ya kızlar şu lilypie olmuoyr kabul etmiyor siz nasıl yaptınız????
merhaba annişlerrr sizi gidiler siziiiiiumarım herkes iyidirr.Ya böyle yazışıyoruz ya biliyorum ki herkes hamiş ve benim zamanlarımda hemen hemen.Aynı duyguları paylaşıyoruz ya sevinci hüznü falan.Çok güzel bişey çok mutlu oluyorum sizi seviyorummm annişkolayyyyy yemeğimizi yedik geldik bebişimle.Bebişlerinizi hssetmeye başlamışsınız demek.Peki en çok hangi zamanlarda hareketlenir bebişlerimiz acaba ben hiç hissetmiyorumda hani tatlı mı yemek lazım ne yapmak lazım acaba:26:
canım bende daha hissetmiyorum elbette insan hemencicik varlığı orda belli olsun hissediyim diyo ama sonuçta 20. haftaya kadar yolu var bekliceez artık ne yapalım. inşallah bizde en kısa zamanda hissederiz.
maşallah canım yaa.Keyfi de pek rahatmış.Keyfine düşkün olucak kesin.Bi de eline biberonunu verdin mi ohhh değmeyin keyfine
kuşum bu benimki degil
türkcellin tolladıgı msjdaki görüntü bebişim haftasına göre bu kadar olmus diye msj atmıslar
bunun pipisi varmış ben anlamamıştım.. türkcellin içine erkek gibi dogmus herhalde
neden kabul etmiyoo alla allaaa...sen ver bakiimm bana satını tahimini doğum zamanını bide ne yazılcak
haaa bide cinsiyetiii bellidir herhalde seninkinin erkekmi kızmı...
bilmiyorum neden kabul etmiyor hiç bir fikrim yok!2 haziran doğum günü görünüyor ama benim çüçüğüm poposunun üzerine oturdugu için cinsiyeti belli değil
maşallah canım allah esirgesin erkekmi :) çok tatlı allahım kucağına almayı nasip etsin
hıııı lafın sonunu görmemişim senin sandım bende :):))
heeeee ee yazsan ya altına.Şimdi bi sürü mesaj yazarlar sana benim gibi heheheeheh.Olsun olsun seninkide buna yakın bişeydir heralde hahahha deli yaaa
ayy utandım şimdi yaa
üstteki mesajda yazmıştım yaa.. neyse sonradan altında düzelttim
ama maşallah bu bebişlere ne kadar cabuk büyüyolar demi.. en son gördügümde bişiye benzetememiştim
ayy utandım şimdi yaa
ama maşallah bu bebişlere ne kadar cabuk büyüyolar demi.. en son gördügümde bişiye benzetememiştim
cnm bana satınıı yani son adet gününü ve bide ne yazılmasını istiyosun onları da verr
ayy utandım şimdi yaa
evet canım denedm kac kere giremedm neyse düzelmiş sonunda :)
banada oldu gecen 2 gün cok şiddetli oluyor nedense
ben ilaç içmedim 2 gün boyunca gece gündüz sürdü
istersen minoset falan iç bi
kızlar şimdi yemek yedim parol içtim ensemden geliyor ağrı kafamı taşıyamıyorum tansiyon olabilirmi acaba.bu dönem bş ağrısı oluyor biliyorum ama 1 günde bir insanın başı ağrımazki yaaben o bas agrisini uc gun cektim ama nasi boyle basimn o arka kismi catliycak gibi zonkluodu.neyse suan iyyim ck sukur.abim de doktor dedi minoset icebilirsin bnde zor direndim icmedim 3.gunden snra gecti...bi doktorunu ara sor dayanamicak olursan
kuşum bu benimki degil
türkcellin tolladıgı msjdaki görüntü bebişim haftasına göre bu kadar olmus diye msj atmıslar
bunun pipisi varmış ben anlamamıştım.. türkcellin içine erkek gibi dogmus herhalde
olur öyle canım evet güzelmiş bu mesaj işi
bende baby gaga ya üyeyim ordan her hafta mail geliyor gelişimi hakkında resimler ve bilgiler veriyor eğer ingilizceniz varsa tavsiye ederim güzel bir site ben çizelgemide ordan yapmıştım
allah bağışlasın canım...
ya kızlar şu lilypie olmuoyr kabul etmiyor siz nasıl yaptınız????
yok canım yaa ne olcak.<nasıl gönderiyo turkcell üyemi oldun bişeye nasıl gönderiyo ben de istiyom bana mailler gelsin resimnler gels,n resimler bilgiler beni hatırlasınlar güzel bişey ya
ama ama ben zaten ebeyim ve geçen sene doğumhanedeydim va devamlı doğumlara giriyodum yaptırtıyodum o yüzden beni bekleyen şeyi çok ii biliyorum ve bilmek bilmemekten daha kötü :18::18::18:
canım ya mutlaka bu dönemde uğruyo heralde bende yeni atlattım mahvoluyo insan allah kolaylık versin geçmiş olsun canım :2::2::2::2: dayanamazsan minoset al bi zararı yok
gözün aydın canım iyi olduğunu gözlerinle görüp bilmek kadar güzel birşey yok.
günaydın canım. bekliyoruz....
23 ağustos son adet günüm birşey yazmak istemiyorum şimdilik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?