2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya ne kadar guzel hemen annelerınıze gıdebılıyonuz benımkı uzakta yaaa en son bayramda gıttım hergun telefonla konusuyom ama yetmıyorkı dogumumada gelemıycek sanırım gelse bıle en fazla 1 hafta durabılır yıne canım sıkıldı basladım aglamaya

slm kızlar! nasılsınız? bebişleriniz nasıl?

bu arada alışverişe başladınız mı? ben henüz kıyafet almayı düşünmüyorum. cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum. onun dışındaki ihtiyaçları yavaş yavaş almak istiyorum. bebek telsizi konusunda bilginiz var mı? çok gerekli mi? hangi marka önerirsiniz?

evet canım eskisi gibi sanıyosun kendini ama sonradan acısı çıkıyo işte dediğin gibi kesinlikle dikkat etmek lazım ben daha yürümeyi bile öğrenemedim koştura koştura yürüyorum

ay o banada bi gelse koştursam etsem biraz yok yok gelmiyoo
Bacılarrr napyosunuz bakimmm Ben dışarı çıktım kartımı yatırdım geldimm şimdi temizlik yapıcam yarın annemlere gidiyorum

başım hala çatliyiiii
ah ah bende yapsam bi temizlik önceki gün süpürdüm ettim ama gene batmış durumda cnm

hoşgeldin kuzum..
kahvaltımı yeni yaptım kocam aramış ögle yemegini yedinmi diye soruyoo hee dedim corba ocakta..
daha kahvaltıyı bile toplamadım oysa ki

ayy insan yiyemiyo yaaa.benimde sabah sbah mantar yiyesim geldi allahım yaa

iyiyiz canım işte hormonlarla başediyoruz kolay gelsin ama çok yorma kendini ne güsell bende annemlere haftasonu gidicem birz kalayım diyorum annecim baksın bana.

yok cnm yormadan yavaş yavaşş..Bende kalıcam pazara kadarr naz yapim biraz gitmeden verdim siparişlerimi zaten

ayy canım benim yaa üzülme senn benim annemde pek yakın sayılmaz baana ha diyince gidemiyorum ben bahçelievlerdeyim onlar beylikdüzünde toplutaşımayla zor oluyo hamileyken araba kullanmaktanda korkuyorum eşimin götürmesi lazım her zaman fırsat olmuyo işte keşke daha yakınımızda olsalar ama olmuyo işte.

ay onu hic deme canm ya bnde sendenim valla.bnmde annem uzakta(bnde ne agliyorum arada.amanaalim.peki neden dogumuna gelemicek onu anlamadim ama

canım senin hayatınla benim hayatım çok benziyo bende annemlerin altkatta oturuyorum benide annem uyandırdı bu sabah sanki beni anlatıyo gibi oldun

ama ne guzel ıkınızde ıstanbuldasınız en azından cok sıkılsan yıne bı sekılde gıdersın benım annem canakkalede dun telefonda konusurken o agladı ben agladım dedm dogumuma bıle gelemıycen nıye tasındınızkı oraya fılan baya bı aglastık en cok zoruma gıden dogumda kayınvalıdemle basbasa olmak kadın zaten zıvanadan cıkmıs durumda her seferınde sınır harbı yasatıyor bana nasıl basa cıkıcam onunla hıc bılmıyorum

ben cinsiyeti öğrendim ama zeka testini bekliyorum canım alışveriş için telsizi ben alıcam çünkü sürekli başını bekleyemeyeceğim için uyurken yanına koyarım işimi yaparken evi felan süpürürken hep yanımda olur cebime takarım çıtı bile çıksa duyarım bi de 6 ay sonra odayı ayırmayı düşünüyorum o yüzden de gerekli. ama weewel iyi diye biliyorum bakıcam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…