2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım o bebişin kordonu türkcell ayrımcılık yapmamış

yok canım yaa ne olcak.<nasıl gönderiyo turkcell üyemi oldun bişeye nasıl gönderiyo ben de istiyom bana mailler gelsin resimnler gels,n resimler bilgiler beni hatırlasınlar güzel bişey ya

canım hamile yaz 2222 ye yolla yönlendiriyo seni.. ben unuttum nası yapıldıgını :26:

Neyseki hali hazırda şu an 9 aylık kızı olan bir arkadaşla eşine denedik amanın kızı çok daha güzel....Benim prensesde böyle aynı halası ha...Sağlıklı olsunda tabi öncelikle..

neeee bde ebemisinnn vuhuuuuole dogurtmaya benzemez haaa.... korkutuyummu seni haa suleee korkutuyummuuuu??

tamam tamam bi daha sana gülmicem geri aldım bütün gülmelerimi zaten sezeryan olucak benim doğumum mecburiyetten

brad pitle senin kocişin görmesin bende yapayım bakayım eğlencesine nasıl birşey olucak

brad pitle senin kocişin görmesin bende yapayım bakayım eğlencesine nasıl birşey olucak [/QUOTa

Akşam göstereceğim eşime al bu bizim Alaramız buda benle Bradin Clarası diye ona da Angelina ile yaptım abooov o tam chucky gibi oldu.....

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm.pazartesi kars a doktora gitmek için sevk almaya gitmiştim hiç seslenmedim dr beni tanımaz diye dr muayene etti ultrasonda bebişiimiiiiiiiiiiiiii gördüüümm maşallah çok tatlıydı elleri kolları nasıl hareket ediyo agzını açıp kapıyo kalp atışınıda dinledim.. ensesinide ölçü 1,5mm çok mutlu oldum.... yinede karsada gidicem p.tesi.........:):):):

hoşgeldin canım.Maşallahh ağzını açıp kapatırken sana mı sesleniyodu acaba oh ohh bebişine dair herşeyini görmüşün.Hadi bakalım sevindim senin adına canım.

canım gözün aydın.artık iyice motive olursun.aramızda en zor durumda olan sensin baksana dr a gitmek bile mesele..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…