gel ben varım başkasına ne gerek..
hangi semtteydin sen?
Günaydın bacummm
gel ben varım başkasına ne gerek..
evet canım eskisi gibi sanıyosun kendini ama sonradan acısı çıkıyo işte dediğin gibi kesinlikle dikkat etmek lazım ben daha yürümeyi bile öğrenemedim koştura koştura yürüyorum
Bacılarrr napyosunuz bakimmmBen dışarı çıktım kartımı yatırdım geldimm şimdi temizlik yapıcam yarın annemlere gidiyorum
hoşgeldin kuzum..
kahvaltımı yeni yaptım kocam aramış ögle yemegini yedinmi diye soruyoo hee dedim corba ocakta..
daha kahvaltıyı bile toplamadım oysa ki
iyiyiz canım işte hormonlarla başediyoruz kolay gelsin ama çok yorma kendini ne güsell bende annemlere haftasonu gidicem birz kalayım diyorum annecim baksın bana.
mia07 gelmedi mi cinsiyet öğrenmeye gidecekti bugün ben ondan çok heyacanlıyım inşallah öğrenip gelir.
ya ne kadar guzel hemen annelerınıze gıdebılıyonuz benımkı uzakta yaaaen son bayramda gıttım hergun telefonla konusuyom ama yetmıyorkı dogumumada gelemıycek sanırım gelse bıle en fazla 1 hafta durabılır yıne canım sıkıldı basladım aglamaya
kartal sen nereye geliyorsun bakimmm
ya ne kadar guzel hemen annelerınıze gıdebılıyonuz benımkı uzakta yaaaen son bayramda gıttım hergun telefonla konusuyom ama yetmıyorkı dogumumada gelemıycek sanırım gelse bıle en fazla 1 hafta durabılır yıne canım sıkıldı basladım aglamaya
olmas da bgn ogrenicek canm
canım bana da gelebilirsin bende izmitteyim
valla annem uyandırmasa ikindide anca gelirdim
hiç kalkasım yoktu.. uyusamm uyusamm sürekli uyusam.. ben iş yapamıyorum bide.. hemen kalbim hızlı hızlı atmaya baslıyo cokcabuk yoruluyorum
ahh ahhh eskiden ben böylemiydimm
ayy canım benim yaa üzülme senn benim annemde pek yakın sayılmaz baana ha diyince gidemiyorum ben bahçelievlerdeyim onlar beylikdüzünde toplutaşımayla zor oluyo hamileyken araba kullanmaktanda korkuyorum eşimin götürmesi lazım her zaman fırsat olmuyo işte keşke daha yakınımızda olsalar ama olmuyo işte.
slm kızlar! nasılsınız? bebişleriniz nasıl?
bu arada alışverişe başladınız mı? ben henüz kıyafet almayı düşünmüyorum. cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum. onun dışındaki ihtiyaçları yavaş yavaş almak istiyorum. bebek telsizi konusunda bilginiz var mı? çok gerekli mi? hangi marka önerirsiniz?
evet yaa olmas gelecek gitmiştir umarım 15 hafta olmuş sabırla bekliyordu canına tak etti de gitti.ben dedim ona kız bakalım ne çıkacak
olmas da bgn ogrenicek canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?