herkese gümnaydııınnnnnn
peliissshhhhh nerdesiinnn, listede beni bi kırmızı yap bakayım, yanına da ADA diye yaz canım
kız annesi oluyorum kızzzzzzz, Ada'ma kavşuyorummmmmm.......
günaydın arkadaşlar yaaa dün neler oldu bizim müdürlükte bi arkadaşaımızı dolandırdılar yaaa ama dolandrma hikayesi acaip enteresan yaa kim olsa düşerdi yaa çok tedirgin oldum
nolmuskiii??? anlatsana ??
tebriklerrrr canm bnm isminide ck beyendim kizinin.Allah saglik versin hep:))
hayırlı ugurlu olsun..........
şimdi müdürlüğün telefonundan arıyorlar ........ şube müdürü ile görüşeceğim ben komiser xxxxxx baglıyorlar işte arkadaşa ben komiser xxxxx adınıza basılı 32 adet telf. hattı bulunmakta kötü işlere kötü yollarda kullanıyor diye işte emniyete gelin kapıdaki polis xxxxx kişiye kimliğinizi bırakın diye sonra işde para devreye giriyor...zaten daha önceden aramadan öne öğle arası emniyeti arıyorlar ordada ben komiser xxxxx biraz sonra oraya xxx kişi gelecek onun kimliğini alın saat 13:30 da savcılıga çıkaracagım bizim arkadaş gidiyo emniyete kapıdaki polis diyo evt xxx kişi bizde sizi bekliyorduk komiser xxx haber verdi tabi polisde bekliyorum diyince arkadaş inanmış ve kredi kartından 180 180 tl tutarlarında çekilince para orda arkadaş uyanmış allahtan 360 tl si gitmiş...
tam olayi kavrayamadim hilmacim ama evet kesin ortada bi dolandiricilik varbu adam kredi kartini vermeden kimlik bilgilerindenmi cekmisler parayi??bde polis evet sizi beklioduk dedi ama adamin kartini nasi polis dolandiriciya vermiski??
herkese gümnaydııınnnnnn
peliissshhhhh nerdesiinnn, listede beni bi kırmızı yap bakayım, yanına da ADA diye yaz canım
canm sorma ya valla bnde bi garip oldum.iste ilk bebeg oyle olunca insan bi turlu o psikolojiden kurtulamiyor.bilmiyorum yasadnmi ama anlatilmaz yasanir...
günaydın,geçmiyor hakikaten ben de geçeceği günü bekliyorumgünaydın hamişler nasılsınız ben 1 haftadır düzelmiştim bulantım yooktu ama bu sabah kendimi yine servisten zor attım dışarı( ne zaman geçicek yaaaaa
günaydın ADA kız adıyla,sağlıkla yaşasın...herkese gümnaydııınnnnnn
günaydın
herkese gümnaydııınnnnnn
canım hayırlı olsun.Allahım sağlık ve uzun ömür versin..
o yaşadıklarını bende yaşadım canım..ne yapsanda unutulmaz zaten ama her hayırda bi şer her şerde bir hayır vardır değil mi? bende akşam düşündüm acaba her şey yolunda mı diye ama hemen vazgeçtim bu düşünceden.bu beni ve bebişimi üzmekten başka bi işe yaramıyo..hava çok güzel güneş var.allahın bize yazdığı kaderde aynı şeyleri yaşamak varsa elden ne gelir..Allah bize taşıyabileceğimiz kadar yük verir canım.baksana demek ki ne kadar güçlüyüz ve öyle de olması lazım.Allahın izniyle evlat sahibi olucaz ve daha dirençli olmalıyız.Annelik bunu gerektiriyo.üzme kendini güçlü ol.sen annesin bunu da unutma şeker.
