slm kızlar! nasılsınız? bebişleriniz nasıl?
bu arada alışverişe başladınız mı? ben henüz kıyafet almayı düşünmüyorum. cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum. onun dışındaki ihtiyaçları yavaş yavaş almak istiyorum. bebek telsizi konusunda bilginiz var mı? çok gerekli mi? hangi marka önerirsiniz?
ay onu hic deme canm ya bnde sendenim valla.bnmde annem uzakta(bnde ne agliyorum arada.amanaalim.peki neden dogumuna gelemicek onu anlamadim ama
ama ne guzel ıkınızde ıstanbuldasınız en azından cok sıkılsan yıne bı sekılde gıdersın benım annem canakkalede dun telefonda konusurken o agladı ben agladım dedm dogumuma bıle gelemıycen nıye tasındınızkı oraya fılan baya bı aglastık en cok zoruma gıden dogumda kayınvalıdemle basbasa olmak kadın zaten zıvanadan cıkmıs durumda her seferınde sınır harbı yasatıyor bana nasıl basa cıkıcam onunla hıc bılmıyorum
onun 15 hafta olmus sabirla beklio bnmse 2 gune 17.haftm bnde sabi tasi oldum catladim hala bekliyorum
ben cinsiyeti öğrendim ama zeka testini bekliyorum canım alışveriş için telsizi ben alıcam çünkü sürekli başını bekleyemeyeceğim için uyurken yanına koyarım işimi yaparken evi felan süpürürken hep yanımda olur cebime takarım çıtı bile çıksa duyarım bi de 6 ay sonra odayı ayırmayı düşünüyorum o yüzden de gerekli. ama weewel iyi diye biliyorum bakıcam artık.
selamlaaaaaaaaarrrrr
hadi ya o zaman iki kişiden birden haber bekliyoruz.
ayy canım yaa.. gelebilir inşallah dogumunda yanına.. bol bol vakit gecirirsiniz.ya ne kadar guzel hemen annelerınıze gıdebılıyonuz benımkı uzakta yaaaen son bayramda gıttım hergun telefonla konusuyom ama yetmıyorkı dogumumada gelemıycek sanırım gelse bıle en fazla 1 hafta durabılır yıne canım sıkıldı basladım aglamaya
canım senin hayatınla benim hayatım çok benziyo bende annemlerin altkatta oturuyorum benide annem uyandırdı bu sabah sanki beni anlatıyo gibi oldun
selamlaaaaaaaaarrrrr
snden beterim bn canm bn azerbaycandayim annem izmirde.siznki yn daha imkanli sus smdi bn honkurucem haaa((
evet ama bn haberlere yetisemiyorum 1 saat kaldi isten cikmama.canm snden rica etsem ikisini de ogrenirsen bna mesaj atabilirmisin ozelden.cnku ck gecmisi okuyamiorum da???
oo seninki ne kadar çok büyümüş ve öğrenmemişsin kızdır o zaman.neden söylemedi peki? arkası dönük mü diyo?
ayyy sendee haklısın sende uzakmısın offff bugun psıkolojık olarak ıyı degılım
a.s hoşgeldin ciğerim :)
selam canım hoşgeldinnn
slm hilma. hoşgeldin.
en son gittigimde 13+3 tu doktor dediki oglana benziyr ama tam goremedim.esim de dediki burda kiz olunca aldiriolar dye doktorlarin artk cinsiyet solemesi ysak kiz bile olsa oglan diyebiliolar korkularindan.nebilim ya kafam karisti oyuzden.gitigimde dicem bakin ben yavrumu seviyorum bna dogruyu deyin artk aldirmayi filan dusunmuyorum neolursa olsun.artk bni delirtmeyin dye bagiricam o doktoraaaabuarada bnm icime de oglan doguo hep ama gonul pipo mu ister dudu mu suan diyemem cnku yanlis bisey derim bnm bebis alinir filan.oyuzden allah saglik versin ama cok meraklardayimmm
ayyyyy ben ölüorummm yhaaaaaa((((((((((( bu bulantılar kusmaalr beni öldürecekk geçsinn artık yhaaa ((((((((( 2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?