kizlar bnde anneme kizardim eskiden disarda bi kavgami oldu bi kazami oldu kosturu gderdi haklinin yannda haksizin arkasinda lafini soylerdi bnde ona kizardm sana ne kosma hemen dye.gecen izmire gittigimde de tam balkonu yikiyorum yol kenarinda oturuyoruz bzde, kenardan bisikletli gderken sen araba paldir kuldur gel bisikletliye arkadan carp park etmis arabanin altina firlat(evlerden uzak).arabada yolun ortasina savruldu herif icmisti belli,arabadan indi kacmaya basladi. neyse bn bu ani gozlerimle gordum veee basladim bagirmaya anneeee ambulansi ara cabuk ara,llah bnm bizim evden bi inisim adamin yanina bi gidisim var,dizlerime vuruyorum e....oglu e.... vurdu kactiii kacti bde s....sizz.su getirin bilmem ne yapin.annem de gecen onu diyo aklima geldi yzin ki halin bde bna diyodun merakli dye dio....
bak bnm bı kuzenım var gülmek ıstemıorum ama guluorum tovbe tovbe bı o panık oldu doğuma gıdıo çatala çık dıo bakıp kalıo hadı dıolar yıne tık yok doktoru demış ne oldu oda demiş ben kendımı bu çatalda düşünemıorum dıe doktor sen bu lafı dıosan korkup heycanlanıosan asla almam normal doğuma ne senı ne coçugu rıske atama demiş
alıolar belden iğne vurup yatırıolar sezeryana bakıo oda oolmıcak tansıyon tavannn yapmışşş doktora demiş kalbim sıkışıo doktor kalp krızı geçirmeden bıtse barı demiş dayanamıom demiş bnm yıne kuzen toptan bayıltın demiş komple bayıltmışlar ole ssezeryan yapmışlar
açtım gözümü oh dedim dıo
biz ne hale glcez acaba
bak bnm bı kuzenım var gülmek ıstemıorum ama guluorum tovbe tovbe bı o panık oldu doğuma gıdıo çatala çık dıo bakıp kalıo hadı dıolar yıne tık yok doktoru demış ne oldu oda demiş ben kendımı bu çatalda düşünemıorum dıe doktor sen bu lafı dıosan korkup heycanlanıosan asla almam normal doğuma ne senı ne coçugu rıske atama demiş
alıolar belden iğne vurup yatırıolar sezeryana bakıo oda oolmıcak tansıyon tavannn yapmışşş doktora demiş kalbim sıkışıo doktor kalp krızı geçirmeden bıtse barı demiş dayanamıom demiş bnm yıne kuzen toptan bayıltın demiş komple bayıltmışlar ole ssezeryan yapmışlar
açtım gözümü oh dedim dıo
biz ne hale glcez acaba
günydın arkadaşlar.......
Canım aslında Türkiyede doğum yapsam ilk bir iki ay kimse gelmese iyi olur bana. tahminimce çok stresli olcam, bebek desen kimseyi uyutmaz. herkes ve herşey uzaktan güzel valla. iki gün sonra bebek çok ağlıyo, aç kalıyo falan diye bişey öylerler, fena kızarım.
amannınnn çok fenaaaa:26: bak şimdi ben de göremedim o çatalda kendimi.Ya aslın ebn hep normal diyorumda doğum yaklaştıkça bu fikirde kalırmıyım bilemiyorummmm
Günaydınnn anneciklerrrr....Keyifler nasılll?
günaydınn minikkkkkk
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz
Günaydın hoşgeldin Hilmagünydın arkadaşlar.......
Canım benim arkadaşımın annesi de, kayınvalidesi de yanında hiçbirisi de yardım etmiyo. ben de kimseden bişey ummuyorum. ben alışığım her işimi kendim yapmaya canım.yok canm oyle yapma bak sn kaynananida pek sevmion zaten mutlaka yannda ya anan ya kaynanan olmaliymis cnku bnm 32 yasinda dogum yapmis bi arkadasim vardi.dogumda annesi yannda olamamis kaynanasida gelememis bilmem kimi oldu dye.aglamis durmus bn smdi napcam dye,snra diyo cocugu bian benimseyemedim diyo bnmmi bu dye,neyapacagini bilememis kocasi da anca elinden geldigi kadar yardim etmis.mutlaka yannda bi anne olmali...
ama basim hala fena halde agriyor yaa((
Günaydın hoşgeldin Hilma
Canım benim arkadaşımın annesi de, kayınvalidesi de yanında hiçbirisi de yardım etmiyo. ben de kimseden bişey ummuyorum. ben alışığım her işimi kendim yapmaya canım.
Günaydın Zuzu, hoşgeldin. keyifler güzel. birazdan mutfağa gircem, ne zaman çıkcam belli değiltabak çanak tencere herşeyi düzenliycem. sen nasılsın?
günaydın canımm iiz allaha şükür sen nasılsın bakalım bebiş nasıl
gunaydinnn gunaydinnn iyiz Allaha sukur bn nedense buaralar daha iyi hissediorum.sanki hissetmelerim ve gobisim biraz artti dyemi nedr bilmem valla:)))
herkese günaydınlar ....nasılsınız güzel anneler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?