2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar dün gece benimde sanki mideme doğr bi yerde hani düğme fermuar batar ya öle bişi vardı hareket edince artıyordu neydi bilmiyorum artık.cuma kontrol ve ikili testim var çok heyecanlıyım.bu arada cinsiyet öğrenen oldu mu pelissh'den sonra?

bir haftadır falan var, cuma gidicem doktara ben şu zamana kadar da sorunsuz risksiz bir dönem geçirdim. böyle bir şey yaşayınca panik oldumda, sürekli değil arada kramp giriyor ama başka anormal bie belirtim yok artık cuma sorucam. gaz sıkışması arada oluyorda o dediğin gibi kasıklara vuruyor. saol cevabın için, of bu hamileliğin her dönemi, her olayı pimpirikle geçiyor ya :)

aynen öyle valla.OLsa sıkıntı olmasa ay sorun mu var der dururuz:) Yani sen yorma kendini yine de fazla dinlen bak " ilk " annişinde de olmuş doktoru dinlen demiş.Aman bacım bırak işleri yaa senden değerli mi dinlen düzelince yavaş yavaş yaparsın.

kızlar benimde vajinada(dışında) kaşıntım var çok yoğun değil ama enfeksiyon olabilirmi acaba dr aramadım daha...akıntım kokmuyor..

canım 3 gün önce bende yaşıyodum doktrorumu aradım bütün gün yat dinlen dedi bence sende yat bende şuan yok geçti ama akıntı olsa bile kokusuz ve kaşıntısız olduktan sonra normal.

ya demek sende de oldu, şu anlık bir akıntı problemim yok, yorulmadımda aslında çalışıyorum ama yorucu bir işim yok. cuma gideyimde olmadı rapor alırım ozaman, biraz internetten baktımda rahim bağlarının gerilmesiyle olabiliyormuş inş öledir. saol cevabın için

ya bide iş yapsam canım yanmayacak, çalııyorum ama bütün gün oturuyorum yani, evde eşim yerimden kaldırmıyo :) çok sakınıncada olmuyo heralde :)

bende internetten baktım öyle yazıyodu ama benim 14 haftaya kadar mide bulantısıda dahil hiç şikayetim olmamıştı birden vajina ağrısı kasık ağrısı başlayınca korktum aradım bel ağrısı normal ama vajinanda bu haftalada olmaması lazım ağrı yat dinlen dedi şiddetlenirse beni ara dedi canım ama ben cumartesi günü mağazadaydım bütün gün oturdum acaba ondan mı oldu diye şüphelendim bide hafta içi ev işi felan çok yormuştum kendimi tövbe ettim bidaha evişi felan yapmıyorum.

Son düzenleme:
ya bide iş yapsam canım yanmayacak, çalııyorum ama bütün gün oturuyorum yani, evde eşim yerimden kaldırmıyo :) çok sakınıncada olmuyo heralde :)

çöp batıyo canım insanın gözüne o zaman:) Artık yapacak bişey yok.Sen yine de dinlen bol bol vitamin al meyve sebze falan.bak ceviz bana doktorum dahil herkes söyledi günde bir avuç tüket.Süt her akşam iç alışkanlık haline getir.Şu dönemlerde çocuk çok kalsiyum tüketiyomuş.Bizden alıyo biz de eksilen yerleri doldurmak durumundayız.Biz yesekte yemesekte bizden alıyomuş bu dönemler biz bizim için yicez bu zamanlarda ilerde değişicek tabi.

kızlar benimde vajinada(dışında) kaşıntım var çok yoğun değil ama enfeksiyon olabilirmi acaba dr aramadım daha...akıntım kokmuyor..

enfeksiyon olma ihtimalini bilemicem canım ya.Bazen şey olur ya bizim tüycükler çıkma zamanı kaşındırır öyle bişey mi o da kuru kaşıntıdır.Yoksa farklı bişey mi yardımcı olamadım ben galiba :26:

evet yormamak lazım ya, boşver ev işi falan kalsın biraz :) dediğim gibi ben yorulmadımda ama artık cuma öğrenirim. aynı durumu yaşayanlar içinde buraya yazarım benim tahminim ya normal bir süreç ya da ayağımı üşütmüş olabilirim siz nerelerdensiniz bilmiyorum ama malum ankara çok soğuk, sanada geçmiş olsun inş. tekrar yaşamazsın

saol canım ben istanbuldayım burası soğuk değil zaten olsa bile evler sıcak normal zamanda bakkala bile çıkmak zor gelir bana ev kuşuyum anlayacağın

gunaydın kızlar nasılsınız ben ancak uyandım ama aksama kadar uyusam uyuycam o haldeyım bugun

doktora gıdenler hayırlı haberlerle gelırler ınş.

yok canım o kaşıntıyı biliyorum ondan değil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…