canım bu hesaba göre kız
bende bende bende bende.... eşim=05.01.1979 ben =08.11.1985 bekliyorum
amin canımm saol :))
siz de çok iyi bakın kendinize
ben dee istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm nütfen nütfeeeen
benim 14.01.1983
kocişimin 30.04.1982
hehehh :) yapmayın ben gelene kadar
sen neden keyifsizsin kuzum???
gizi tahmin için teşekkürlerr
kızlar bu arada bebiş hareketi hisseden var mı?
ben ara sıra kelebek uçuşuyor gibi bişeyler hissediyorum
zaten benm bebiş sol tarafa yaslanmış duruyor
karnımın sol tarafı biraz daha şiş sağa göre ordan hissediyorum
bir de o taraf daha sert
elimle yokladığımda hissediyorum
hareket konusunda da ben mi saçmalıyorum bilmiyorum ama nadiren böyle içimden gıdıklıyo gibi oluyo bişeyler
bir de o taraf daha sert
hareket konusunda da ben mi saçmalıyorum bilmiyorum ama nadiren böyle içimden gıdıklıyo gibi oluyo bişeyler
çalışan hamileler ne yapıyorsunuz verim alabiliyormusunuz ben hiç birşey yapmak istemiyorum zorunlu olmadıkça iş bile yapmıyorum içimden gelmiyor saldım kendimi iyice böyle değildim kapattım odama kendimi, gidip geliyorum işe boş boş çok sinir oluyorum.
teşekkür ederim canım ya zahmet oldu.Smokerrrrrrrrrrrrrrrr doktor ne demişti sana canımmmmm gör benii gör beni bana gel bana gellll
çalışan hamileler ne yapıyorsunuz verim alabiliyormusunuz ben hiç birşey yapmak istemiyorum zorunlu olmadıkça iş bile yapmıyorum içimden gelmiyor saldım kendimi iyice böyle değildim kapattım odama kendimi, gidip geliyorum işe boş boş çok sinir oluyorum.
bir de o taraf daha sert
evet cnm insan emin olamıyo kaç haftalıktı senin tahmin ettiğinde cinsiyetini..
içinde kelebekler uçuşuyor gibi hissediyorsan hareket ediyordur, doktor arkadaşıma öyle demiş bazen içinde birşeyler uçuyor gibi hissediyorsan bebek hareket ediyordur diğerleri gazdandır.
bende hissediyorum aynen kimi gazdır dıo hısetmessn dıo vala gaz falan deıl her dakka gazmı olur bıde bnm içim darmış dırek dışa vurdu hatta paylaşılan göbeklerde herkesınkınden buyuk göbegım var ondan gergın içimde dar dıye hıssettıgım bebek dııorm bu arada bnde kılo yok popo baş aynı karnımı sormayın kızlar korkuorum 9 aya kadar ımkanı yok taşınmaz gören 6 aylık sanıo((((
Bende haziranda doğum yapıcam ve çok korkuyorum kızlarr napıcam yardım edin bana normalden çook korkuyorum sezeryanıda düşnemiyorum o ameliyathane ye girmek falan of offf hepsi de ürkütücüama bişekilde çıkıcak :) sizce hangi yöntemi kullanayım (
heee yaaa sorma valla bnde hic sevmiom bos bos gidip gelmeiii.aman 2 ay gecsede izne ciksam kendimi kotu hissedyrm boyle
yarın ikili testim var kızlar dua edin inşallah herşey yolunda gider:)))
bu arada GİZİİ müsaitsen bana da bir tahmin yapıver
//ben 01.01.1988//
//eşim 20.07.1987//
.......................................................
ben hesaladim bizimki oglan cikio bu hesaba gore bebegim
Bende haziranda doğum yapıcam ve çok korkuyorum kızlarr napıcam yardım edin bana normalden çook korkuyorum sezeryanıda düşnemiyorum o ameliyathane ye girmek falan of offf hepsi de ürkütücüama bişekilde çıkıcak :) sizce hangi yöntemi kullanayım (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?