2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Giziiiiiiiiiiiiiiii giziiii giziiiii bize tahmin yapmiyiiiiii giziiiiiiiiiiiiiiii nirdesinnn haydiiiii seni bekliyoruzz bacım yaaa.Bak bebişim de merak ediyomuş ben neyim diyooo hep:):):))

canım bana yapsana lutfen esımın dt: 7,2,1983 benımde 14,4,1983

canım senin kız

kiz bu rus takvimi mi?b yaptim ama oysa bile al bdaha yap.bnmki 03.08.1986 esimin 01.07.1984, haydi yappp yappp

canım seninde kız

hadi bana yap bakalım tatlımmm

benim 26/05/1979
eşimin 27/05/1979

canım sende çok arada kaldım ama 1 günle erkek galiba

kızlar hesabı uzun biraz ondan geç cevapladım bi daha bakcam yanlış hesapladıysam düzeltirim acele ettimde biraz

tesekkürler canım :)

hani bnmkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =..((

yok be güzelim öyle deme..üşürsen giyinirsin ama bu daralma gelince napacağını bilmiyosun atlet kilot yatıyodum,başımda kolanya 5 dakkada bir döküyorum.sürekli duşa giriyorum.dayanılmıyo valla

ben gene donuyorum hep sıcak su torbası hazır ayak altıma koymak için çoooook üşüyorum çooooooook keşke banada bassa su sıcaklar yaaa

:) :) :) meraklılardan biri geldiiiii :)
benim d.tarihim 16/11/1984
eşimin 08/08/1981

kızlar size cinsiyet tahmininde bulunmamı isteyen kişiler varsa eşinin doğum tarihi ay yıl olarak kendinin ay yıl olarak bak karşılaştıralım kime yaptıysam doğru çıktı sizde nasıl çıkacak.

selam şekerler :80::80::80::80::80:
ptesi akşamı kocişim geldi.. kavuştuk çok şükür
önümüzdeki ptesi ye kadar da izinli
bilgisayar başında çok vakit geçirmek istemiyorum ama aklım hep sizde
ben ve bebişim çok iyiyiz bizi merak etmeyin :))
hepinizi çok özledim siz de beni özleyin tamam mı

Merhaba kızlar bende yazayım benim :26/09/1988 Eşimin de: 27/09/1986

canım erkek cıkıyo

canım senin kız

yappp yapp banada yap nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr =) 01,09,1988 benim 23,08,1986 eşimin

canım senin erkek cıktı

yaa taam hemencik yazim.
Benim :11/05/1986
Eşimin :09/03/1982

canım senin kız cıktı

ne güzel amannnn kavuştunuz güzel vakitler geçirin.İyi olmanıza sevindim canım.Sen burayı düşünme yaa valla düşe kalka ilerliyoruzz:)):) Biz seni özlüyoruz elbette annişkooo.Kocişinle zaman geçir valla burda geçmişi okursun da eşinle geçirdiğin zamanı bi daha yakalayamazsın.Öpüyorum seni ve bebişini

anammm baba oluyorummm kizim oliyimiss:))nasi bi hesap bu.bnde rus takvimi cin takvimi ne varsa yaptm hep kiz cikti.bakalim karnimdan ne cikicakkk

kızlar size cinsiyet tahmininde bulunmamı isteyen kişiler varsa eşinin doğum tarihi ay yıl olarak kendinin ay yıl olarak bak karşılaştıralım kime yaptıysam doğru çıktı sizde nasıl çıkacak.

bende benndee
benim 06/08/1983
eşim 31/03/1979

ooo kocişinden fırsat bulup haber verdiğin için sağol tatlımm valla özledikkk ama bu zamanlarda elbette kocanla vakit geçir iyi olduğunu öğrendik yaa pazartesiden sonra görüşürüz meleğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…