2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gaz olayı bendede var canım iki gündür göbüş birden cıkıverdi
üşüttüm herhaldee..

ya canım bilmiom ya çok sancı yaptırıyo kuru gaz başşka bişi değil ishalde dün olmuşum anlamadım ki üşütmekten mi ishal oldum anlamadım yediğim bişi de yok işyerindeki yemekler beni kötü yapıo

canım benımkide yedıklerımden değil ama dediğin gibi senin ki iş yerindeki yemeklerden olabılır dikkat et
gaz olayınıda sıkınca kötü oluyor evde olsa raht olurdun ama işte

canım benımkide yedıklerımden değil ama dediğin gibi senin ki iş yerindeki yemeklerden olabılır dikkat et
gaz olayınıda sıkınca kötü oluyor evde olsa raht olurdun ama işte

aynen öle var ya görsen gurgur bağırıyo şimdi de yemek saati ama yiyesim yok saolsunlar burdakiler yemekten soğuttular beni

slm annişler nslsnız ya biz 2 gündür ii saılırız 2 gündür gaz ve ishalimiz çok var sizde de böle olan var mı

bende sık sık isal oluyorum genelde et yedğimde oluyor iyi pişiriyorum ama oluyor ......
onun dışındada oluyor
kan hapı ve vitamin hapı var doktor yAZmıştı onu düzenli aldğımda geçiyor
aslında kabızlık bir sorun hamilelikte isal daha masum gibi geliyor bana tabiki uzun sürüp seni bitirmedği sürece
umarım iyileşirsin canım

Son düzenleme:
Selam kızlar az önce dr.dan geldim 3.kez bebişimi gördüm çok mutlu oldum doktor kıza benzetti 1 ay sonra kesinleşir dedi...diğer sonuçlar haftaya onlarda iyi çıkar inşallah:))))

inş. Canım ya annm bana hamileyken ishalmiş hep ablam da da kabız olurmuş

slm arkadaşlar nasılsınız? ya bebeğinn hareket ettigini hisseden varmı benimki kıpır kıpır durmuyor yerinde

slm arkadaşlar nasılsınız? ya bebeğinn hareket ettigini hisseden varmı benimki kıpır kıpır durmuyor yerinde

kaç haftalıksın canım
ben birşeyler hissediyorum aslında bir kaç haftadır ama onun bebek olup olmadğını bilemiyorum yan, bebeğin hareketi gaza mı benziyorrr kaşıntı gibi mi oluyor seğirme gibimi batma gibimi birşeyler olyor ama hangisi bebeğin h areketi bilemiyorum ben

Selam kızlar az önce dr.dan geldim 3.kez bebişimi gördüm çok mutlu oldum doktor kıza benzetti 1 ay sonra kesinleşir dedi...diğer sonuçlar haftaya onlarda iyi çıkar inşallah:))))

hadi hayirli olsunnn herkes hep guzel haberlerle gelsin buraya Insallah.Insallah burdan herkes sonuna kadar gitsin saglikla bebeklerini kucagin alsinnn veee yine Insallah saglikla buyutsun de:))

hissediom ama o kadar fazla değil düz yatınca daha çok belli oluyo sen kaç haftalıksın canım

16+6. günümüz bügün... benim doktorum bana hafif krap girermiş gibi oluyor dedi bebeğin haraketleri için ama siz nasıl hissedersiniz bilemem ben 4 haftaya yakın hissediyorum küçüğümü

16+6. günümüz bügün... benim doktorum bana hafif krap girermiş gibi oluyor dedi bebeğin haraketleri için ama siz nasıl hissedersiniz bilemem ben 4 haftaya yakın hissediyorum küçüğümü

evet oda oluyor bende ... anlıyorum canım sağol

peki kızlar sizlerde varmı bebeği hissesden ya da nasıl hissediyorsunuz

16+6. Günümüz bügün... Benim doktorum bana hafif krap girermiş gibi oluyor dedi bebeğin haraketleri için ama siz nasıl hissedersiniz bilemem ben 4 haftaya yakın hissediyorum küçüğümü

sen benden büyüksün canım benim 15 hafta bitmek üzere pztsi 16 haftaya gircez ondan normaldir benim bazen balık yüser gibi oluyo içimde çok hoş bi duygu allah tüm isteyenlere nasip etsin

sen benden büyüksün canım benim 15 hafta bitmek üzere pztsi 16 haftaya gircez ondan normaldir benim bazen balık yüser gibi oluyo içimde çok hoş bi duygu allah tüm isteyenlere nasip etsin

aminnn inşallah..
allahım esirgesin hepimizin meleklerini mükemmel bir duygu

merhaba annişlerrr sizi gidiler siziiiii umarım herkes iyidirr.Ya böyle yazışıyoruz ya biliyorum ki herkes hamiş ve benim zamanlarımda hemen hemen.Aynı duyguları paylaşıyoruz ya sevinci hüznü falan.Çok güzel bişey çok mutlu oluyorum sizi seviyorummm annişkolayyyyy yemeğimizi yedik geldik bebişimle.Bebişlerinizi hssetmeye başlamışsınız demek.Peki en çok hangi zamanlarda hareketlenir bebişlerimiz acaba ben hiç hissetmiyorumda hani tatlı mı yemek lazım ne yapmak lazım acaba:26:

günaydın hatunlaarr... bana türkcellden 9ay10gün msjları geliyo..
haftana göre bebişin görüntüsünü atıyolar.. gelen mesaja bayıldım birazdan paylasıcam sizlede

sorma yaaa...ama sn gul gulll ben seni doguruken goruce bakalim ozaman da bole gulebilicekmisin

ama ama ben zaten ebeyim ve geçen sene doğumhanedeydim va devamlı doğumlara giriyodum yaptırtıyodum o yüzden beni bekleyen şeyi çok ii biliyorum ve bilmek bilmemekten daha kötü :18::18::18:

kızlar felaket bi şekilde başım ağrıyor ve işteyim bu baş belası nasıl geçer

canım ya mutlaka bu dönemde uğruyo heralde bende yeni atlattım mahvoluyo insan allah kolaylık versin geçmiş olsun canım :2::2::2::2: dayanamazsan minoset al bi zararı yok

gözün aydın canım iyi olduğunu gözlerinle görüp bilmek kadar güzel birşey yok.

günaydın hatunlaarr... bana türkcellden 9ay10gün msjları geliyo..
haftana göre bebişin görüntüsünü atıyolar.. gelen mesaja bayıldım birazdan paylasıcam sizlede

günaydın canım. bekliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…