2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah zamanında gelir canım :))
Tekmeleri hissetmeye basliyacagimiz gunu sabirsizlikla bekliyorum. Dusununce bile icim bi garip oluyor. Simdi hissetmeyince ister istemez hep bi korku var icimde acaba bebegim iyimi diye

bende ya hem sabırsızlanıyorum hemde korkuyorum
o zamanda yok tekme attıydı da yok atmadıydıda :))
inşallah cok korkutmazlar bizi

gecen bi tane teyze var tanıdık dediki aslında su anda hissetmen lazım
nasıl ya dedım doktor bıle olmaz öyle şey diyor falan dedım
ordan kendı teyzemde bende hissederdim dedi
yukarı cıkarmıs gibi bi his oluyormus onlarda artık bilemiyorum

ve dedıgın dogru o zamanda bi süre bişey yapmasalar noldu diye stres
ay Allah ım sakinlik verir bize inşallah :))

hello hatunlaarr
son bi bakiim de gidip öle yatiim dedim

bişi farkettim.. benim karnım hemencecik şişti yaa.. önceden asagıdaydı baya şimdi biraz yukarı cıktı o şişlik
sizinde öle oldumu..

hello hatunlaarr
son bi bakiim de gidip öle yatiim dedim

bişi farkettim.. benim karnım hemencecik şişti yaa.. önceden asagıdaydı baya şimdi biraz yukarı cıktı o şişlik
sizinde öle oldumu..

Hello canim. Hosgeldin. Benimde oyle oldu. Bildigin hamile gobegi gibi. Senin resimdekinin ufak hali :)

sizlere de gunaydinlar nasilsiniz.bn bi boslukta hissediyorum.nezamandir bebisi goremdim ya ondan...

ıyıyım canım sagol.sol kasıgım agrıyo benımde bebek solda sanırım.meraklanma sende yerınde ıyıdır bebegın.

gunaydın herkeze

sizlere de gunaydinlar nasilsiniz.bn bi boslukta hissediyorum.nezamandir bebisi goremdim ya ondan...

herkese günaydın kızlar..nilfar sen beni depresyona sokacaksın yaa:)) bak bugün çok güzel geçecek Allahın izniyle..bebeğinde seninle bi kaç haftaya kalmaz seni tekmeliycek anne ben burdayım diye.güzel düşün her şey güzel olsun..walla bugün çok polyanna olasım var:)

günaydın hamişler nasılsınız ben 1 haftadır düzelmiştim bulantım yooktu ama bu sabah kendimi yine servisten zor attım dışarı ( ne zaman geçicek yaaaaa

herkese gümnaydııınnnnnn

peliissshhhhh nerdesiinnn, listede beni bi kırmızı yap bakayım, yanına da ADA diye yaz canım

kız annesi oluyorum kızzzzzzz, Ada'ma kavşuyorummmmmm.......

canm sorma ya valla bnde bi garip oldum.iste ilk bebeg oyle olunca insan bi turlu o psikolojiden kurtulamiyor.bilmiyorum yasadnmi ama anlatilmaz yasanir...

ıyıyım canım sagol.sol kasıgım agrıyo benımde bebek solda sanırım.meraklanma sende yerınde ıyıdır bebegın.

sola saga bi oyana bi buyana:))dun haberlerde gordum gozlerim dolsu ya kadinin 24 haftalik olmus bebegi aylardir kuvezdemis yasamaz die bakiolarmis ama yasamiss.Allahin isine bakin siz ya:))))

günaydın arkadaşlar yaaa dün neler oldu bizim müdürlükte bi arkadaşaımızı dolandırdılar yaaa ama dolandrma hikayesi acaip enteresan yaa kim olsa düşerdi yaa çok tedirgin oldum

herkese gümnaydııınnnnnn

peliissshhhhh nerdesiinnn, listede beni bi kırmızı yap bakayım, yanına da ADA diye yaz canım

kız annesi oluyorum kızzzzzzz, Ada'ma kavşuyorummmmmm.......

tebriklerrrr canm bnm isminide ck beyendim kizinin.Allah saglik versin hep:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…