baş ağrısı normal canım. ikinci trimester da oluyo.ama basim hala fena halde agriyor yaa((
herkese günaydınlar ....nasılsınız güzel anneler...
günaydın kızlar, geçmiş olsun canım bende şu bel ağrısından kurtulamıyodum en son çözüm spora yazılmakta buldum dün başladım haftanın 3 günü gidicem bakalım iyi gelecek mi gerçi pazar gününden düne kadar bel krampı yaşıyodum dün spora gittim bikaç hareket yaptırdı bana geçti yazarım kızlar size burdan yapmanız gereken hareketleri
çokk güzel bende istiyorum :))) nerden aldın canım sen bunu..
canm nekadar yardim etmeseler bile ufacik bi bilgilerinin desteklerinin bile sana cok buyuk faydasi olucaktir.ustelik smdi bilemiyoruz ama o zamanki duygusalllik birilerine ihtiyca bnce hat safhada olucak.ama sn bilirsin canm izmirde dogurursan bnde dogurusam dokuz eylulde istyrm cnku abim orda doktordu tanidiklari filan olur dye.snn kaciydi dogum???
Günaydın hoşgeldin Hilma
Canım benim arkadaşımın annesi de, kayınvalidesi de yanında hiçbirisi de yardım etmiyo. ben de kimseden bişey ummuyorum. ben alışığım her işimi kendim yapmaya canım.
Günaydın Zuzu, hoşgeldin. keyifler güzel. birazdan mutfağa gircem, ne zaman çıkcam belli değiltabak çanak tencere herşeyi düzenliycem. sen nasılsın?
ama basim hala fena halde agriyor yaa((
bende iyiyim Allaha şükür..... sabah eşim dalga geçiyoo benimle ....wc ye gittim geldim üstümü giyinmeden tartılıyım dedimm 77 geldimmm zaten hamile kaldığımda da 76 dım.. Diyo kii oooo tuvalete gitmeden tartılsaydın 80 kilo olurdunnn.... kilo konusunda çok hassasımm zaten kısa boyluyum çokda elverişliyim kilo almaya...Dalga geçiyoo benimle.....Bende kızdım diyorum ki benim mide bulantım kusmam olmadı ya o yüzden hiç kilo vermedimmm... İstiyosan hiç bişii yemeyim aç kalayımmm..... Böyle iştee ....
canm ya bn butun gun ofisteym aksam da souk oluo ne yuruyus ne bisey ye ic yat buyut gobegi bilmem neyi..offff napayim ya bn zayifcacik bi kizdim buraya ilk geldigmde 59 kiloydum boyum da 1.75 smdi oldum 65 belki daha fazla.aglamak istyrm ama hala ayni pantolonlarimin flan icine giriyorum nasi oluosa???
Ben öyle düşünmüyorum canım.
9 eylülü de kimse tavsiye etmiyo ama ben şimdilik memnunum. doktorum da Ferruh Acet, genç bi doktor. ama memnun kalmazsam Ege ye geçerim, azeri doktorlar var orda. doğum 13 hazirana denk geliyo galiba. senin benden öncedir ama. gelirim ziyaretine
iiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy çok uykusuzuuuuuummm.... eşim rahatsızlandı gece 2.5 den beri ayaktayız o bi yerden kusuyo ben bi yerden kusuyorummm..off işteyim ve başımı kaldıramıyorum
Günaydınnnn kıssssssssssssslarrrrrrrrrrrrBaşka dr. gidicem bugün bekleyemem ocak ayını artıkk dua edin bebiş kendini göstersinnnn huuuuuuuuuuuuu çok heyecanlıııııııı
ayy geçmiş olsun canım nene limon falan için iyi gelir.
Günaydınnnn kıssssssssssssslarrrrrrrrrrrrBaşka dr. gidicem bugün bekleyemem ocak ayını artıkk dua edin bebiş kendini göstersinnnn huuuuuuuuuuuuu çok heyecanlıııııııı
ayyy çok uykusuzuuuuuummm.... eşim rahatsızlandı gece 2.5 den beri ayaktayız o bi yerden kusuyo ben bi yerden kusuyorummm..off işteyim ve başımı kaldıramıyorum
gecmis olsun canm biskuvit filan ye mideni bastirsin snrada koy basini masaya ya nolcakkk.bn ilk aylarda n uykular uyudum su masadaaa.ama her kapi acilista kafami aniden kaldirirdim kimse gormesin die uregim hop hop hoplardiii
odada şuanda 6 kişi var naıl koyayım ki masaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?