giziiiiii sen ebe misinanammm sen doğumla ilgili herşeyi de biliyosundur.Bacım az anlatsana çok yırtınıyo muyuz
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm.pazartesi kars a doktora gitmek için sevk almaya gitmiştim hiç seslenmedim dr beni tanımaz diye dr muayene etti ultrasonda bebişiimiiiiiiiiiiiiii gördüüümm maşallah çok tatlıydı elleri kolları nasıl hareket ediyo agzını açıp kapıyo kalp atışınıda dinledim.. ensesinide ölçü 1,5mm çok mutlu oldum.... yinede karsada gidicem p.tesi.........:):):):
Kız maşallah bebişiniz güzel olacak tü tü maşallah...
Benim ki aynı halası...
canım valla pek anlatma taraftarı değilimşaka bi yana valla kişiden kişiye değişiyo resmen gelip doğurup hiç bişi olmamış gibi giden var bazılarınında anlatılanlardan duymuşsunuzdur gerçekten zor oluyor. ağrı eşiğine ve vücut tipine bağlı ama ben elimde olsaydı kesinlikle epidural normal doğum yapardım. onlarada girdim valla hiç bişi olmamış gibi doğuruyosun hemde öyle epidural bahsedilen kadar zor ve riskli bişi değil tabi bunlar benim düşüncelerim kızlar kimseyi yönlendirmek istemem. ama benim epidural yapılacak bölge ameliyatlı olduğu için epidural yapılamıyo malesef....
canım gözün aydın. ne güzel hiç aklında yokken bebişini görmüşsün. ense kalınlığıda gayet iyi. cinsiyet tahmininde bulunmadı mı. neyse onuda pazartesi ki doktor söyler belki.
tşkler tşkler görünce kendime geldim artık kendimi hamile gibi hissediyorum ilk defa gördüm 3 ay boyunca
ay canm bnm kiyamam sana ya...bnde ck sevindimm:))
ay canm bnm kiyamam sana ya...bnde ck sevindimm:))
evt hiç böle benimseyemedimdi..görünce bi garip oldum.. ne biliyim yaaa
Alalh korusunn benimki benzemesin halasınaayy büyük konuşmiim Allahım affet içimi biliyon
ama ben bunu kimseye benzetemedim.. bizde sarı kimse yokki
canım valla pek anlatma taraftarı değilimşaka bi yana valla kişiden kişiye değişiyo resmen gelip doğurup hiç bişi olmamış gibi giden var bazılarınında anlatılanlardan duymuşsunuzdur gerçekten zor oluyor. ağrı eşiğine ve vücut tipine bağlı ama ben elimde olsaydı kesinlikle epidural normal doğum yapardım. onlarada girdim valla hiç bişi olmamış gibi doğuruyosun hemde öyle epidural bahsedilen kadar zor ve riskli bişi değil tabi bunlar benim düşüncelerim kızlar kimseyi yönlendirmek istemem. ama benim epidural yapılacak bölge ameliyatlı olduğu için epidural yapılamıyo malesef....
canım gözün aydın. ne güzel hiç aklında yokken bebişini görmüşsün. ense kalınlığıda gayet iyi. cinsiyet tahmininde bulunmadı mı. neyse onuda pazartesi ki doktor söyler belki.
yok kızlar ben bu sarı bebegi kaldıramadım bi dahah yapıcam
yok kızlar ben bu sarı bebegi kaldıramadım bi dahah yapıcam
evt hiç böle benimseyemedimdi..görünce bi garip oldum.. ne biliyim yaaa
Insallah Allah hep saglik versn bebisine saglikla kucagina al saglikla buyut,bundan snra gozyaslarin hep bebeginin mutlu gunleri icin olsun.ay neyse bukadar duygusallik yeter,ben gideyim artk evcagazima tabi araba bulabilirsem.hepinizi opuyorum
canım cilt tipine dark de, bebek esmer olcak
dememe gerek kalmadı üsttekine baksanaaa
Nurgulce canım sayende iyi güldüm.Esmer göründğüne bakma açılırr rengi belki.Esmere yok dedin sarışını kaldıramadım bacımm ne istiyon sen:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?