2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın tatlım. Sürpriz mi yaptı? yoksa geleceğini biliyomuydun? İyi olmana çok sevindim

canım erkek cıkıyo

canım senin kız

canım senin erkek cıktı

canım senin kız cıktı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa tam içime doğduğu gibi her denediğmdede erkek çıkıo ınsanlar yüzüme bakıp oğlun olcak dıo tanıdığım tanımadığım ay yaa çok merak edıommmmmmmmmmmmmmm tutan varmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı cınsıyetı bellı olnalardannn

Ohhh güzel günler ve vakitler geçir özleştik ama olsun canım sen eşinle takılmana bak

selamlar herkese
hepiniz iyisinizdir inşallah
konu cinsiyet anlaşılan
ben de bilmiyorum
6 ocakta randevum sanırım o zaman öğreniriz

ama ilk tahmin için benim d.g. 20.04.1985
eşimin 10.01.1981

ozaman bnm kiz da pipolu dogacak,doktor oglana benzetmisti ama nasil olsa sunnet olucak

ohhh oohh sizde keyifli saatler başlamıştır bol bol hasret giderin..
seni özleriz sen merak etme ama kocanla olan özlemini iice gidermeden gelme

Canım bu +3 ve +4 olarak hesaplananmı?

yok canım eşim birinden öğrenmiş formullü filan. kendimizde uyguladık kız çıktı hatta doktorumuzda %80 kız dedi ve çevremde herkeste tuttu inanmam ama herkeste tutunca burdada deneyeyim dedim.

yokkk kesin erkek ne yaptırdıysam hep erkek çıktı

canım bak sendede doğru çıktı. böyle öğrenenlerdede yapalım

canım sen bize bakma koçişi bulmuşken takıl biz takılıyoz burda

tamammm ozlerizzzz ama suan kk da doktor varrr cinsiyet tahmini yapiooooheyecanliyizzzz

haklısın kuzum ya.. walla acayip özlemişim kocişimi sanki ikinci balayımı yaşıyorum

ooo kocişinden fırsat bulup haber verdiğin için sağol tatlımm valla özledikkk ama bu zamanlarda elbette kocanla vakit geçir iyi olduğunu öğrendik yaa pazartesiden sonra görüşürüz meleğimmm

ayy evt zuzum ptesi bomba gibi dönücem :) ben dönene kadar kendinize çok iyi bakın, yaramazlık yapmayın

Gözün aydın tatlım. Sürpriz mi yaptı? yoksa geleceğini biliyomuydun? İyi olmana çok sevindim

saol cnm.. salı gelicekti ptesi sürpriz oldu ama süper oldu :)) siz de iyi olun hep iyi haberler alayım :)))

Ohhh güzel günler ve vakitler geçir özleştik ama olsun canım sen eşinle takılmana bak

evt cnm van da geçen kötü günleri unutturmaya çalışıyorum kocişime.. detayları ptesi anlatırım ama şu kadarını sööliyim, Van da durumlar çok kötüymüş.. hala beşik gibi sallanıyo diyo..
psikolojisi bozulmuş resmen.. Rabbim ordakilere yardımcı olsun

canım gözün aydın..Allah ayırmasın.:))
canım sen bol bol kocişinle ol düşünme bizleri...keyfine bakkk ama arada iyi olduğun haberini alınca mutlu oluyoruz...kendine ve bebişe çoook iyi bakkk
öpüldün çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…