gaz olayı bendede var canım iki gündür göbüş birden cıkıverdi
üşüttüm herhaldee..
ya canım bilmiom ya çok sancı yaptırıyo kuru gaz başşka bişi değil ishalde dün olmuşum anlamadım ki üşütmekten mi ishal oldum anlamadım yediğim bişi de yok işyerindeki yemekler beni kötü yapıo
canım benımkide yedıklerımden değil ama dediğin gibi senin ki iş yerindeki yemeklerden olabılır dikkat et
gaz olayınıda sıkınca kötü oluyor evde olsa raht olurdun ama işte
slm annişler nslsnız ya biz 2 gündür ii saılırız 2 gündür gaz ve ishalimiz çok var sizde de böle olan var mı
bende sık sık isal oluyorum genelde et yedğimde oluyor iyi pişiriyorum ama oluyor ......
Onun dışındada oluyor
kan hapı ve vitamin hapı var doktor yazmıştı onu düzenli aldğımda geçiyor
aslında kabızlık bir sorun hamilelikte isal daha masum gibi geliyor bana tabiki uzun sürüp seni bitirmedği sürece
umarım iyileşirsin canım
slm arkadaşlar nasılsınız? Ya bebeğinn hareket ettigini hisseden varmıBenimki kıpır kıpır durmuyor yerinde
slm arkadaşlar nasılsınız? ya bebeğinn hareket ettigini hisseden varmıbenimki kıpır kıpır durmuyor yerinde
Selam kızlar az önce dr.dan geldim 3.kez bebişimi gördüm çok mutlu oldumdoktor kıza benzetti 1 ay sonra kesinleşir dedi...diğer sonuçlar haftaya onlarda iyi çıkar inşallah:))))
kaç haftalıksın canım
ben birşeyler hissediyorum aslında bir kaç haftadır ama onun bebek olup olmadğını bilemiyorum yan, bebeğin hareketi gaza mı benziyorrr kaşıntı gibi mi oluyor seğirme gibimi batma gibimi birşeyler olyor ama hangisi bebeğin h areketi bilemiyorum ben
hissediom ama o kadar fazla değil düz yatınca daha çok belli oluyo sen kaç haftalıksın canım
16+6. günümüz bügün... benim doktorum bana hafif krap girermiş gibi oluyor dedi bebeğin haraketleri için ama siz nasıl hissedersiniz bilemem ben 4 haftaya yakın hissediyorum küçüğümü
16+6. Günümüz bügün... Benim doktorum bana hafif krap girermiş gibi oluyor dedi bebeğin haraketleri için ama siz nasıl hissedersiniz bilemem ben 4 haftaya yakın hissediyorum küçüğümü
sen benden büyüksün canım benim 15 hafta bitmek üzere pztsi 16 haftaya gircez ondan normaldir benim bazen balık yüser gibi oluyo içimde çok hoş bi duygu allah tüm isteyenlere nasip etsin
sorma yaaa...ama sn gul gulll ben seni doguruken goruce bakalim ozaman da bole gulebilicekmisin
kızlar felaket bi şekilde başım ağrıyor ve işteyim bu baş belası nasıl geçer
gözün aydın canım iyi olduğunu gözlerinle görüp bilmek kadar güzel birşey yok.Selam kızlar az önce dr.dan geldim 3.kez bebişimi gördüm çok mutlu oldumdoktor kıza benzetti 1 ay sonra kesinleşir dedi...diğer sonuçlar haftaya onlarda iyi çıkar inşallah:))))
günaydın hatunlaarr... bana türkcellden 9ay10gün msjları geliyo..
haftana göre bebişin görüntüsünü atıyolar.. gelen mesaja bayıldım birazdan paylasıcam sizlede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?