herkese gümnaydııınnnnnn
peliissshhhhh nerdesiinnn, listede beni bi kırmızı yap bakayım, yanına da ADA diye yaz canım
kız annesi oluyorum kızzzzzzz, Ada'ma kavşuyorummmmmm.......
hayırlı olsuun canım sağ salim alırsın kucağına inşallah ada kızını kızlar yavaş yavaş çoğalıyor
günaayydıınn kııızzlaar nasısınız bakeeemm bugün biz çok iyiyiiizz dün ne oldu biliyonuzmu eşime krem sürdürüyodum yine nerdeymiş benim kızım falan dedi göbişimi çıkardım sol taraf şiş diğer taraf inin sonra oynadıııı gördüüüükk eşşiiimm şokta tekme attı die bağırıyo evin içindee aayyy çok komiktiii ve çookk güzeeeldiiama eşimi görseydiniz çok komiktiii
günaayydıınn kııızzlaar nasısınız bakeeemm bugün biz çok iyiyiiizz dün ne oldu biliyonuzmu eşime krem sürdürüyodum yine nerdeymiş benim kızım falan dedi göbişimi çıkardım sol taraf şiş diğer taraf inin sonra oynadıııı gördüüüükk eşşiiimm şokta tekme attı die bağırıyo evin içindee aayyy çok komiktiii ve çookk güzeeeldiiama eşimi görseydiniz çok komiktiii
rubet; hadi gözün aydın darısı bizlereeee
birde ben öğrenseydim uffff... p.tesi drdayım... inş. belli olur. çünkü bi daha dr a 1 aydan fazla sonra gidebilirim
aaa Maasallah snnki baya bbaya basladi hareketlere heee.snn tam kac hafta kac gun smdi?bnm tam 16 bgn bitiyr ama hala okadar hissetmiyrm???
herkese gümnaydııınnnnnn
peliissshhhhh nerdesiinnn, listede beni bi kırmızı yap bakayım, yanına da ADA diye yaz canım
Günaydın bacılar bewitched hayırlı olsun ADA kızın sağlıkla kucağınada aldığın günleri de gör inşallah
hayırlı olsuun canım sağ salim alırsın kucağına inşallah ada kızını kızlar yavaş yavaş çoğalıyor
günaydın canım tebriklerrlistede prensesler coğalıyorr ismide çok güzzel bende oğlum olursa ADA koymayı düşünüyorum. ama işte hem kız ismi hem erkek ismi olması babamızın pek hoşuna gitmiyo ama bayılıyorum bu ismee
ammiin canım
az kalmış öğrenirsin inşallah
16+2 sata göre ama 1-2 gün önden gidiyo yinedebende hissetmedimki gördük naı diyim biraz göbişini öne doğru çıkardığın zaman şişkinlikten nerde olduğunu anlayabiliyisun işte o sıra hareketlendi kanımca böyle bir iki oynama oldu göbişimde zaten sonra böbreklere doğru ağrım oldu
herkese gümnaydııınnnnnn
sagol canm bnm biliyorum bnde hemen uzaklastirmaya calisiyorum zaten ama sabahlari nedense daha depresif oluyrm snra geciyr dun oglen satleri kk da kendimi astimbuarada acisi geciyr belki ama insan da surekli kalbi atiyomu acaba endisesi kaliyr.o da 3 aydan snra daha hafifliyr.ama olmicak busefer allahin izniyle.bazen koksamda icime oyle doguo bu sefer bisey olmicak:))
bde dun noldu yaaa bn banyoya girdim ciktim gunluk ped koymustum snra biara tuvalette bi baktim gunluk pedde iki nokta kan ama solda en solda.Allahh deliye dondummm elim ayagim titremeye basldiii.esime diyrm napcam smdiii.ama sildim pecetey kan hic gelmedi bde diyrm ya solda.neyse o dur sakin ol filan elim ayagim titrio.esim dediki ama orandan gelse kani solda ne isi var.bn de dedim acaba kasidim ondan olabilirmi.dur dedim bi aynayla bakivereyimama buarada da ikimizde gulmeye basladik.neyse bi baktim kasirken ordaki sivilce kanamis.ohh dedim.zaten snrada hicbisi olmadi.ama elim ayagim titredi yaaa
günaydın kızlaaar
canım adacığın geliyomuş hayırlı olsun kucağını almakta nasip olsun güzel kızını....
canım güldüğüm için lütfen yanlış anlama tabi kan görünce insan şok olurda ben sivilce olayına çok güldüm iyice paronayak oldumuşuz tabi bide daha önce böyle bişi yaşıyınca daha tedirgin olur insan
canım ne güzel ya böyle bişi yaşamak . daha önce hareketlerini hissetiyormuydun bakalım bize nezaman kısmet olur
günaydın annişler bugün benim için önemli gün hazırlık yapcam kayınvaldemler ve görümcemler gelcek misaffirliğe hafta sonu için bakalım ne yapcam bugün :18::18::18:
evet canım denedm kac kere giremedm neyse düzelmiş sonunda :)gunaydin canm forum kaymisti yeni geldi:))
kızlar felaket bi şekilde başım ağrıyor ve işteyim bu baş belası nasıl geçer
evet canım denedm kac kere giremedm neyse düzelmiş sonunda :)
banada oldu gecen 2 gün cok şiddetli oluyor nedense
ben ilaç içmedim 2 gün boyunca gece gündüz sürdü
istersen minoset falan iç bi
slm annişler nslsnız ya biz 2 gündür ii saılırız 2 gündür gaz ve ishalimiz çok var sizde de böle olan var mı
kızlar felaket bi şekilde başım ağrıyor ve işteyim bu baş belası nasıl geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?