Gız Giziiii bak smokerin belliymiş azcuk bunada baksana noluyyyy bakalım ne çıkıcakk noluy noluyy
rus ve çin takviminde erkek çıkmıştı benimde içime erkek gibi geliyodu ama teyzeler kız bu kız diyolar sürekli :26:canım kız cıkıyo
nurgülce seninle nerdeyse aynı günde doğuruyoruz
26 eylülm benim son sat tarihim senin ne canım??
canım sen formülü yaz hep birlikte çözelim :))
ama benim sonucum nerdeee :) :)
kızlarrrrr ben geldim ikili test sonuçlarım güzel çıkmışşşdoktorum bebişim için kıza benzettim ben dediiii
kızlarrrrr ben geldim ikili test sonuçlarım güzel çıkmışşşdoktorum bebişim için kıza benzettim ben dediiii
benimde uyuyasım var ki uyucam zaten birazdandün 11 saat uyudum buna rağmen uykum var.
nurgülce
canım sen ikili testi yaptırdın mı?
cinsiyet belli oldumu?
Gız Giziiii bak smokerin belliymiş azcuk bunada baksana noluyyyy bakalım ne çıkıcakk noluy noluyy
rus ve çin takviminde erkek çıkmıştı benimde içime erkek gibi geliyodu ama teyzeler kız bu kız diyolar sürekli :26:
haydi hayırlısı ögrendigimde hemen sölicem sana
25 eylül canım benimde
sen cinsiyet ögrendinmi :26:
ay kızlar ben formülü vereyim yapın işin içinden çıkamıyom birden herkes sorunca bide sohbete devam etmeye çalışıyom.
kızlar hesaplamayı anlatıyorum
benim doğum tarihim 02/86
eşimin 10/83
ben hamile kaldığımda 25 yıl 7 aylıktım
eşim ben hamile kaldığımda 27 yaş 11 aylıktı
şimdi 4 ün katına en yakın olanın cinsiyetini alıyo bi açıklaması vardı vücutla ilgili bi değişim oluyomuş 4 yılda bir benim 4 ün katına daha yakın olduğu için kız cıktı ve gercekten şimdilik kız
canım gözün aydın..Allah ayırmasın.:))
canım sen bol bol kocişinle ol düşünme bizleri...keyfine bakkk ama arada iyi olduğun haberini alınca mutlu oluyoruz...kendine ve bebişe çoook iyi bakkk
öpüldün çokk
canım kız cıkıyo
canım seni bi daha hesaplayayım ozaman
canım senin erkek çıkıyo
canım senin de kız cıktı
yok kuzum valla pelishte anasına gitti bende keyifsizim girmiyom 2 gecedir merak etme sen gelene kadar ekşınlı paylaşımlar olmaz
ay kızlar ben formülü vereyim yapın işin içinden çıkamıyom birden herkes sorunca bide sohbete devam etmeye çalışıyom.
canım senin erkek çıktı
kızlar hesaplamayı anlatıyorum
benim doğum tarihim 02/86
eşimin 10/83
ben hamile kaldığımda 25 yıl 7 aylıktım
eşim ben hamile kaldığımda 27 yaş 11 aylıktı
şimdi 4 ün katına en yakın olanın cinsiyetini alıyo bi açıklaması vardı vücutla ilgili bi değişim oluyomuş 4 yılda bir benim 4 ün katına daha yakın olduğu için kız cıktı ve gercekten şimdilik kız
kızlar size cinsiyet tahmininde bulunmamı isteyen kişiler varsa eşinin doğum tarihi ay yıl olarak kendinin ay yıl olarak bak karşılaştıralım kime yaptıysam doğru çıktı sizde nasıl çıkacak.
benimde uyuyasım var ki uyucam zaten birazdan
yok canım 20 aralıkta gidicem ben.. belki söyler o zmn cinsiyeti yada tahminde falan bulunur en azından :26:
canım banada bakar mısın:
eşim 07.01.1985
ben: 02.12.1986
bana da bana da :):)
benim 31.12.1985
eşimin 28.02.1981
,yoookkk birak yapma bole kalsinnn acik.doktor yanlis bilioooosaka ama daha olesine dedi bna bakalim taaa 12 haftada demisti. kizdir o kiz.Allah saglik versin tabi de.bn hangi testi yaptysam kiz cikti bakalim karnimdan ecikicak ama sn yap bdaha bak kiz cikicak ynee.hesaplarla oynayipta bebegimin cinxiyetini bozma..en buyuk dilegim ama ultrasona gittigimde bebegimi saglikli grmek...
kızlar benim doğru çıktı , drumda %75 erkek dedi
tşk ederim..
hakkaten zormus haaa amma sikistirdik kizi
pelishte pazar günü gelicek o zmna kadar ıssız buralar merak etmehehehh :) yapmayın ben gelene kadar
sen neden keyifsizsin kuzum???
ayyy inşallahh canım .çok merak ediyorum cinsiyetini
nasıl heycanlanıyorum doktora giderken anlatamam..
inşallah salı günü doktorumuz görür...
sen ikili testi yaptırdınmı?yaptırmadıysan ne zaman yaptırıcan canım?
hadi bakalım çok sevindimmm canımmmgözünüz aydın hep böyle güzel sonuçlarla karşılaşırız inş. Kıza benzettiyse kızdır heralde bana kız gibi dedi ama insan emin olamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?