eskiden derdim ki ben hiç rüya görmüyomm sonra bi ara gördüğümü fark ettimmm gece falan böyle uyanınca aaa ne güzel rüyaydı deyip sabah unutmayım da anlatayım diye içimden geçirirdim ama sabah olunca hiç birini hatırlamazdımmm...şimdi ne olduysa görüyom bide etkisinde kalıyorumm
canım kusura bakma ama yeşildirek neresi? :))
Ben bu geçtiğimiz 3 ayda 3 kilo almış gözüküyorum kızlar ya çok almışım dimi? Herkes vermiş yada hiç almamış ben top gibi olcam heralde.
canım eminönü mahmutpaşa kapalı çarşı felan varya oralar toptancısından aldım ben benim eşiminde orda toptan mağazası var bunların imalatını yapanda arkadaşı ondan aldım normalde biraz daha pahalı ama ben uyguna aldım. ama normal mağazadaki perakende mağazadan daha pahalıya alırsın orda daha uygun.
hmm..canım ben Gebze'de oturuyorum aslında o tarafa çok gelmek istiyorum toptancılarda bebek şekerlerine falanda bakıcam havalar biraz daha düzelsinde öyle geleyim bari..tşk..
kKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ÇOK BEĞENDİMM Bİ ANDA ALASIM GELDI NETTEN SIPARİŞ VERCEMM BAYILDIMMM ÇOK GUSEL MUZIK ÇALIO ŞAKİLDEN ŞAKLE GİRİOOEki Görüntüle 306780
meleğin sağlıklı olsun da boşver canımm kiloyuuuu
Play gro canım yazııoo
Ben bu geçtiğimiz 3 ayda 3 kilo almış gözüküyorum kızlar ya çok almışım dimi? Herkes vermiş yada hiç almamış ben top gibi olcam heralde.
kKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ÇOK BEĞENDİMM Bİ ANDA ALASIM GELDI NETTEN SIPARİŞ VERCEMM BAYILDIMMM ÇOK GUSEL MUZIK ÇALIO ŞAKİLDEN ŞAKLE GİRİOOEki Görüntüle 306780
selam kızlar 2li testi güzel çıkıp doktor gerek yok dediği halde 3lü test yaptıracakmısınız?
(zuzu1907) canım sen hangi hastaneye gidiyordun
canım benim doktorum ikili test ve 3 lü test yaptırmadı dörtlü test yapacağım haftaya.
selam kızlar 2li testi güzel çıkıp doktor gerek yok dediği halde 3lü test yaptıracakmısınız?
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyiki tarama testim tertemiz çıkmışşşşşş çokşükür yaa.Ben şimdi 3'lü yaptırcakmıyım acaba bileniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?