kuşum bu benimki degil
türkcellin tolladıgı msjdaki görüntü bebişim haftasına göre bu kadar olmus diye msj atmıslar
bunun pipisi varmış ben anlamamıştım.. türkcellin içine erkek gibi dogmus herhalde
yok canım yaa ne olcak.<nasıl gönderiyo turkcell üyemi oldun bişeye nasıl gönderiyo ben de istiyom bana mailler gelsin resimnler gels,n resimler bilgiler beni hatırlasınlar güzel bişey ya
canım hamile yaz 2222 ye yolla yönlendiriyo seni.. ben unuttum nası yapıldıgını :26:
cnm profiline girr orda kişisel tercihlerin altında çizelge bölümü var ordaki kaleme tıkla..şunu kopyala oraya yapıştırr....
http://lbdf.lilypie.com/9c6kp2.png
neeee bde ebemisinnn vuhuuuuole dogurtmaya benzemez haaa.... korkutuyummu seni haa suleee korkutuyummuuuu??
Eki Görüntüle 308295 Eki Görüntüle 308296
Kızlar make me babies sitesinden ben ve eşimin fotolarını yükleyip tahmini bebiş resmi yaptım sarışın olanda brad pitle benim ...
Allah sağlıklı sıhhatli versin nasıl bir bebiş olacağını Allah bilir, işine karışılmaz ama eğlencesine yaptım gülmek için...
çok tşk cnm çok tşk.... senn bebeğin cinsiyeti bellimi güzelim?
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm.pazartesi kars a doktora gitmek için sevk almaya gitmiştim hiç seslenmedim dr beni tanımaz diye dr muayene etti ultrasonda bebişiimiiiiiiiiiiiiii gördüüümm maşallah çok tatlıydı elleri kolları nasıl hareket ediyo agzını açıp kapıyo kalp atışınıda dinledim.. ensesinide ölçü 1,5mm çok mutlu oldum.... yinede karsada gidicem p.tesi.........:):):):[/QUOTe
Kıpır kıpır olmalı insanı çok mutlu ediyor.Maşallah Allah nazardan saklasın...
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm.pazartesi kars a doktora gitmek için sevk almaya gitmiştim hiç seslenmedim dr beni tanımaz diye dr muayene etti ultrasonda bebişiimiiiiiiiiiiiiii gördüüümm maşallah çok tatlıydı elleri kolları nasıl hareket ediyo agzını açıp kapıyo kalp atışınıda dinledim.. ensesinide ölçü 1,5mm çok mutlu oldum.... yinede karsada gidicem p.tesi.........:):):):
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm.pazartesi kars a doktora gitmek için sevk almaya gitmiştim hiç seslenmedim dr beni tanımaz diye dr muayene etti ultrasonda bebişiimiiiiiiiiiiiiii gördüüümm maşallah çok tatlıydı elleri kolları nasıl hareket ediyo agzını açıp kapıyo kalp atışınıda dinledim.. ensesinide ölçü 1,5mm çok mutlu oldum.... yinede karsada gidicem p.tesi.........:):):):
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm.pazartesi kars a doktora gitmek için sevk almaya gitmiştim hiç seslenmedim dr beni tanımaz diye dr muayene etti ultrasonda bebişiimiiiiiiiiiiiiii gördüüümm maşallah çok tatlıydı elleri kolları nasıl hareket ediyo agzını açıp kapıyo kalp atışınıda dinledim.. ensesinide ölçü 1,5mm çok mutlu oldum.... yinede karsada gidicem p.tesi.........:):):):[/QUOTe
Kıpır kıpır olmalı insanı çok mutlu ediyor.Maşallah Allah nazardan saklasın...
hoşgeldin canım.Maşallahhağzını açıp kapatırken sana mı sesleniyodu acaba oh ohh bebişine dair herşeyini görmüşün.Hadi bakalım sevindim senin adına canım.
tşkler tşkler görünce kendime geldim artık kendimi hamile gibi hissediyorum ilk defa gördüm 3 ay boyunca
kızlar bunları nsl ediosunuz bend yapmak istiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?