2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canm ya bn butun gun ofisteym aksam da souk oluo ne yuruyus ne bisey ye ic yat buyut gobegi bilmem neyi..offff napayim ya bn zayifcacik bi kizdim buraya ilk geldigmde 59 kiloydum boyum da 1.75 smdi oldum 65 belki daha fazla.aglamak istyrm ama hala ayni pantolonlarimin flan icine giriyorum nasi oluosa???

Ben öyle düşünmüyorum canım.
9 eylülü de kimse tavsiye etmiyo ama ben şimdilik memnunum. doktorum da Ferruh Acet, genç bi doktor. ama memnun kalmazsam Ege ye geçerim, azeri doktorlar var orda. doğum 13 hazirana denk geliyo galiba. senin benden öncedir ama. gelirim ziyaretine

hoşbuldukkk meleğimmm.... benim annecim bende hergün bi yerleri düzenliyoo sonra akşamları da kolu sırtı bütün vücudu ağrıyor onu öyle görünce de vicdan azabı çekiyorummm

herkese günaydınlar ....nasılsınız güzel anneler...

günaydınnn canımcıımmmmm...iyiiyizzz biz çileğimleee...

ama basim hala fena halde agriyor yaa((

tatlım bi ılık duş alsan iyi gelir belki.. gerçi benim ağrı kesici almadan pek geçmez ...

vall n az once dedim arkadas bn buraya ilk geldigimde yani ilk evlendigimde 59 kiloydum boyumda 1.75 ama smdi 65 belki daha fazlayim.ama hala anlasilmiyr bnm kilo aligim her nasilsa.sadece bn anliyorum.diolar snn boyun var sana kilo zarari yk belli olmaz.bnde diyorum olcam hem enine hem boyunaayi gibi snrada gelcm buraya ofise geldigimde yer gok inlicek, kaciiiin nilufer gelio dye:)))aman napalim bebisleri gorunce unutucaz, snra yne baslicaz spora diyete verelim die.kaldi ki bn hayatimda hic diyet yapmaidmm...ne cok konusuyorum bn bgn ya hatta buaralar cok konusur oldum, hayret

haklısın canım benimde boyum 1.72 evlenirken 54 kiloydum 2 buçık senelik evliyim 12 kilo birden aldım evlendikten sonra ama 4 ayım bitmek üzere gebelikte 500 gram aldım sadece yine de evde kös kös oturmaktansa biyerden başlamak gerek diye düşündüm zaten bende gebeliğime kadar çalışıyodum ye iç çalış yat modundaydım sana hak veriyorum canım.

Günaydınnnn kıssssssssssssslarrrrrrrrrrrr Başka dr. gidicem bugün bekleyemem ocak ayını artıkk dua edin bebiş kendini göstersinnnn huuuuuuuuuuuuu çok heyecanlıııııııı

canm bnm valla yanlis anlama ama bu Azerbaycandaki devlet hastanelerinden sonra var ya dokuz eylul bna floransal nightingale gibi gelio,nolur yanlis anlama ama cokk kotu ya bu da bi gercek, doktrlar filan pk bisi bilmiolar,bn anca merkezi klinika da cerrahpasada okumus bi doktor buldum da smdi butun paralari ona bayiliom ama icim rahat en azindan,o olmasa tsh imin yuksek oldugunu hic bilmicektimm

iiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn

ayyy çok uykusuzuuuuuummm.... eşim rahatsızlandı gece 2.5 den beri ayaktayız o bi yerden kusuyo ben bi yerden kusuyorummm..off işteyim ve başımı kaldıramıyorum

Günaydınnnn kıssssssssssssslarrrrrrrrrrrr Başka dr. gidicem bugün bekleyemem ocak ayını artıkk dua edin bebiş kendini göstersinnnn huuuuuuuuuuuuu çok heyecanlıııııııı

hadi Insaallah ya bnm burnuma suan dun yedigim ve nerdeyse bi ekmegi bitirdigim seyin kokusu geliooo deli olcammm

hadi bakalım canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

ayyy çok uykusuzuuuuuummm.... eşim rahatsızlandı gece 2.5 den beri ayaktayız o bi yerden kusuyo ben bi yerden kusuyorummm..off işteyim ve başımı kaldıramıyorum

gecmis olsun canm biskuvit filan ye mideni bastirsin snrada koy basini masaya ya nolcakkk.bn ilk aylarda n uykular uyudum su masadaaa.ama her kapi acilista kafami aniden kaldirirdim kimse gormesin die uregim hop hop hoplardiii

inç gösterir canımmmm bızımkı bu ayın 9 unda gıttık ıkılı taramamız vardı doktorun ultrasonu koymasıyla kıçını dönmesi bir olduuçok komikti bolbol kıçını sırtını izledık arada bır kafayı cevırıo azcık arkaya gerı donuo çok komiktı kereta deı doktor ama neyı oldunu hala goremedık ayın 26 sında caagırdı tekrar 12 gun var arayı neden kısa tuttu bılmıom

gecmis olsun canm biskuvit filan ye mideni bastirsin snrada koy basini masaya ya nolcakkk.bn ilk aylarda n uykular uyudum su masadaaa.ama her kapi acilista kafami aniden kaldirirdim kimse gormesin die uregim hop hop hoplardiii

odada şuanda 6 kişi var naıl koyayım ki masaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…