2li testi yaptırdın mı peki canımBenim doktorum direkt 4 lü yapcak 3 lü yapmıyacak
2li testi yaptırdın mı peki canım
tatlımmm Doruk tıp a gidiyorummm bennn...siz duygu ile medical parka gidiyomuşsunuz galibaa ben o hastaneyi ezelden beri sevmediğim için doruk tıpı seçtim hem evime çok yakın
gözümüz aydınnn canımmm
caım bizim burda hiç 4 lü testten bahsetmedi doktor 2li bide 3lüyü söledi bize ama haftaya gittiğimde sorucam doktora herşeyi ama kesin karar vrmem lazım yaprırsak mı acaba?
slm kızlar,nasılsınız?ben 1 haftadır çok kötüyüm.her gün 3-4 kere çıkartıyorum.2 kere serum yedim.13.haftadayım ama geçmediği gibi oldukça arttı.bi de mide yanması ve baş ağrısı eklendi üzerine
evet canım ya saolasın Allahım herkesin bebişini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimiz anne olucaz, hepimiz gencecik insanlarız.Allahım bu güzel duyguyu yaşamayı bize nasip etti inş. devamı gelir.Evlatlarımız hayırlı olur anaya babaya vatanına inş. Dünayaya gözlerini açtığında ilk şefkati bizden görecek bizi bilecek tanıyacak hissedecek.Onlara layık bir anne baba olmayı nasip etsin Yarabbim.
AMİnnnnnnn.
slm kızlar,nasılsınız?ben 1 haftadır çok kötüyüm.her gün 3-4 kere çıkartıyorum.2 kere serum yedim.13.haftadayım ama geçmediği gibi oldukça arttı.bi de mide yanması ve baş ağrısı eklendi üzerine
Hmm anladım canım bende eşimin çalıştığı yerle anlaşması var uyguna geliyor du gittim memnun kaldımda doğum ücretlerini araitırıyorumda sen sordun mu hiç canım
evet canım ya saolasın Allahım herkesin bebişini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimiz anne olucaz, hepimiz gencecik insanlarız.Allahım bu güzel duyguyu yaşamayı bize nasip etti inş. devamı gelir.Evlatlarımız hayırlı olur anaya babaya vatanına inş. Dünayaya gözlerini açtığında ilk şefkati bizden görecek bizi bilecek tanıyacak hissedecek.Onlara layık bir anne baba olmayı nasip etsin Yarabbim.
AMİnnnnnnn.
ben de ilk öğrendiğim zamanlar boşluklarımda batma oluyodu.Şu sıralar da birden gülünce hafif batma hissediyorum normal demişlerdi olurmuş yani.Bi de acaip gaz sıkışması oluyo valla ölece karnımda duruyo bazen.Acaba senin kramplar onla ilgili bişey midir? Ama bu batma vajinamda değil yan boşluklarımda oluyodu.Doktoruna sordun mu hiç ?Hani o seni daha aydınlatır ssonuçta.Çok zamandır devam eden bişey mi?arkadaşlar merhaba 14+6 yız bugün yalnız 1 haftadır falan vajinamda batma, kramp gibi ağrılarım oluyor aynı durumu yaşayan varmı. yalnız başka hiçbir şikayetim yok yani akıntı, çiş yaparken yanma gibi sadece kramp ama sıkışıkken daha çok oluyor. aynı şeyi yaşayan var mı rahim büyüdüğü için normal bir süreçmi merak ettimde, cevap verebilirseniz sevinirim.
arkadaşlar merhaba 14+6 yız bugün yalnız 1 haftadır falan vajinamda batma, kramp gibi ağrılarım oluyor aynı durumu yaşayan varmı. yalnız başka hiçbir şikayetim yok yani akıntı, çiş yaparken yanma gibi sadece kramp ama sıkışıkken daha çok oluyor. aynı şeyi yaşayan var mı rahim büyüdüğü için normal bir süreçmi merak ettimde, cevap verebilirseniz sevinirim.
oyyy anneciğinin ellerine sağlıkk çok güzelller
maşallah Annene canım ya.Ne güzel güle güle kullansın minnişinn:)
ben de ilk öğrendiğim zamanlar boşluklarımda batma oluyodu.Şu sıralar da birden gülünce hafif batma hissediyorum normal demişlerdi olurmuş yani.Bi de acaip gaz sıkışması oluyo valla ölece karnımda duruyo bazen.Acaba senin kramplar onla ilgili bişey midir? Ama bu batma vajinamda değil yan boşluklarımda oluyodu.Doktoruna sordun mu hiç ?Hani o seni daha aydınlatır ssonuçta.Çok zamandır devam eden bişey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?