2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende daha hissetmiyorum elbette insan hemencicik varlığı orda belli olsun hissediyim diyo ama sonuçta 20. haftaya kadar yolu var bekliceez artık ne yapalım. inşallah bizde en kısa zamanda hissederiz.

maşallah canım yaa.Keyfi de pek rahatmış.Keyfine düşkün olucak kesin.Bi de eline biberonunu verdin mi ohhh değmeyin keyfine

kuşum bu benimki degil
türkcellin tolladıgı msjdaki görüntü bebişim haftasına göre bu kadar olmus diye msj atmıslar
bunun pipisi varmış ben anlamamıştım.. türkcellin içine erkek gibi dogmus herhalde

heeeee ee yazsan ya altına.Şimdi bi sürü mesaj yazarlar sana benim gibi heheheeheh.Olsun olsun seninkide buna yakın bişeydir heralde hahahha deli yaaa

neden kabul etmiyoo alla allaaa...sen ver bakiimm bana satını tahimini doğum zamanını bide ne yazılcak
haaa bide cinsiyetiii bellidir herhalde seninkinin erkekmi kızmı...

bilmiyorum neden kabul etmiyor hiç bir fikrim yok!2 haziran doğum günü görünüyor ama benim çüçüğüm poposunun üzerine oturdugu için cinsiyeti belli değil

maşallah canım allah esirgesin erkekmi :) çok tatlı allahım kucağına almayı nasip etsin

hıııı lafın sonunu görmemişim senin sandım bende :):))

heeeee ee yazsan ya altına.Şimdi bi sürü mesaj yazarlar sana benim gibi heheheeheh.Olsun olsun seninkide buna yakın bişeydir heralde hahahha deli yaaa

ayy utandım şimdi yaa
üstteki mesajda yazmıştım yaa.. neyse sonradan altında düzelttim

ama maşallah bu bebişlere ne kadar cabuk büyüyolar demi.. en son gördügümde bişiye benzetememiştim

ayy utandım şimdi yaa

ama maşallah bu bebişlere ne kadar cabuk büyüyolar demi.. en son gördügümde bişiye benzetememiştim

olur öyle canım evet güzelmiş bu mesaj işi
bende baby gaga ya üyeyim ordan her hafta mail geliyor gelişimi hakkında resimler ve bilgiler veriyor eğer ingilizceniz varsa tavsiye ederim güzel bir site ben çizelgemide ordan yapmıştım

ayy utandım şimdi yaa

evet canım ya birden evrimleşiyolar 8 haftalıkken et parcası gibiydi resmen sonra bi bakıyosun 12 haftalıkken resmen bebek şeklini almış ya maşallah bizim minişlere

ayy utandım şimdi yaa

yok canım yaa ne olcak.<nasıl gönderiyo turkcell üyemi oldun bişeye nasıl gönderiyo ben de istiyom bana mailler gelsin resimnler gels,n resimler bilgiler beni hatırlasınlar güzel bişey ya

evet canım denedm kac kere giremedm neyse düzelmiş sonunda :)

banada oldu gecen 2 gün cok şiddetli oluyor nedense
ben ilaç içmedim 2 gün boyunca gece gündüz sürdü
istersen minoset falan iç bi

ben o bas agrisini uc gun cektim ama nasi boyle basimn o arka kismi catliycak gibi zonkluodu.neyse suan iyyim ck sukur.abim de doktor dedi minoset icebilirsin bnde zor direndim icmedim 3.gunden snra gecti...bi doktorunu ara sor dayanamicak olursan
kızlar şimdi yemek yedim parol içtim ensemden geliyor ağrı kafamı taşıyamıyorum tansiyon olabilirmi acaba.bu dönem bş ağrısı oluyor biliyorum ama 1 günde bir insanın başı ağrımazki yaa (

canım o bebişin kordonu pipisi gözükmez o yatışla :))

bu kadar ingilizce bana agır geldi
akşam eşimle beraber kontrol ederim güzel bi site belli

allah bağışlasın canım...

ya kızlar şu lilypie olmuoyr kabul etmiyor siz nasıl yaptınız????

Eki Görüntüle 308244

TURKCELLin yolladıgı mesaja göre sıpam haftasına göre bu kadarmış

yok canım yaa ne olcak.<nasıl gönderiyo turkcell üyemi oldun bişeye nasıl gönderiyo ben de istiyom bana mailler gelsin resimnler gels,n resimler bilgiler beni hatırlasınlar güzel bişey ya

ben ne yazmışım yaa:26:

neeee bde ebemisinnn vuhuuuuole dogurtmaya benzemez haaa.... korkutuyummu seni haa suleee korkutuyummuuuu??

Kızlar make me babies sitesinden ben ve eşimin fotolarını yükleyip tahmini bebiş resmi yaptım sarışın olanda brad pitle benim ...
Allah sağlıklı sıhhatli versin nasıl bir bebiş olacağını Allah bilir, işine karışılmaz ama eğlencesine yaptım gülmek için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…