ayyy igne oyası bunlar çokta güzelller anneşinin eline saglık güle güle kullanın
ben de ilk öğrendiğim zamanlar boşluklarımda batma oluyodu.Şu sıralar da birden gülünce hafif batma hissediyorum normal demişlerdi olurmuş yani.Bi de acaip gaz sıkışması oluyo valla ölece karnımda duruyo bazen.Acaba senin kramplar onla ilgili bişey midir? Ama bu batma vajinamda değil yan boşluklarımda oluyodu.Doktoruna sordun mu hiç ?Hani o seni daha aydınlatır ssonuçta.Çok zamandır devam eden bişey mi?
ben de ilk öğrendiğim zamanlar boşluklarımda batma oluyodu.Şu sıralar da birden gülünce hafif batma hissediyorum normal demişlerdi olurmuş yani.Bi de acaip gaz sıkışması oluyo valla ölece karnımda duruyo bazen.Acaba senin kramplar onla ilgili bişey midir? Ama bu batma vajinamda değil yan boşluklarımda oluyodu.Doktoruna sordun mu hiç ?Hani o seni daha aydınlatır ssonuçta.Çok zamandır devam eden bişey mi?
bir haftadır falan var, cuma gidicem doktara ben şu zamana kadar da sorunsuz risksiz bir dönem geçirdim. böyle bir şey yaşayınca panik oldumda, sürekli değil arada kramp giriyor ama başka anormal bie belirtim yok artık cuma sorucam. gaz sıkışması arada oluyorda o dediğin gibi kasıklara vuruyor. saol cevabın için, of bu hamileliğin her dönemi, her olayı pimpirikle geçiyor ya :)
canım 3 gün önce bende yaşıyodum doktrorumu aradım bütün gün yat dinlen dedi bence sende yat bende şuan yok geçti ama akıntı olsa bile kokusuz ve kaşıntısız olduktan sonra normal.
aynen öyle valla.OLsa sıkıntı olmasa ay sorun mu var der dururuz:) Yani sen yorma kendini yine de fazla dinlen bak " ilk " annişinde de olmuş doktoru dinlen demiş.Aman bacım bırak işleri yaa senden değerli mi dinlen düzelince yavaş yavaş yaparsın.
ya demek sende de oldu, şu anlık bir akıntı problemim yok, yorulmadımda aslında çalışıyorum ama yorucu bir işim yok. cuma gideyimde olmadı rapor alırım ozaman, biraz internetten baktımda rahim bağlarının gerilmesiyle olabiliyormuş inş öledir. saol cevabın için
ya bide iş yapsam canım yanmayacak, çalııyorum ama bütün gün oturuyorum yani, evde eşim yerimden kaldırmıyo :) çok sakınıncada olmuyo heralde :)
kızlar benimde vajinada(dışında) kaşıntım var çok yoğun değil ama enfeksiyon olabilirmi acaba dr aramadım daha...akıntım kokmuyor..
bende internetten baktım öyle yazıyodu ama benim 14 haftaya kadar mide bulantısıda dahil hiç şikayetim olmamıştı birden vajina ağrısı kasık ağrısı başlayınca korktum aradım bel ağrısı normal ama vajinanda bu haftalada olmaması lazım ağrı yat dinlen dedi şiddetlenirse beni ara dedi canım ama ben cumartesi günü mağazadaydım bütün gün oturdum acaba ondan mı oldu diye şüphelendim bide hafta içi ev işi felan çok yormuştum kendimi tövbe ettim bidaha evişi felan yapmıyorum.
evet yormamak lazım ya, boşver ev işi falan kalsın biraz :) dediğim gibi ben yorulmadımda ama artık cuma öğrenirim. aynı durumu yaşayanlar içinde buraya yazarım benim tahminim ya normal bir süreç ya da ayağımı üşütmüş olabilirim siz nerelerdensiniz bilmiyorum ama malum ankara çok soğuk, sanada geçmiş olsun inş. tekrar yaşamazsın
kızlarrrrrr yardımm hangısı gusel karar veremedım şipariş vercemmm deeEki Görüntüle 306849 Eki Görüntüle 306850
kızlarrrrrr yardımm hangısı gusel karar veremedım şipariş vercemmm deeEki Görüntüle 306849 Eki Görüntüle 306850
günaydın kızlar nasılsınızzzz ?
yeni uyandım ve başım catlıyo su an cok uyumaktan olsa gerek
enfeksiyon olma ihtimalini bilemicem canım ya.Bazen şey olur ya bizim tüycükler çıkma zamanı kaşındırır öyle bişey mi o da kuru kaşıntıdır.Yoksa farklı bişey mi yardımcı olamadım ben galiba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?