2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım bizim derdimizden ancak biz anlarızz tabi ki de konuşcaaazzzzzzz....ben sağlıklı olduktan sonra önemsemiyorum kiloyu...çünkü zamanında çok şeyler yaptım.... yemek yemeği seven biriyimmm..sevgimi engelleyemedikten sonra böyle mutlu olmayı öğrendimmm.... doğumdan sonra bakıcaz artık ne kalmış ne gitmişş

Günaydınnnn kıssssssssssssslarrrrrrrrrrrr Başka dr. gidicem bugün bekleyemem ocak ayını artıkk dua edin bebiş kendini göstersinnnn huuuuuuuuuuuuu çok heyecanlıııııııı

hadi tatlım güzel haberlerini bekliyoruzzzzz...

ayyy çok uykusuzuuuuuummm.... eşim rahatsızlandı gece 2.5 den beri ayaktayız o bi yerden kusuyo ben bi yerden kusuyorummm..off işteyim ve başımı kaldıramıyorum

oyy canım yaa çok geçmiş olsun izin alsan işten eve gitsen olmaz mı

hadi Insaallah ya bnm burnuma suan dun yedigim ve nerdeyse bi ekmegi bitirdigim seyin kokusu geliooo deli olcammm

hadi bakalım canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

inşallahhh kıslarrr yaaaaa ikili yaptırdığım zaman kendi dr. erken dedi ve tam emin olmadan sölemedi ama ben meraktan ölcemm

Günaydın bacılar nasılsınız bugunun guzel olması dileğiyle rüyamda yumurta gördüm ya pek de sewmem de

Günaydın bacılar nasılsınız bugunun guzel olması dileğiyle rüyamda yumurta gördüm ya pek de sewmem de

günaydın canımmmmm...... sen yine güzel görmüşsün ben kabuslarla dolu bi gece geçirdim.... bi savaşın içindeydimmm offf çok üzücüydüüü dünde kanser olduğumu görmüştüm rüyamda...

Allah'ım korusun bazen bende çok acaip rüyalar görüyorum bazen çok etkileniyorum ama ekilenmemek lazımmışta işte yapamıyoz

canım yumurta gördüysen ye bence bende bi yiyecek gördüm geçenlerde aldım yedim ve çokta sevmediğim bişeydi ama bi tatlı geldi ki sorma

Allah'ım korusun bazen bende çok acaip rüyalar görüyorum bazen çok etkileniyorum ama ekilenmemek lazımmışta işte yapamıyoz

eskiden derdim ki ben hiç rüya görmüyomm sonra bi ara gördüğümü fark ettimmm gece falan böyle uyanınca aaa ne güzel rüyaydı deyip sabah unutmayım da anlatayım diye içimden geçirirdim ama sabah olunca hiç birini hatırlamazdımmm...şimdi ne olduysa görüyom bide etkisinde kalıyorumm

canım yumurta gördüysen ye bence bende bi yiyecek gördüm geçenlerde aldım yedim ve çokta sevmediğim bişeydi ama bi tatlı geldi ki sorma

Şuan kahvaltı yapıyorum yedim pek sevmem ama yedim şaşırtıcı kuzum istedi herhal rüyama soktu

Ben bu geçtiğimiz 3 ayda 3 kilo almış gözüküyorum kızlar ya çok almışım dimi? Herkes vermiş yada hiç almamış ben top gibi olcam heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…