Iyi aksamlar anneler
Bugun ikili teste gittim bende. Hersey normal gorunuyordu. Bebis yerinde durmadi hic kipir kipir. Saga sola yuvarlanip durdu. Kalp atisinida duydum ilk defa. O nasil bi sestir oyle Allahim ,icim bi hos oldu
Tüm gün basim agridi halada agriyor. Biraz uyuyayim gecer dedim ama hala ayni
Bu arada sat a gore 26 haziran da dogum olcakti ama ultrasonda 23 hazirana duzelttiler.
Benim midem cok kotu. Hic kusmayan midesi bulanmayanlardandim suana kadar. Bugun az daha yedigimi cikariodum. Suanda midem bulaniyor.Yemek yaptim ama ölüyorum kokudan..:26:
bugün ikili tarama testi için hatta belki cinsiyetini de öğrenebilirim umuduyla doktoruma(avcılar medicana) muayeneye gittim ama yaklaşık 4 hafta kadar önce sonlanmış gebeliğim.... o kadar üzgünüm ki anlatamam....şu aşamada size sormak istediğim şey şu ; doktorum kürtaj işlemini devlet hastanesinde ücretsiz olarak da gerçekleştirebileceğimi söyledi. aslında kendisine de gidebilirim ama düşündükçe anlamsız korkular yaşamaya başladım.nereye gitmem daha sağlıklı olur bunu daha önce yaşamış olanlar paylaşabilirlerse çok rahatlayacağım...
yarın bu tabloda bi rengim olacaakkkkkkkkk
slmlar geçmişe bile göz atmadan yazmak istedim......
ikili test sonucumuz çıktı her şey normalBHCG değerim de 33.2 bakalım cinsiyeti ne olacak
tatlım geçmişi okumak istemiyorum ne yaptın gittin mi senin için geldim merak ettim
selam haziran anneleri
ben de ikili testi yaptırdım,sonuç bugün çıkmış,ben dah dr a göstermediğim için neticeyi bilmiyorum ama iyi çıkanların sonuçları kaç tı onu öğrenebilirsem bi fikir edinebilirim belki diye düşündüm,yarına kadar acaba nasıl la yaşamak istemiyorum.
Evet canım tahminin doğru çıktı kızım oluyo
kızlar soruma cevap verecek yok mu?
Valla canım ense kalınlığımız 1.3 hcg değeri 36 çıktı
Valla canım ense kalınlığımız 1.3 hcg değeri 36 çıktı
aynen benimde 33 çıktı merak ediyorum
hadi yaaaaaaaaaaa hayırlı olsun canım çok sevindim bende kız istiyorummmmmmmmmmmmm yaaaaa 1.2 ve 33 benimde..çok güzel değerler şükürrrrrrrrr
ben de meraktan çatlayacağım...Cinsiyetleri ve ikili test yaptıran arkadaşlar hcg değerinin tutup tutmadığını yazsa SÜPEEEEER OLURRRRRRRRRRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?