2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım.20.12.2011de. ben istanbul sarıyerde oturuyorum..ama doktorum bağdat caddesi fener yolunda.2li testi kadıköyde sonomed de yaptırıcam.saat 13.00 de randevum var..
sen nerde oturuyorsun?doktorun nerde?2li testi nerde yaptırıcaksın?

erkenden düşünüp de canını sıkma strese girme olayları akışına bırak gitsin

gizi tşkler bakalım ne çıkıcak görücez...

tamam hadi bdaha bask snde bdaha yap yavas yavs yumusak yumusak))

yarın ikili testim var kızlar dua edin inşallah herşey yolunda gider:)))

bu arada GİZİİ müsaitsen bana da bir tahmin yapıver
//ben 01.01.1988//
//eşim 20.07.1987//

canım yarın doktorun piposunu görebilir bu hesaba göre erkek kız veya erkek inaşllah yarın güzel haberlerle gelirsin

ben hesaladim bizimki oglan cikio bu hesaba gore bebegim

canım zaten ilk herkes sorunca çok hızlı hesapladım sonra zaten başa çıkamıyınca formülü verdim

ama bak bn sana dedimki askim ozaman smdi yavas yavas bebisini yormadan yumusak yumusak bdaha hesapla.oluymu haaa???

aslıcım valla bende çok korkuyorum.ama şimdiden düşünmemeye çalışıyorum..sende öyle yapmaya çalış canım..hakkımızda hayırlısı hangisi ise o olsun...

bahcelievlerde oturuyorum ben hizmet hastanesine gidiyorum Dr sait Halil e. randevum 16.30 da..
gec saate aldıkki doktordan sonra eşim işe gitmesin cinsiyet belli olursa gidip alısveris yaparız falan
cinsiyet belli olmasada benim için alısveris yapıcaz çünkü pantalonlarım olmuyo artık

içini rahat tut kuzum biçok kişide oluyo.. adet kanaması gibi olmadıkça korkmayın dinlenin bol bol diyolar..
sen de dinlen canım.. rabbim korur kuzularımızı..

canım senin kız çıkıyo

anammmm dr bana büyük ihtimal erkek dedi.. 31 aralıkta randevum o zaman kesinleşicek.. eğer kız çıkarsa var yaaa dile benden ne dilersen gizimmmm :)))
öpüyorummm seni

erkenden düşünüp de canını sıkma strese girme olayları akışına bırak gitsin

gizi tşkler bakalım ne çıkıcak görücez...

evet çok strese girdim maaleseff ama isteyerek yapmıyorum ama yine de süper bi duygu :)

banada tahmin edin çok merak ediyorum cinsiyetini..daha 12 haftalık bebişim..
bnm: 06.10.1991
eşimin: 01.09.1986
lüften cvpp

kKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
YANİ DOKTORUN SÖYLEDİKLERİNE DOĞRU ÇIKARTIO BU OZAMN YUPPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
KOPPPP KOPPPP ÇOK SEVINDIM EN KISA ZAMNDA DOKTORDN DA DUYMAK ÇOÇUGUMDANDA GÖRMEK İSTİORUMMMMMMMM
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HEYCAN YÜKSELİO GİT GİDEEEE

aynen boş boş oturup zaman öldürüyorum internette

canım birbirimize haber verelim gelince o gün..ben en geç akşam 8 gibi evde olurum..işe dönmem gerekebilirde belki..
ikimiz içinde şimdiden heycanlanıyorum ben yaaainşallah bebişler kendilerini gösterirlerr

bana da bakar mısın cnm..

benim 06.10.1991
eşimin 01.09.1986

canım hesaba göre erkek

canım tarif ettiğin şey bebek hareketleri ben hissetmiyorum anlatılan o gaz olamaz heralde maşallah erken hissetmişsin

Benimde yarın saat 5'te randewum war sonuçları alıcaz hemde kuzum gösterirse cinsiyetini görcez tutarsa yazarım :124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…