2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileyiz ye herhalde ondan canım bu kadar etkilenmek birde ya bebekle ya kendinle yada eşinle ilgili rüyalar görünce insan etkisinde kalıyor

canım kusura bakma ama yeşildirek neresi? :))

canım eminönü mahmutpaşa kapalı çarşı felan varya oralar toptancısından aldım ben benim eşiminde orda toptan mağazası var bunların imalatını yapanda arkadaşı ondan aldım normalde biraz daha pahalı ama ben uyguna aldım. ama normal mağazadaki perakende mağazadan daha pahalıya alırsın orda daha uygun.

kKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ÇOK BEĞENDİMM Bİ ANDA ALASIM GELDI NETTEN SIPARİŞ VERCEMM BAYILDIMMM ÇOK GUSEL MUZIK ÇALIO ŞAKİLDEN ŞAKLE GİRİOO

hmm..canım ben Gebze'de oturuyorum aslında o tarafa çok gelmek istiyorum toptancılarda bebek şekerlerine falanda bakıcam havalar biraz daha düzelsinde öyle geleyim bari..tşk..

hmm..canım ben Gebze'de oturuyorum aslında o tarafa çok gelmek istiyorum toptancılarda bebek şekerlerine falanda bakıcam havalar biraz daha düzelsinde öyle geleyim bari..tşk..

evet canım çok güsel şeyler var özellikle geleceksen havuzlu hana muhakkak uğra. bende ordan alıcam birçok şeyini.

selam kızlar 2li testi güzel çıkıp doktor gerek yok dediği halde 3lü test yaptıracakmısınız?

Ben bu geçtiğimiz 3 ayda 3 kilo almış gözüküyorum kızlar ya çok almışım dimi? Herkes vermiş yada hiç almamış ben top gibi olcam heralde.

ben de 4 ayda 3.5 kilo aldım.. kimisi normal diyo kimisi ilk aylarda az alman avantaj olurdu diyo.. bundan sonrası daha önemli tabii...

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy iki tarama testim tertemiz çıkmışşşşşş çokşükür yaa.Ben şimdi 3'lü yaptırcakmıyım acaba bileniniz var mı?

canım benim doktorum ikili test ve 3 lü test yaptırmadı dörtlü test yapacağım haftaya.

caım bizim burda hiç 4 lü testten bahsetmedi doktor 2li bide 3lüyü söledi bize ama haftaya gittiğimde sorucam doktora herşeyi ama kesin karar vrmem lazım yaprırsak mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…