2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

giziiiiii sen ebe misin anammm sen doğumla ilgili herşeyi de biliyosundur.Bacım az anlatsana çok yırtınıyo muyuz

canım valla pek anlatma taraftarı değilim şaka bi yana valla kişiden kişiye değişiyo resmen gelip doğurup hiç bişi olmamış gibi giden var bazılarınında anlatılanlardan duymuşsunuzdur gerçekten zor oluyor. ağrı eşiğine ve vücut tipine bağlı ama ben elimde olsaydı kesinlikle epidural normal doğum yapardım. onlarada girdim valla hiç bişi olmamış gibi doğuruyosun hemde öyle epidural bahsedilen kadar zor ve riskli bişi değil tabi bunlar benim düşüncelerim kızlar kimseyi yönlendirmek istemem. ama benim epidural yapılacak bölge ameliyatlı olduğu için epidural yapılamıyo malesef....

canım gözün aydın. ne güzel hiç aklında yokken bebişini görmüşsün. ense kalınlığıda gayet iyi. cinsiyet tahmininde bulunmadı mı. neyse onuda pazartesi ki doktor söyler belki.

ayyy ayyy ayy ebemiydin sen heee... sağolasın...

Alalh korusunn benimki benzemesin halasına ayy büyük konuşmiim Allahım affet içimi biliyon
ama ben bunu kimseye benzetemedim.. bizde sarı kimse yokki

Canım içini ferah tut biz hali hazırda anne baba olan arkadaşlara denedik alakası yok...Bu site zorlama ki o kadar çok olasılık var ki aslına bakarsak...

gizi benim annem d normal doğum yapmış onda 2-3 yerinde çatlak var ve çok az yırtılmış veçok kolay doğrmuş keşkem onun gibi olsam bu epidural doğum dediğin nsl oluyo sadece belinden iğne mi vuruluo anltr mısın canım

Haklısın kişiden kişiye değişiyo.Ben ebe doğumumu yapsın istemiyodum ilk başlarda.Doktor girsin istiyodum sonra amannnn dedim yaa.bende epidural istiyodum.Ama işte bazı yorumlardan dolayı fikrim değişmiş gibi.Amannn ben düşünmüyorum doğumu.Hatta aklıma bile gelmiynu düşünecek vakit yaratmıyorum kendime bebbişimle ilgilenmekten: Bence kimse de şu aşamada düşünmesinn.Sevin okşayın bebişleriniziii

Nurgulce canım sayende iyi güldüm.Esmer göründğüne bakma açılırr rengi belki.Esmere yok dedin sarışını kaldıramadım bacımm ne istiyon sen:)))

bee esmer degilki bildigin melez ayrıca saçlarına baksanaa.. benim kocam afrikalı deel bildigin has türk yanii

yok bunlar bana agır geldi ben gidip bi banyo yapıp kendime geliimm

sonra baska resimlerle tekrar denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…