaya. bizimkileri de biliyosun, maşallah hemen herkes toplandı. ama ben hala unutmadım olayı.

bak bnm bı kuzenım var gülmek ıstemıorum ama guluorum tovbe tovbe bı o panık oldu doğuma gıdıo çatala çık dıo bakıp kalıo hadı dıolar yıne tık yok doktoru demış ne oldu oda demiş ben kendımı bu çatalda düşünemıorum dıe doktor sen bu lafı dıosan korkup heycanlanıosan asla almam normal doğuma ne senı ne coçugu rıske atama demiş
alıolar belden iğne vurup yatırıolar sezeryana bakıo oda oolmıcak tansıyon tavannn yapmışşş doktora demiş kalbim sıkışıo doktor kalp krızı geçirmeden bıtse barı demiş dayanamıom demiş bnm yıne kuzen toptan bayıltın demiş komple bayıltmışlar ole ssezeryan yapmışlar
açtım gözümü oh dedim dıo
biz ne hale glcez acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…