2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yarın ikili testim var kızlar dua edin inşallah herşey yolunda gider:)))

bu arada GİZİİ müsaitsen bana da bir tahmin yapıver
//ben 01.01.1988//
//eşim 20.07.1987//

bende bende bende bende.... eşim=05.01.1979 ben =08.11.1985 bekliyorum

canım senin erkek çıktı

canım senin kız çıkıyo

içinde kelebekler uçuşuyor gibi hissediyorsan hareket ediyordur, doktor arkadaşıma öyle demiş bazen içinde birşeyler uçuyor gibi hissediyorsan bebek hareket ediyordur diğerleri gazdandır.

bende hissediyorum aynen kimi gazdır dıo hısetmessn dıo vala gaz falan deıl her dakka gazmı olur bıde bnm içim darmış dırek dışa vurdu hatta paylaşılan göbeklerde herkesınkınden buyuk göbegım var ondan gergın içimde dar dıye hıssettıgım bebek dııorm bu arada bnde kılo yok popo baş aynı karnımı sormayın kızlar korkuorum 9 aya kadar ımkanı yok taşınmaz gören 6 aylık sanıo ((((

Bende haziranda doğum yapıcam ve çok korkuyorum kızlarr napıcam yardım edin bana normalden çook korkuyorum sezeryanıda düşnemiyorum o ameliyathane ye girmek falan of offf hepsi de ürkütücü ama bişekilde çıkıcak :) sizce hangi yöntemi kullanayım (

valla canım bende öyleyim..çizim yetiştirmem gerekiyor.:18:.bol bol oturuyorum ..boş boş bakıyorum ne yapıcaktım diyee??? sorma yani çok fena çoookkk...
nasıl olucak böyle bilemiyorum..hemen yoruluyorum..dinlenmek istiyorum..sıkılıyorum..kendimi bebek odalarına ,bebek kıyafetlerine bakarken buluyorum..çok kötü yaniii
aklım resmen uçtu gittiiiii

heee yaaa sorma valla bnde hic sevmiom bos bos gidip gelmeiii.aman 2 ay gecsede izne ciksam kendimi kotu hissedyrm boyle

bende sol tarafımda seyirme gibi çok minik hissettim herkes evet öyle olur diyor çok garip ve mutluluk vericiydi:)))ağladım hatta:))

evet cnm insan emin olamıyo kaç haftalıktı senin tahmin ettiğinde cinsiyetini..

14 haftalıktı.Aman emin olmayarak dedi.Pek güvenemedim 3lü tarama testine gidince netleşir zaten.Geçen hafta baktı bide ocakta gidicem öyle dedi.Ben nasıl beklim ocağı ahh başıma gelenşer bebşimi görmeden.Cinsiyeti bi yanada kalbinin atıp atmadığını çok merak ediyorum bütün derdi oo yoksa cinsiyeti çok mühim değil.zaman geçsin muhabbet olsun diye yazıyoruz işte.

içinde kelebekler uçuşuyor gibi hissediyorsan hareket ediyordur, doktor arkadaşıma öyle demiş bazen içinde birşeyler uçuyor gibi hissediyorsan bebek hareket ediyordur diğerleri gazdandır.

yani bence de gaz olamaz
hayatımızda gaz görmedik mi sanki hiç
bu gaz olamaz da bebek hareketimi ondan da emin değldim
ama sanırım hareket ya bu
özellikle geceleri yatarken oluyor, dün çok oldu mesela
bebişi sol tarafta hissediyorum dedimya bikaç gündür yoktu
dün baya bi kıpırtı hissettikten sonra yine sol tarafıma geldi
kafayı mı yiyorum bilmiyorum, erken evet ama ben arada hareketini hissediyorum yaaa

ben de korkuyorum
ama hiç içerde kalan olmamış
bi şekilde çıkar heralde

heee yaaa sorma valla bnde hic sevmiom bos bos gidip gelmeiii.aman 2 ay gecsede izne ciksam kendimi kotu hissedyrm boyle

Benim kafa bi milyon bir kadınlar kulubü bir iş derken yanlış hesap bağdattan döner misali müdür beyden döndü...Hiç çalışasım yok ama iş çok..

yarın ikili testim var kızlar dua edin inşallah herşey yolunda gider:)))

bu arada GİZİİ müsaitsen bana da bir tahmin yapıver
//ben 01.01.1988//
//eşim 20.07.1987//

canım yarın doktor pipoyu görebilir erkek çıkıyo bu hesaba göre kız veya erkek ikinci planda inşallah güzel haberlerle gelirsin

.......................................................

şaşırtıcı ama doğru çıkıyıo

ben hesaladim bizimki oglan cikio bu hesaba gore bebegim

canım ilk herkes sorunca çok hızlı hesapladım dedim ya tekrar hesaplayayım diye bak yanlış hesaplamışım başa çıkamayınca formülü verdim zaten

doğumu düşünmek içi çok erken değil mi canım ama.Şimdiden bunları düşünürsen inan stresin artar.Düşünme hangisi hayırlıysa o olsun.Şuan bebeiğini düşün hareketlerini hissetmeye çalış vitaminli beslen konuş onunla eşinde konuşsun sizi tanımaya başlasın.Aklına başka bişey getirme canım benim.Benim tafsiyem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…