pelishte pazar günü gelicek o zmna kadar ıssız buralar merak etme
yaa yine akıntım oldu yumurta akı gibi bu sefer kahverengiydi korkuttu beni.. arastırdım doktorumu aradım..
endişelenecek durum yok kırmızı olmadıgı sürece cevapları var heryerde..
neyse biraz rahatladım ama devamında olan bişi olmadı..
salı günümü gidiyosuunn bu salıı.. bende 20sinde gidiyorum ite salı günü aynı gün
sen nerden oturuyosun..
Bende haziranda doğum yapıcam ve çok korkuyorum kızlarr napıcam yardım edin bana normalden çook korkuyorum sezeryanıda düşnemiyorum o ameliyathane ye girmek falan of offf hepsi de ürkütücüama bişekilde çıkıcak :) sizce hangi yöntemi kullanayım (
canım yarın doktor pipoyu görebilir erkek çıkıyo bu hesaba göre kız veya erkek ikinci planda inşallah güzel haberlerle gelirsin
şaşırtıcı ama doğru çıkıyıo
canım ilk herkes sorunca çok hızlı hesapladım dedim ya tekrar hesaplayayım diye bak yanlış hesaplamışım başa çıkamayınca formülü verdim zaten
Kızlar ben çıkıyorum, çok fenayım. iki defa kustum.dinleniyim biraz, size iyi sohbetler.
yarın ikili testim var kızlar dua edin inşallah herşey yolunda gider:)))
bu arada GİZİİ müsaitsen bana da bir tahmin yapıver
//ben 01.01.1988//
//eşim 20.07.1987//
ben hesaladim bizimki oglan cikio bu hesaba gore bebegim
canım yarın doktorun piposunu görebilir bu hesaba göre erkekkız veya erkek inaşllah yarın güzel haberlerle gelirsin
canım zaten ilk herkes sorunca çok hızlı hesapladım sonra zaten başa çıkamıyınca formülü verdim
Bende haziranda doğum yapıcam ve çok korkuyorum kızlarr napıcam yardım edin bana normalden çook korkuyorum sezeryanıda düşnemiyorum o ameliyathane ye girmek falan of offf hepsi de ürkütücüama bişekilde çıkıcak :) sizce hangi yöntemi kullanayım (
evet canım.20.12.2011de. ben istanbul sarıyerde oturuyorum..ama doktorum bağdat caddesi fener yolunda.2li testi kadıköyde sonomed de yaptırıcam.saat 13.00 de randevum var..
sen nerde oturuyorsun?doktorun nerde?2li testi nerde yaptırıcaksın?
pelishte pazar günü gelicek o zmna kadar ıssız buralar merak etme
yaa yine akıntım oldu yumurta akı gibi bu sefer kahverengiydi korkuttu beni.. arastırdım doktorumu aradım..
endişelenecek durum yok kırmızı olmadıgı sürece cevapları var heryerde..
neyse biraz rahatladım ama devamında olan bişi olmadı..
canım senin kız çıkıyo
erkenden düşünüp de canını sıkma strese girme olayları akışına bırak gitsin
gizi tşkler bakalım ne çıkıcak görücez...
valla canım bende öyleyim..çizim yetiştirmem gerekiyor.:18:.bol bol oturuyorum ..boş boş bakıyorum ne yapıcaktım diyee??? sorma yani çok fena çoookkk...
nasıl olucak böyle bilemiyorum..hemen yoruluyorum..dinlenmek istiyorum..sıkılıyorum..kendimi bebek odalarına ,bebek kıyafetlerine bakarken buluyorum..çok kötü yaniii
aklım resmen uçtu gittiiiii
kKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
YANİ DOKTORUN SÖYLEDİKLERİNE DOĞRU ÇIKARTIO BU OZAMN YUPPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
KOPPPP KOPPPP ÇOK SEVINDIM EN KISA ZAMNDA DOKTORDN DA DUYMAK ÇOÇUGUMDANDA GÖRMEK İSTİORUMMMMMMMM
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HEYCAN YÜKSELİO GİT GİDEEEE
bahcelievlerde oturuyorum ben hizmet hastanesine gidiyorum Dr sait Halil e. randevum 16.30 da..
gec saate aldıkki doktordan sonra eşim işe gitmesin cinsiyet belli olursa gidip alısveris yaparız falan
cinsiyet belli olmasada benim için alısveris yapıcaz çünkü pantalonlarım olmuyo artık
ben de korkuyorum
ama hiç içerde kalan olmamış
bi şekilde çıkar heralde
bana da bakar mısın cnm..
benim 06.10.1991
eşimin 01.09.1986
gizi tahmin için teşekkürlerr
kızlar bu arada bebiş hareketi hisseden var mı?
ben ara sıra kelebek uçuşuyor gibi bişeyler hissediyorum
zaten benm bebiş sol tarafa yaslanmış duruyor
karnımın sol tarafı biraz daha şiş sağa göre ordan hissediyorum
bir de o taraf daha sert
elimle yokladığımda hissediyorum
hareket konusunda da ben mi saçmalıyorum bilmiyorum ama nadiren böyle içimden gıdıklıyo gibi oluyo bişeyler
aynen boş boş oturup zaman öldürüyorum internette
kızlarrrrr ben geldim ikili test sonuçlarım güzel çıkmışşşdoktorum bebişim için kıza benzettim ben dediiii
aslıcım valla bende çok korkuyorum.ama şimdiden düşünmemeye çalışıyorum..sende öyle yapmaya çalış canım..hakkımızda hayırlısı hangisi ise o olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?