sagol canm bnm biliyorum bnde hemen uzaklastirmaya calisiyorum zaten ama sabahlari nedense daha depresif oluyrm snra geciyr dun oglen satleri kk da kendimi astimbuarada acisi geciyr belki ama insan da surekli kalbi atiyomu acaba endisesi kaliyr.o da 3 aydan snra daha hafifliyr.ama olmicak busefer allahin izniyle.bazen koksamda icime oyle doguo bu sefer bisey olmicak:))
bde dun noldu yaaa bn banyoya girdim ciktim gunluk ped koymustum snra biara tuvalette bi baktim gunluk pedde iki nokta kan ama solda en solda.Allahh deliye dondummm elim ayagim titremeye basldiii.esime diyrm napcam smdiii.ama sildim pecetey kan hic gelmedi bde diyrm ya solda.neyse o dur sakin ol filan elim ayagim titrio.esim dediki ama orandan gelse kani solda ne isi var.bn de dedim acaba kasidim ondan olabilirmi.dur dedim bi aynayla bakivereyimama buarada da ikimizde gulmeye basladik.neyse bi baktim kasirken ordaki sivilce kanamis.ohh dedim.zaten snrada hicbisi olmadi.ama elim ayagim titredi yaaa
yok kız ondan sonra işte çarşıya çıkıyo artık nerden çektilerse parayı tam bilmiyorum herhalde postaden kontör alıyorlar yaa o biçim..polis sadece kiliğini almış
sagol canm bnm biliyorum bnde hemen uzaklastirmaya calisiyorum zaten ama sabahlari nedense daha depresif oluyrm snra geciyr dun oglen satleri kk da kendimi astimbuarada acisi geciyr belki ama insan da surekli kalbi atiyomu acaba endisesi kaliyr.o da 3 aydan snra daha hafifliyr.ama olmicak busefer allahin izniyle.bazen koksamda icime oyle doguo bu sefer bisey olmicak:))
bde dun noldu yaaa bn banyoya girdim ciktim gunluk ped koymustum snra biara tuvalette bi baktim gunluk pedde iki nokta kan ama solda en solda.Allahh deliye dondummm elim ayagim titremeye basldiii.esime diyrm napcam smdiii.ama sildim pecetey kan hic gelmedi bde diyrm ya solda.neyse o dur sakin ol filan elim ayagim titrio.esim dediki ama orandan gelse kani solda ne isi var.bn de dedim acaba kasidim ondan olabilirmi.dur dedim bi aynayla bakivereyimama buarada da ikimizde gulmeye basladik.neyse bi baktim kasirken ordaki sivilce kanamis.ohh dedim.zaten snrada hicbisi olmadi.ama elim ayagim titredi yaaa
herkese gümnaydııınnnnnn
şimdi müdürlüğün telefonundan arıyorlar ........ şube müdürü ile görüşeceğim ben komiser xxxxxx baglıyorlar işte arkadaşa ben komiser xxxxx adınıza basılı 32 adet telf. hattı bulunmakta kötü işlere kötü yollarda kullanıyor diye işte emniyete gelin kapıdaki polis xxxxx kişiye kimliğinizi bırakın diye sonra işde para devreye giriyor...zaten daha önceden aramadan öne öğle arası emniyeti arıyorlar ordada ben komiser xxxxx biraz sonra oraya xxx kişi gelecek onun kimliğini alın saat 13:30 da savcılıga çıkaracagım bizim arkadaş gidiyo emniyete kapıdaki polis diyo evt xxx kişi bizde sizi bekliyorduk komiser xxx haber verdi tabi polisde bekliyorum diyince arkadaş inanmış ve kredi kartından 180 180 tl tutarlarında çekilince para orda arkadaş uyanmış allahtan 360 tl si gitmiş...
yok kız ondan sonra işte çarşıya çıkıyo artık nerden çektilerse parayı tam bilmiyorum herhalde postaden kontör alıyorlar yaa o biçim..polis sadece kiliğini almış
bence günlük ped kullanma.çünkü ped sürekli nemlilik yaratıyo ve ıslak bölgede bakteriler daha çabuk ürer.birde bence ped daha çok akıntı yapıyo.ben uzun zamandır kullanmıyorum ve daha rahatım.çalışıyoken sabah ve akşam çamaşır değiştiroyrum evdeysem 3 kere falan ki ıslaklık olmasın diye..
NOT: diğer yazdıklarını unut gitsin:)) aklına getirme.
canım hayırlı olsun.Allahım sağlık ve uzun ömür versin..
günaydın ADA kız adıyla,sağlıkla yaşasın...
Allah ım sag salım kucagınıza almayı nasıp etsın ada nızı canım
tatlımmm hayırlı olsunnn ne mutlu sanaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?