günaydın canım belki açlıktanda olabilir bişeyler ye geçer bu arada ben bayadır takip edemiyorum senin kızçen mi olacak canım?
kızlarrrrrr yardımm hangısı gusel karar veremedım şipariş vercemmm deeEki Görüntüle 306849 Eki Görüntüle 306850
olabılır canım yaa hiç dikkat etmiyorum bu ara 12 saat uykuu aksamda erken yiyorum bi düzene koyamadım yeme içme olayını
inşallah kısmetse %80 öyle dedi canım ama değişedebilir dedi bilemiyorum
haftaya persembe 3lü test için gidicem artık o zaman netleşir herhalde
sen nasılsın naptın ?
günaydın hatunlaarrrr
iiyiyim canım valla evle ilgilendim hep iş güç yaptım bi düzene soktum evi çocuk odasını ayarladım bayağ yordum kendimi anlayacağın, hayırlısı canımm Allah gönlündekini versin inşallah.
iyi yapmışsın canım o istek bana hala gelemedi :))
bi gelsede bi toparlasam hep üstten geçme yapıyorumm
amin canım hayırlısı olsun artık hepimiz için
günaydın hatunlaarrrr
valla bana bianda geldi bi havalandım kendi kendime sonra bel krampları ağrıları falan kasık ağrıları çektim yine dinlendim çok şükür daha iyiyim iş yapmamaktan hamlaşmışım birden kendimi şaşırıncada oturdum yine popomun üstüne
owww bunlar çok güzellll.Nedir bunların adı nerden sipariş veriyosun canım.Süper ya bende böyle bişey düşünüyodum aslında.Kareli olan daha kullanışlı gibi görünüyo.kızlarrrrrr yardımm hangısı gusel karar veremedım şipariş vercemmm deeEki Görüntüle 306849 Eki Görüntüle 306850
kızlar 2 li testim temiz çıkmış hemşire aradı şimdi...heyacanlandım birden ama ben hastaneden arıyorum diyince....
bu aya yeni gelen arkadaşlar size de merhaba da aa olmnuyo böyle geç kalıyosunuz sizi gidiler siziiiiii
valla annem uyandırmasa ikindide anca gelirdimGünaydııın canıımm gerçi bize tünaydın oldu amaaaaa
uzatmamak derken sen işi bayağı uzatmışsın canım.Öncelikle yazdıklarını yönetime gönderdim derken sana hakaret mi ettim ya da şahsınla dalga mı geçtim.Ayrıca gönder canım istediğine ilkokul 1.sınıf çocukları gibi seni öğretmene söyledim havalarında ayrıca komik gerçekten.Ayrıca şok kelimesi seni bayağı eğlendirdi.Anlaşılan kalıcı hasarı sana verdi ki yönetici falan konuyu uzatmışsın.Benim kimseyle tartışma gibi bi niyetim yok.Fikrine seviyeli bir şekilde tepki vermem seni çileden çıkardı nedense.Gayet doğal aslında sözlerini ciddiye alıp cevap vermişim sevinmelisin.En son olarakta bu yazdıklarımı da yöneticiye gönder olur mu? öptüm seni canım.
kızlar pardon ya alakasız oldu ama:26:
yok canım karışan bişey yok.İnsanoğlu kendine yandaş bulamayınca saçma sapan tepkiler veriyo olay bu.O yüzden boşver gereksiz şeyler.
annişler nslnınz bakalım ben iiyim düne nazaran ama dün ve gittim babama tansiyonumu ölçtürdüm 8-6 çıktı babam çok düşük dedi ama anlamıştım dedim ya sağdan çektiriliyorum gibi bazen korkutuyo bu tansion düşüklüğü
gerçekten alakasızsın..
valla annem uyandırmasa ikindide anca gelirdim
hiç kalkasım yoktu.. uyusamm uyusamm sürekli uyusam.. ben iş yapamıyorum bide.. hemen kalbim hızlı hızlı atmaya baslıyo cokcabuk yoruluyorum
ahh ahhh eskiden ben böylemiydimm
ya ben de anidenkalkınca heryerrr karanlıkk makberrrrr diyesim geliyoooAni tansiyon düşüklüğü.nette okumuştum.hani kalkınca kararır ya gözlerimiz onun nedeni; beyne giden kan hamiş olduğumuzdan karna pompalayana kadar biz kalkmış olduğumuzdan beyne hemenkan pompalamı yapamıyomuş.bir iki saniye kadar serrsemliyoruz olay bu yani.kısaca ani hareket yapmaktan kaçınmalıyız annişko.ama senin önceden de vardıysa bilemicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?