Evet canım 6. ayda halletmem lazım ne olur ne olmaz 7 de çantamın hazır olması lazım allahtan yaz bebişi 2-3 badi 1 hastane çıkışı yada 2 yeter kızmıdan kalma badilerde var yaz günü badi çorap yeter pişmesin çocuk allahım zamanında gelir inşalllah sağlıkla
Tekmeleri hissetmeye basliyacagimiz gunu sabirsizlikla bekliyorum. Dusununce bile icim bi garip oluyor. Simdi hissetmeyince ister istemez hep bi korku var icimde acaba bebegim iyimi diye
Canım ilk bebek ya 18+ dan sonra bekle bebişin hareketlerini daha önce hissetmezsın canım bu dönemde bağırsak hareketleri hissediliyo onuda bebiş hareketi sanabiliyosun ama daha çok küçük melekler ama benim 2. ya ben yavaş yavaş hissederim 13 geçince doktorda dedi 2. deneyim oluyomuş daha çabuk hissedilliyo ama tabi 18-20 den sonra daha atak daha hissedilir olur sağlıkla zamanında doğsunlarda geç hissedelim hiç önemli değil yani hissetmeye başlayınca da bu sefer 3-4 saat geçse aradan niye oynamıyo diye bi endişe heyecan korku oluyo ilk zamanlar ara ara hissediyorsun büyüdükçe dönüşü dolanması tekmesi herşeyi netleşiyor
canlar ben çıkıyorum kızımın uykusu geldi benimde tabi yoruldum dinlenme zamanı
canlar ben çıkıyorum kızımın uykusu geldi benimde tabi yoruldum dinlenme zamanı
hello hatunlaarr
son bi bakiim de gidip öle yatiim dedim
bişi farkettim.. benim karnım hemencecik şişti yaa.. önceden asagıdaydı baya şimdi biraz yukarı cıktı o şişlik
sizinde öle oldumu..
gunaydın herkeze
günaydınlarrr
sizlere de gunaydinlar nasilsiniz.bn bi boslukta hissediyorum.nezamandir bebisi goremdim ya ondan...
gunaydın herkeze
günaydınlarrr
sizlere de gunaydinlar nasilsiniz.bn bi boslukta hissediyorum.nezamandir bebisi goremdim ya ondan...
herkese günaydın kızlar..nilfar sen beni depresyona sokacaksın yaa:)) bak bugün çok güzel geçecek Allahın izniyle..bebeğinde seninle bi kaç haftaya kalmaz seni tekmeliycek anne ben burdayım diye.güzel düşün her şey güzel olsun..walla bugün çok polyanna olasım var:)
ıyıyım canım sagol.sol kasıgım agrıyo benımde bebek solda sanırım.meraklanma sende yerınde ıyıdır bebegın.
herkese gümnaydııınnnnnn
peliissshhhhh nerdesiinnn, listede beni bi kırmızı yap bakayım, yanına da ADA diye yaz canım
kız annesi oluyorum kızzzzzzz, Ada'ma kavşuyorummmmmm.......
günaydın arkadaşlar yaaa dün neler oldu bizim müdürlükte bi arkadaşaımızı dolandırdılar yaaa ama dolandrma hikayesi acaip enteresan yaa kim olsa düşerdi yaa çok tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?