2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

olay gerçekten çok üzücü ve bunu senin birebir yaşaman da üzücü.Ben de senin olayına istinaden basit belki ama geçene şimle eve gidiyoduk asansöre binicez bi çocuk bağırtısı ama nasıl.Baktım çocuk 7-8 yaşlarında asansörde kalmış beni görmelisin öyle çok üzüldüm ki.Çocukla konusuyorum ablacım korkma ismin nedir falan çıkardık işte bi sarıldım ki kardeşim olsa ancak bu kadar sarılır üzülürüm.Ya ben kimseyi kırmak üzmek istemem yapım öyle değil.Hele bu hamişlik ayrı bi duygusallık kattı bana.Neyse işte..Annen haklıymış ya aslına

ben de onun gibi olabilirim. ben kendimi birazcık kasıyim, heyecanlanıyim, elim ayağım uyuşuyo bayılıyorum. geç kalmadan doktora söyliyim de, kafasına göre karar vermesin.

amannınnn çok fenaaaa:26: bak şimdi ben de göremedim o çatalda kendimi.Ya aslın ebn hep normal diyorumda doğum yaklaştıkça bu fikirde kalırmıyım bilemiyorummmm

yok canm oyle yapma bak sn kaynananida pek sevmion zaten mutlaka yannda ya anan ya kaynanan olmaliymis cnku bnm 32 yasinda dogum yapmis bi arkadasim vardi.dogumda annesi yannda olamamis kaynanasida gelememis bilmem kimi oldu dye.aglamis durmus bn smdi napcam dye,snra diyo cocugu bian benimseyemedim diyo bnmmi bu dye,neyapacagini bilememis kocasi da anca elinden geldigi kadar yardim etmis.mutlaka yannda bi anne olmali...

amannınnn çok fenaaaa:26: bak şimdi ben de göremedim o çatalda kendimi.Ya aslın ebn hep normal diyorumda doğum yaklaştıkça bu fikirde kalırmıyım bilemiyorummmm

ben o cataldan nefret ederdim ama burda alistim maalesef.hatta acayip aliskanlik yapti bnde ohhh cikiyorum orda onunla biseyler yapiolar filan boyle hemsireler ugrasio ne tatliii yumusak yumusak

günydın arkadaşlar.......
Günaydın hoşgeldin Hilma
Canım benim arkadaşımın annesi de, kayınvalidesi de yanında hiçbirisi de yardım etmiyo. ben de kimseden bişey ummuyorum. ben alışığım her işimi kendim yapmaya canım.
Günaydınnn anneciklerrrr....Keyifler nasılll?

Günaydın Zuzu, hoşgeldin. keyifler güzel. birazdan mutfağa gircem, ne zaman çıkcam belli değil tabak çanak tencere herşeyi düzenliycem. sen nasılsın?

ezmoce dün akşam ki olayı okudum da ben sana katılıyorum.ben işe ne kocam için ne de doğacak bebeğim için geliyorum.kendim için geliyorum ve kimse için de işimi bırakamam.kaldı ki dünyanın bin bir türlü hali var..yarın durumumuzun ne olacağı belli değil vs vs işte.bu bi tercih meselesi.parasız da bi şey olmuyo bu memlekette..

ama basim hala fena halde agriyor yaa((

günaydın kızlar, geçmiş olsun canım bende şu bel ağrısından kurtulamıyodum en son çözüm spora yazılmakta buldum dün başladım haftanın 3 günü gidicem bakalım iyi gelecek mi gerçi pazar gününden düne kadar bel krampı yaşıyodum dün spora gittim bikaç hareket yaptırdı bana geçti yazarım kızlar size burdan yapmanız gereken hareketleri

canm nekadar yardim etmeseler bile ufacik bi bilgilerinin desteklerinin bile sana cok buyuk faydasi olucaktir.ustelik smdi bilemiyoruz ama o zamanki duygusalllik birilerine ihtiyca bnce hat safhada olucak.ama sn bilirsin canm izmirde dogurursan bnde dogurusam dokuz eylulde istyrm cnku abim orda doktordu tanidiklari filan olur dye.snn kaciydi dogum???

günaydın canımm iiz allaha şükür sen nasılsın bakalım bebiş nasıl

gunaydinnn gunaydinnn iyiz Allaha sukur bn nedense buaralar daha iyi hissediorum.sanki hissetmelerim ve gobisim biraz artti dyemi nedr bilmem valla:)))

bende iyiyim Allaha şükür..... sabah eşim dalga geçiyoo benimle ....wc ye gittim geldim üstümü giyinmeden tartılıyım dedimm 77 geldimmm zaten hamile kaldığımda da 76 dım.. Diyo kii oooo tuvalete gitmeden tartılsaydın 80 kilo olurdunnn.... kilo konusunda çok hassasımm zaten kısa boyluyum çokda elverişliyim kilo almaya...Dalga geçiyoo benimle.....Bende kızdım diyorum ki benim mide bulantım kusmam olmadı ya o yüzden hiç kilo vermedimmm... İstiyosan hiç bişii yemeyim aç kalayımmm..... Böyle iştee ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…