odada şuanda 6 kişi var naıl koyayım ki masaya
geriye sandelyeye yasla başını ya da izin alma gibi bi şansın varsa izin al canım.
vall n az once dedim arkadas bn buraya ilk geldigimde yani ilk evlendigimde 59 kiloydum boyumda 1.75 ama smdi 65 belki daha fazlayim.ama hala anlasilmiyr bnm kilo aligim her nasilsa.sadece bn anliyorum.diolar snn boyun var sana kilo zarari yk belli olmaz.bnde diyorum olcam hem enine hem boyunaayi gibi snrada gelcm buraya ofise geldigimde yer gok inlicek, kaciiiin nilufer gelio dye:)))aman napalim bebisleri gorunce unutucaz, snra yne baslicaz spora diyete verelim die.kaldi ki bn hayatimda hic diyet yapmaidmm...ne cok konusuyorum bn bgn ya hatta buaralar cok konusur oldum, hayret
Günaydınnnn kıssssssssssssslarrrrrrrrrrrrBaşka dr. gidicem bugün bekleyemem ocak ayını artıkk dua edin bebiş kendini göstersinnnn huuuuuuuuuuuuu çok heyecanlıııııııı
ayyy çok uykusuzuuuuuummm.... eşim rahatsızlandı gece 2.5 den beri ayaktayız o bi yerden kusuyo ben bi yerden kusuyorummm..off işteyim ve başımı kaldıramıyorum
odada şuanda 6 kişi var naıl koyayım ki masaya
hadi Insaallah ya bnm burnuma suan dun yedigim ve nerdeyse bi ekmegi bitirdigim seyin kokusu geliooo deli olcammm
hadi bakalım canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
inç gösterir canımmmm bızımkı bu ayın 9 unda gıttık ıkılı taramamız vardı doktorun ultrasonu koymasıyla kıçını dönmesi bir olduuçok komikti bolbol kıçını sırtını izledık arada bır kafayı cevırıo azcık arkaya gerı donuo çok komiktı kereta deı doktor ama neyı oldunu hala goremedık ayın 26 sında caagırdı tekrar 12 gun var arayı neden kısa tuttu bılmıom
zaten 10 da geldim işe..........
ne işi yapıosun cnm nerde çaslısıonn ki
Günaydın bacılar nasılsınız bugunun guzel olması dileğiyle rüyamda yumurta gördüm ya pek de sewmem de
sağlık müdürlüğünde sağlık memuruyum ben
hıh
tam yeri söle sağlıklı olmam lazım de sağlık memuru deılmıyım bnde vur kafayı dınlen
Günaydın bacılar nasılsınız bugunun guzel olması dileğiyle rüyamda yumurta gördüm ya pek de sewmem de
günaydın canımmmmm...... sen yine güzel görmüşsün ben kabuslarla dolu bi gece geçirdim.... bi savaşın içindeydimmm offf çok üzücüydüüü dünde kanser olduğumu görmüştüm rüyamda...
Allah'ım korusun bazen bende çok acaip rüyalar görüyorum bazen çok etkileniyorum ama ekilenmemek lazımmışta işte yapamıyoz
canım yumurta gördüysen ye bence bende bi yiyecek gördüm geçenlerde aldım yedim ve çokta sevmediğim bişeydi ama bi tatlı geldi ki sorma
canım aynısından ve farklı bikaç model bende de var yeşildirekten aldım ben feyza diye bi marka daha çok güsel modeller var bende bikaç tane aldım.
Rüyada yumurta zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. copy-paste yaptım canım öle dio tabirlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?