- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
Kızlar 2 li testim temiz çıkmış hemşire aradı şimdi...Heyacanlandım birden ama ben hastaneden arıyorum diyince....
dikkat etmek lazım canım biz kendimizi önceki gibi sanıyoruz bazen ama cabuk yoruluyor insan
cok yorma sende kendiini
primadan geldiler az önce nihayet
bez var cd var mama kabı var ariel pantene var baskada bişe yok
ya sen şaka mısın? derdin nedir senin?
hımmm arkana bak el sallaaaaa kamera orda bu bir kamera şakası..
ya ben de anidenkalkınca heryerrr karanlıkk makberrrrr diyesim geliyoooani tansiyon düşüklüğü.Nette okumuştum.hani kalkınca kararır ya gözlerimiz onun nedeni; beyne giden kan hamiş olduğumuzdan karna pompalayana kadar biz kalkmış olduğumuzdan beyne hemenkan pompalamı yapamıyomuş.Bir iki saniye kadar serrsemliyoruz olay bu yani.Kısaca ani hareket yapmaktan kaçınmalıyız annişko.Ama senin önceden de vardıysa bilemicem.
kuşum bunu bende yaşıyorum.. kocamın yanında oldugunda bi panikliyoo bütün aksam hizmet ediyo sonra çok işime yarıyoya ben de anidenkalkınca heryerrr karanlıkk makberrrrr diyesim geliyoooani tansiyon düşüklüğü.Nette okumuştum.hani kalkınca kararır ya gözlerimiz onun nedeni; beyne giden kan hamiş olduğumuzdan karna pompalayana kadar biz kalkmış olduğumuzdan beyne hemenkan pompalamı yapamıyomuş.Bir iki saniye kadar serrsemliyoruz olay bu yani.Kısaca ani hareket yapmaktan kaçınmalıyız annişko.Ama senin önceden de vardıysa bilemicem.
kız avuç içi kadar evi sabah baslıyorum aksama anca bitiriyorum:)) bende dinlenerek iş yapıyorum süpürüyorum uzanıyorum sonra kalkıyorum siliyorum :))
merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:))şimdiden teşekkürlerrrrr
valla bu terbiyesizce davranışların ve sözlerine cevap verecek bi durumda değilim seni bu ayıplanacak hareketinle başbaşa bırakıyorum.Sana yakışan bu olsa gerek.
kesinlikle canım ani hareketlerden kaçınmalıyız bazen kendimi kaybedip bende yapıyorum ama sanırım alışıcam sabahları yataktan yaşlı teyzeler gibi kalkıyorum 3 saatte eşim gülmekten kırılıyo tabii bazen ona tutunup falan kalkıyorum
sana gülüyorum hayatıma 2 gündür renk kattın.şurda 6-7 aylık üyesin..kaç yıldır burdayım senin kadarını görmedim.ilk ve sonsun burda.allah bebeğine sağlık versin.
günaydın herkese kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum. böyle uzak bir yere gidip düşünmek istiyorum hiçbirşeye konsantre olamıyorum
sizdede oluyor mu? birde cinsiyet ne zaman belli olur bu pazartesi ikili taramam var belli olurmu sizce
Bacılarrr napyosunuz bakimmmBen dışarı çıktım kartımı yatırdım geldimm şimdi temizlik yapıcam yarın annemlere gidiyorum
nerdesin kuzum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa msndemisn söyleyeceklerim var
Bacılarrr napyosunuz bakimmmBen dışarı çıktım kartımı yatırdım geldimm şimdi temizlik yapıcam yarın annemlere gidiyorum
bacılarrr napyosunuz bakimmmBen dışarı çıktım kartımı yatırdım geldimm şimdi temizlik yapıcam yarın annemlere gidiyorum
burdayım hayırdır.ne söyliycen bana? ha bu arada istanbulda kimler var bi ihtimal 1 aylığına istanbula gidebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?