2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

henüz bi bilgim yok bebek telsizi araştırmadım ama
cidden cok işe yaradıgını bılıyorum
teyzem hep kullandı ve cok rhat oluyo
kesin alıcaklarım listesinde

ay onu hic deme canm ya bnde sendenim valla.bnmde annem uzakta(bnde ne agliyorum arada.amanaalim.peki neden dogumuna gelemicek onu anlamadim ama

yazın onların tarla ıslerı oluyor canım tam benım dogum zamanım onların ısı baslıyor tarla ısı yapmazlarsada kısın zor oluyor gelse bıle ancak bır hafta 10 gun kalır yıne kaynanamla basbasa kalıcaz ondan sonra zaten sımdıden ben senı yanlız bırakmam onu yaparız bunu alırız deyıp duruyor sankı ondan bırsey ısteyen varmıs gıbı herseye karısıyor

snden beterim bn canm bn azerbaycandayim annem izmirde.siznki yn daha imkanli sus smdi bn honkurucem haaa((

zeka testini kaçıncı hafta yapıyolar ki. ben en son ikili testi yaptırdım iyi çıktı. kontrolüm 24 ünde heyecanla bekliyorum. bu sefer öğrenirim artık cinsiyeti inşallah.

telsizi araştırdım biraz. weewell iyi görünüyor. ama eski bi modeli var kol askılı onu beğendim. o da her yer de yok. başka çeşitlerini araştırıyorum şimdi.

ayy canım yaa.. gelebilir inşallah dogumunda yanına.. bol bol vakit gecirirsiniz.

canım senin hayatınla benim hayatım çok benziyo bende annemlerin altkatta oturuyorum benide annem uyandırdı bu sabah sanki beni anlatıyo gibi oldun

biz annemle aynı sokaktayız o üstte ben altta
çalışıyoken cok yardımcı oldu saglsun eve eşyalar geldiginde falan hep o geldi üzerine bide yemeklerimi yapardı
kız ama yok bende nankörlük var.. kadıncagız menemen seviyorum diye arayıp cagırıyo ben uykudan uyandım diye söyleniyorum
neyse ben onu orucu bittiginde kahvaltıya cagıriim barim :26:

evet ama bn haberlere yetisemiyorum 1 saat kaldi isten cikmama.canm snden rica etsem ikisini de ogrenirsen bna mesaj atabilirmisin ozelden.cnku ck gecmisi okuyamiorum da???

ben bugün çıktıktan sonra üç dört gün falan gelemiycem nete ama burdayken öğrenirsem sana yazarım hemen.bende geçmişleri hiç okumuyorum direkt son sayfadan başlıyorum.çok hızlı gidiyor sayfalar az konuşun biraz :)

oo seninki ne kadar çok büyümüş ve öğrenmemişsin kızdır o zaman.neden söylemedi peki? arkası dönük mü diyo?

en son gittigimde 13+3 tu doktor dediki oglana benziyr ama tam goremedim.esim de dediki burda kiz olunca aldiriolar dye doktorlarin artk cinsiyet solemesi ysak kiz bile olsa oglan diyebiliolar korkularindan.nebilim ya kafam karisti oyuzden.gitigimde dicem bakin ben yavrumu seviyorum bna dogruyu deyin artk aldirmayi filan dusunmuyorum neolursa olsun.artk bni delirtmeyin dye bagiricam o doktoraaaabuarada bnm icime de oglan doguo hep ama gonul pipo mu ister dudu mu suan diyemem cnku yanlis bisey derim bnm bebis alinir filan.oyuzden allah saglik versin ama cok meraklardayimmm

ayyyyy ben ölüorummm yhaaaaaa ((((((((((( bu bulantılar kusmaalr beni öldürecekk geçsinn artık yhaaa (((((((((2::2::2::2:

ya benim ayaklarım hiç ısınmıyor buz gibi hamile kalmadan önce de öleydi zaten.bi da sağ kasığım ağrıyo.hiç batma yaşayanlar oldu mu böyle düğme batar gibi hani?

ayyy sendee haklısın sende uzakmısın offff bugun psıkolojık olarak ıyı degılım

sen bni gecen sabah gorucektin geldim direk kk da olanlara agladim.gozlerim doldu doldu tasti ofiste.snra dayanamadim agladim..bazen gelgitler oluo.en cok nedense annecigimi ozluyorum,snra arada kocama bisey olcak dye bi korku sario bi sariliorum adama agliyoum nolur sana bisey olmasin die.snr tam o anda yne annem aklima gelio annecimmm die agliyorum.ne sacma bi ruh haliymis anlamadim

azerbaycanda mı kız olunca aldırıyolar ne kadar ilkel bişi ya töbe töbee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…