2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim de hormanlarım resmen saçmaladı , haftasonu evde oturunca sıkılan ,sürekli çalışan ben , evimin kadını çocuğumun anası moduna girdim

merhaba güzel anneler. bende 14. haftam içindeyim. ben 2-3 saatte bir sanki hiç bir şey yememişim gibi midem kazınıyor resmen.ama iştahlı olmakla yemek yemek istemekle kesinlikle alakası yok.midem çok çok aç kalmışta beni rahatsız ediyor gibi oluyor.sizde bunu yaşıyormusunuz.

benim de hormanlarım resmen saçmaladı , haftasonu evde oturunca sıkılan ,sürekli çalışan ben , evimin kadını çocuğumun anası moduna girdim

canımmm sormaaa hormonlar zaptetmiş durumda bütün benliğimizi...
huyumuz suyumuz alışkanlıklarımız hayattaki amaçlarımız falan herşey değiştii...
varsa yoksa bebişşşş...
allahhh ayırmasıınnn ...onlara çookkk çoookk sağlıklı uzun ömürler versin..aklım beynim ruhum hep onunlaaaa

canım birbirimize haber verelim gelince o gün..ben en geç akşam 8 gibi evde olurum..işe dönmem gerekebilirde belki..
ikimiz içinde şimdiden heycanlanıyorum ben yaaainşallah bebişler kendilerini gösterirlerr

ayy canım benim dünki yaşadıgım stresten sonra doktor saglıklı turp gibi desinde cinsiyetini dogana kadar göstermesin razıyım
ben face ten yazarım hemen durumumuzu.. sen eklimisin grupta:26:

kiz bu rus takvimi mi?b yaptim ama oysa bile al bdaha yap.bnmki 03.08.1986 esimin 01.07.1984, haydi yappp yappp

valla canım bu tariha göre ben yine kız cıkardım.

sen hamile kaldığında 25 yıl 1 aylıktı
eşin 27 yaş 2 aydı senin en son vücut değişimin 24 yaşında olmuş yani 1 yıl 1 ay önce
eşininde 24 yaşında 3 yıl 1 ay olmuş yani kız cıkıyo valla hesaplamaya göre öyle gerçekte bilmiyom

canım bende aynı durumdayım şimdiden 4 kilo almışım
resmen bütün gün birşey yememiş kadar aç oluyorum.elim ayağım tıtriyor.eğer yemezsemde kusmaya başlıyorum..
inanılmaz bir döngü yanii...bende şaşırıp kalıyorum..yesem bir türlü yemesem bir türlü...
eşim dalga geçyor kimin çocuğu oo bak şimdiden aynı bana benzetti seni diyeeee

haaa bn naptim ama bilionmu 25 i 365 le carptim 30 ekkledim onu da boldum 4 e bnde kalan 3 tu ama esimde kalan 0 di bnde sandim ole hesaplicammm.tamamm kiz iste buuu kizzz zaten bnmde icime oglan doguodu doktorda oglana benzetti ama kiz iste ya kizz.Allahim saka yapiorum gonul bu iste saglik ver yeter.boyle kiz isteyip duruyorum snrada pisman oluyrm snra tek istegim onu saglikli gormek oluo.Allahta icimizi bilio ama dimi.neyse sagol canm yordum snii.mucuk sna:)))

neyse kizlar bn gdeyim iki lokma bisey yiyim snrada kacayim...bn eve gder.is biter.ama ne yemek yapar bn bilmemek.herkesi optmmm.

aminnnnnnnnnnn, hepimiz sağlıkla doğum yaparız inşallah.
ya ben bi de şu sezeryan olayına çok takık durumdayım.Allah'ım inşallah normal doğum nasip eder sağlıkla....

ya ben bi de şu sezeryan olayına çok takık durumdayım.Allah'ım inşallah normal doğum nasip eder sağlıkla....

bi sorun olmadıgı sürece sezeryanı düşünmeyin kızlar... sezeryanın nesine taktın ... ben sezeryan oldum ilkini

eşiminde başının etini yiyorm nasıl doğrcam naapçaam :)))))

bozma moralini ...herşey yolunda gidicek inşallahh
hep iyi düşün ki herşey iyi olsun...
eşin ve tüm ailen yanında olacaklar..
sen şimdi ilk önce hep bebeğini düşün canım..sağlıklı olsun büyüsün ..en son doğummm
ayrıca şimdi bir sürü yöntemde var ..mesela epüdralle ağrısız normal doğum ,sezeryan...
sen zaten uyuşuk olduğun için hiç birşey hissetmiyormuşsun..
zaten normal doğumda aynı gün ayaga kalkıyormuşsun..
tamam bende çok korkuyorum ama hep kendime diyorum ki artık tıp çok ileride..
illaki ağrısız bir şekilde doğum yapacak bir sistem seçicem..ama şimdi ilk öncelik bebekkk
zaten bebeğin dönme durumuna görede doğum metoduna karar vermekte en doğrusu canımcım...
Allah yardımcımız olacak buna inannnn

inşallah canım..sezeryanda kötü değil ama normal tabiki çok daha sağlıklı..ama tamamen bebeğin pozisyonu önemli olan...Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn

kızlar yaaaaaaa ben çıkıyorum o kadar çok işim var ki burdan kalkmak hiç istemiyom ya yarın kayınvalidemler gelcek görümcem filan hafta sonu bizdeler ama evi bişi götürüyo ben şimdi toparlıcam eşim temizlicek offff heryer heryerde

canım kolay gelsinnn...ne diyim iyiki eşin yardımcı oluyor..sana kolayy gelsin..kendini çok yorma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…