2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 2 li testim temiz çıkmış hemşire aradı şimdi...Heyacanlandım birden ama ben hastaneden arıyorum diyince....

çok şükür ne güzel bende aradım öğrendim benimde güzel çıkmış.ne güzel herkesi hastaneden arıyıp haber veriyorlar ben kendim aradım.ama sağlık ocagından aramışlar

merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:))şimdiden teşekkürlerrrrr

dikkat etmek lazım canım biz kendimizi önceki gibi sanıyoruz bazen ama cabuk yoruluyor insan
cok yorma sende kendiini

primadan geldiler az önce nihayet
bez var cd var mama kabı var ariel pantene var baskada bişe yok

evet canım eskisi gibi sanıyosun kendini ama sonradan acısı çıkıyo işte dediğin gibi kesinlikle dikkat etmek lazım ben daha yürümeyi bile öğrenemedim koştura koştura yürüyorum

maşallah iyi yazıyorsunuz hızınıza hiç yetişilmiyor çok takip edemiyorum zaten benim konu arada kaynadı gitti.

kesinlikle canım ani hareketlerden kaçınmalıyız bazen kendimi kaybedip bende yapıyorum ama sanırım alışıcam sabahları yataktan yaşlı teyzeler gibi kalkıyorum 3 saatte eşim gülmekten kırılıyo tabii bazen ona tutunup falan kalkıyorum

kuşum bunu bende yaşıyorum.. kocamın yanında oldugunda bi panikliyoo bütün aksam hizmet ediyo sonra çok işime yarıyo

:)) bende dinlenerek iş yapıyorum süpürüyorum uzanıyorum sonra kalkıyorum siliyorum :))
kız avuç içi kadar evi sabah baslıyorum aksama anca bitiriyorum

anlamadım konuyu tam :26:

valla bu terbiyesizce davranışların ve sözlerine cevap verecek bi durumda değilim seni bu ayıplanacak hareketinle başbaşa bırakıyorum.Sana yakışan bu olsa gerek.

sana gülüyorum hayatıma 2 gündür renk kattın.şurda 6-7 aylık üyesin..kaç yıldır burdayım senin kadarını görmedim.ilk ve sonsun burda.allah bebeğine sağlık versin.

sen yine iyi ben gece dönemiyoruum sanki 8 aylık hamileyim.Tutunuyorum yatağın kenarına o şekilde dönüyorum ya altı üstü 51 kiloyum

Bacılarrr napyosunuz bakimmm Ben dışarı çıktım kartımı yatırdım geldimm şimdi temizlik yapıcam yarın annemlere gidiyorum

sana gülüyorum hayatıma 2 gündür renk kattın.şurda 6-7 aylık üyesin..kaç yıldır burdayım senin kadarını görmedim.ilk ve sonsun burda.allah bebeğine sağlık versin.

valla ben de 25 yaşındayım hayatımda senin gibisini görmedim.senin de bebeğine allah sağlık versin canım.

canım hormonlardan bu ruh hali normaldir ben saldım gitti eşimde beni kendimle başbaşa bıraktı adamın sesi çıkmıyo ben başında car car konuşuyorum bazen ağlıyorum alınıyorum ne yapalım bugünlerde geçecek cinsiyet bir ihtimal ikili testinde belli olabilir.

Bacılarrr napyosunuz bakimmm Ben dışarı çıktım kartımı yatırdım geldimm şimdi temizlik yapıcam yarın annemlere gidiyorum

hoşgeldin kuzum..
kahvaltımı yeni yaptım kocam aramış ögle yemegini yedinmi diye soruyoo hee dedim corba ocakta..
daha kahvaltıyı bile toplamadım oysa ki

iyiyiz canım işte hormonlarla başediyoruz kolay gelsin ama çok yorma kendini ne güsell bende annemlere haftasonu gidicem birz kalayım diyorum annecim baksın bana.

mia07 gelmedi mi cinsiyet öğrenmeye gidecekti bugün ben ondan çok heyacanlıyım inşallah öğrenip gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…