2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım belki açlıktanda olabilir bişeyler ye geçer bu arada ben bayadır takip edemiyorum senin kızçen mi olacak canım?

olabılır canım yaa hiç dikkat etmiyorum bu ara 12 saat uykuu aksamda erken yiyorum bi düzene koyamadım yeme içme olayını
inşallah kısmetse %80 öyle dedi canım ama değişedebilir dedi bilemiyorum
haftaya persembe 3lü test için gidicem artık o zaman netleşir herhalde

sen nasılsın naptın ?

iiyiyim canım valla evle ilgilendim hep iş güç yaptım bi düzene soktum evi çocuk odasını ayarladım bayağ yordum kendimi anlayacağın, hayırlısı canımm Allah gönlündekini versin inşallah.

iiyiyim canım valla evle ilgilendim hep iş güç yaptım bi düzene soktum evi çocuk odasını ayarladım bayağ yordum kendimi anlayacağın, hayırlısı canımm Allah gönlündekini versin inşallah.

iyi yapmışsın canım o istek bana hala gelemedi :))
bi gelsede bi toparlasam hep üstten geçme yapıyorumm
amin canım hayırlısı olsun artık hepimiz için

iyi yapmışsın canım o istek bana hala gelemedi :))
bi gelsede bi toparlasam hep üstten geçme yapıyorumm
amin canım hayırlısı olsun artık hepimiz için

valla bana bianda geldi bi havalandım kendi kendime sonra bel krampları ağrıları falan kasık ağrıları çektim yine dinlendim çok şükür daha iyiyim iş yapmamaktan hamlaşmışım birden kendimi şaşırıncada oturdum yine popomun üstüne

Kızlar 2 li testim temiz çıkmış hemşire aradı şimdi...Heyacanlandım birden ama ben hastaneden arıyorum diyince....

günaydın herkese kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum. böyle uzak bir yere gidip düşünmek istiyorum hiçbirşeye konsantre olamıyorum
sizdede oluyor mu? birde cinsiyet ne zaman belli olur bu pazartesi ikili taramam var belli olurmu sizce

dikkat etmek lazım canım biz kendimizi önceki gibi sanıyoruz bazen ama cabuk yoruluyor insan
cok yorma sende kendiini

primadan geldiler az önce nihayet
bez var cd var mama kabı var ariel pantene var baskada bişe yok

bu aya yeni gelen arkadaşlar size de merhaba da aa olmnuyo böyle geç kalıyosunuz sizi gidiler siziiiiii

annişler nslnınz bakalım ben iiyim düne nazaran ama dün ve gittim babama tansiyonumu ölçtürdüm 8-6 çıktı babam çok düşük dedi ama anlamıştım dedim ya sağdan çektiriliyorum gibi bazen korkutuyo bu tansion düşüklüğü

Günaydııın canıımm gerçi bize tünaydın oldu amaaaaa
valla annem uyandırmasa ikindide anca gelirdim

hiç kalkasım yoktu.. uyusamm uyusamm sürekli uyusam.. ben iş yapamıyorum bide.. hemen kalbim hızlı hızlı atmaya baslıyo cokcabuk yoruluyorum

ahh ahhh eskiden ben böylemiydimm

kızlar pardon ya alakasız oldu ama:26:

yok canım karışan bişey yok.İnsanoğlu kendine yandaş bulamayınca saçma sapan tepkiler veriyo olay bu.O yüzden boşver gereksiz şeyler.

gerçekten alakasızsın..

ya ben de anidenkalkınca heryerrr karanlıkk makberrrrr diyesim geliyooo ani tansiyon düşüklüğü.Nette okumuştum.hani kalkınca kararır ya gözlerimiz onun nedeni; beyne giden kan hamiş olduğumuzdan karna pompalayana kadar biz kalkmış olduğumuzdan beyne hemenkan pompalamı yapamıyomuş.Bir iki saniye kadar serrsemliyoruz olay bu yani.Kısaca ani hareket yapmaktan kaçınmalıyız annişko.Ama senin önceden de vardıysa bilemicem.

:)) bende dinlenerek iş yapıyorum süpürüyorum uzanıyorum sonra kalkıyorum siliyorum :))

olabilir canım çünkü böle hiç olmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…