valla canım bende öyleyim..çizim yetiştirmem gerekiyor.:18:.bol bol oturuyorum ..boş boş bakıyorum ne yapıcaktım diyee??? sorma yani çok fena çoookkk...
nasıl olucak böyle bilemiyorum..hemen yoruluyorum..dinlenmek istiyorum..sıkılıyorum..kendimi bebek odalarına ,bebek kıyafetlerine bakarken buluyorum..çok kötü yaniii
aklım resmen uçtu gittiiiii
canım hesaba göre erkek
rus takvimine falanmı bakıyorsun canım.bu arada sağol..kız olmasını çook istiyorum ama hayırlısı artık..çin takviminde kız çkıyor..senin tahminlertinde yanılma payın yüzde kaçç
benim de hormanlarım resmen saçmaladı , haftasonu evde oturunca sıkılan ,sürekli çalışan ben , evimin kadını çocuğumun anası moduna girdim
canım hesaba göre erkek
canım tarif ettiğin şey bebek hareketleri ben hissetmiyorum anlatılan o gaz olamaz heralde maşallah erken hissetmişsin
canım birbirimize haber verelim gelince o gün..ben en geç akşam 8 gibi evde olurum..işe dönmem gerekebilirde belki..
ikimiz içinde şimdiden heycanlanıyorum ben yaaainşallah bebişler kendilerini gösterirlerr
kiz bu rus takvimi mi?b yaptim ama oysa bile al bdaha yap.bnmki 03.08.1986 esimin 01.07.1984, haydi yappp yappp
merhaba güzel anneler. bende 14. haftam içindeyim. ben 2-3 saatte bir sanki hiç bir şey yememişim gibi midem kazınıyor resmen.ama iştahlı olmakla yemek yemek istemekle kesinlikle alakası yok.midem çok çok aç kalmışta beni rahatsız ediyor gibi oluyor.sizde bunu yaşıyormusunuz.
valla canım bu tariha göre ben yine kız cıkardım.
sen hamile kaldığında 25 yıl 1 aylıktı
eşin 27 yaş 2 aydı senin en son vücut değişimin 24 yaşında olmuş yani 1 yıl 1 ay önce
eşininde 24 yaşında 3 yıl 1 ay olmuş yani kız cıkıyo valla hesaplamaya göre öyle gerçekte bilmiyom
Benimde yarın saat 5'te randewum war sonuçları alıcaz hemde kuzum gösterirse cinsiyetini görcez tutarsa yazarım :124::124:
canım hesaba göre erkek
rus takvimine falanmı bakıyorsun canım.bu arada sağol..kız olmasını çook istiyorum ama
hayırlısı artık..çin takviminde kız çkıyor..senin tahminlertinde yanılma payın yüzde kaçç
canım doğruluk payı diye birşey yok valla bana mantıklı gelmeyen bir hesap sonuçta cinsiyeti erkek belirliyo ama buda bilimsel bir dergidenmiş gariptir genelde doğru
ben 21.07.1982
eşim 30.05.1980
canım senin bu hesaba göre kız
Canım iyi haberlerle dön inşallahhh.....bebişin cinsiyetinide görürsünüz inşallahhh
canımmm sormaaa hormonlar zaptetmiş durumda bütün benliğimizi...
huyumuz suyumuz alışkanlıklarımız hayattaki amaçlarımız falan herşey değiştii...
varsa yoksa bebişşşş...
allahhh ayırmasıınnn ...onlara çookkk çoookk sağlıklı uzun ömürler versin..aklım beynim ruhum hep onunlaaaa
aminnnnnnnnnnn, hepimiz sağlıkla doğum yaparız inşallah.
ya ben bi de şu sezeryan olayına çok takık durumdayım.Allah'ım inşallah normal doğum nasip eder sağlıkla....
eşiminde başının etini yiyorm nasıl doğrcam naapçaam :)))))
aminnnnnnnnnnn, hepimiz sağlıkla doğum yaparız inşallah.
ya ben bi de şu sezeryan olayına çok takık durumdayım.Allah'ım inşallah normal doğum nasip eder sağlıkla....
kızlar yaaaaaaa ben çıkıyorum o kadar çok işim var ki burdan kalkmak hiç istemiyom ya yarın kayınvalidemler gelcek görümcem filan hafta sonu bizdeler ama evi bişi götürüyo ben şimdi toparlıcam eşim temizlicek offff heryer heryerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?