2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh oohh sizde keyifli saatler başlamıştır bol bol hasret giderin..
seni özleriz sen merak etme ama kocanla olan özlemini iice gidermeden gelme

en çok geceleri aklıma geliyosunuz
bizim grup toplaşmış mıdır acep, yine eğlenceli muhabbet dönüyo mudur diye

canım sen bize bakma koçişi bulmuşken takıl biz takılıyoz burda

güzel güzel takılın canım, hep iyi haberler olsun

tamammm ozlerizzzz ama suan kk da doktor varrr cinsiyet tahmini yapiooooheyecanliyizzzz

anammm kim ooo????
hemen bana da yapsın.. nütfeeeeeeeeeenn

bana da bak o zmn

ben 26.10.1987
eşim 11.11.1984

canım kız cıkıyo

ozaman bnm kiz da pipolu dogacak,doktor oglana benzetmisti ama nasil olsa sunnet olucak

canım seni bi daha hesaplayayım ozaman

bende benndee
benim 06/08/1983
eşim 31/03/1979

canım senin erkek çıkıyo

selamlar herkese
hepiniz iyisinizdir inşallah
konu cinsiyet anlaşılan
ben de bilmiyorum
6 ocakta randevum sanırım o zaman öğreniriz

ama ilk tahmin için benim d.g. 20.04.1985
eşimin 10.01.1981

canım senin de kız cıktı

gizi yapioooo.ama bi giitimi gelmioooo.sn ona esinin ve snn acik dogum tarihiii de o da sna kim oldugunu desinnn

en çok geceleri aklıma geliyosunuz
bizim grup toplaşmış mıdır acep, yine eğlenceli muhabbet dönüyo mudur diye

yok kuzum valla pelishte anasına gitti bende keyifsizim girmiyom 2 gecedir merak etme sen gelene kadar ekşınlı paylaşımlar olmaz

kıxlar gunaydın bu yaptıgnız cınsıyet tahmını kan yenılenmesıne goremı yapılan

bende tam bilmiyorum canım eşim bir arkadaşından öğrenmiş banada o anlattı ama raslantısal bilmiyorum cevremdeki herkeste doğru çıktı

yok canım eşim birinden öğrenmiş formullü filan. kendimizde uyguladık kız çıktı hatta doktorumuzda %80 kız dedi ve çevremde herkeste tuttu inanmam ama herkeste tutunca burdada deneyeyim dedim.

canım banada bakar mısın:
eşim 07.01.1985
ben: 02.12.1986

canım kız cıkıyo

canım seni bi daha hesaplayayım ozaman

canım senin erkek çıkıyo

canım senin de kız cıktı

yoookkk birak yapma bole kalsinnn acik.doktor yanlis bilioooosaka ama daha olesine dedi bna bakalim taaa 12 haftada demisti. kizdir o kiz.Allah saglik versin tabi de.bn hangi testi yaptysam kiz cikti bakalim karnimdan ecikicak ama sn yap bdaha bak kiz cikicak ynee.hesaplarla oynayipta bebegimin cinxiyetini bozma..en buyuk dilegim ama ultrasona gittigimde bebegimi saglikli grmek...

kızlarrrrr ben geldim ikili test sonuçlarım güzel çıkmışşşdoktorum bebişim için kıza benzettim ben dediiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…