Bizim burdan bir arkadaşada aynı bebiş çıktı kız akrabamısınız yoksa...
bee esmer degilki bildigin melezayrıca saçlarına baksanaa.. benim kocam afrikalı deel bildigin has türk yanii
yok bunlar bana agır geldi ben gidip bi banyo yapıp kendime geliimm
sonra baska resimlerle tekrar denerim
Eki Görüntüle 308295 Eki Görüntüle 308296
Kızlar make me babies sitesinden ben ve eşimin fotolarını yükleyip tahmini bebiş resmi yaptım sarışın olanda brad pitle benim ...
Allah sağlıklı sıhhatli versin nasıl bir bebiş olacağını Allah bilir, işine karışılmaz ama eğlencesine yaptım gülmek için...
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm.pazartesi kars a doktora gitmek için sevk almaya gitmiştim hiç seslenmedim dr beni tanımaz diye dr muayene etti ultrasonda bebişiimiiiiiiiiiiiiii gördüüümm maşallah çok tatlıydı elleri kolları nasıl hareket ediyo agzını açıp kapıyo kalp atışınıda dinledim.. ensesinide ölçü 1,5mm çok mutlu oldum.... yinede karsada gidicem p.tesi.........:):):):
o da bunalıma girdimi
inşallahhhhmmm, şüpheli bir durumpuhahaha, canım boşver, ne bakıyosun elin sitesine. bence senin bebişin çok güzel olcak. yada yakışıklı.
Hayır çünkü dünyü tatlısı bir bebeği var karbiber çok şeker ya ördek gibi gülücükler dağıtıyor paso..
canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah sabır versin benimde böle bişi şanssızlık haftasonu başıma geldi kendi doktorum pazartesi kürtaj yapalım dedi istersen devlet hastahanesinin aciline git hemen yapsınlar dedi önce devlete gittim ortam beni çok korkutdu bide uyuşturmadan hemen yapıcaz dediler bende pazartesiyi beyliyeyim dedim ama o arada evde düşük yaptım kürtajada gerek kalmadı tabi daha mi iyi oldu dahamı kötü oldu orası tartışılır bence özele git istersen hakkında hayırlısı canım aradan 5 ay geçti tekrar hamile kaldım inşallah sende en kısa zamanda güzel haberler verirsin
gizi benim annem d normal doğum yapmış onda 2-3 yerinde çatlak var ve çok az yırtılmış veçok kolay doğrmuş keşkem onun gibi olsam bu epidural doğum dediğin nsl oluyo sadece belinden iğne mi vuruluo anltr mısın canım
Haklısın kişiden kişiye değişiyo.Ben ebe doğumumu yapsın istemiyodum ilk başlarda.Doktor girsin istiyodum sonra amannnn dedim yaa.bende epidural istiyodum.Ama işte bazı yorumlardan dolayı fikrim değişmiş gibi.Amannn ben düşünmüyorum doğumu.Hatta aklıma bile gelmiynu düşünecek vakit yaratmıyorum kendime bebbişimle ilgilenmekten : Bence kimse de şu aşamada düşünmesinn.Sevin okşayın bebişleriniziii
baskın varrrrrr
:)))) tatlım senin adına çook sevindim ve bana büyük bir umut verdin:)mesajını okuyunca inan yüzümde bir gülümseme oluştu çoook teşekkür ederim:))dün hallettim özelde o işi ben de şimdi daha iyi gibiyim. peki sana doktorun tekrar denemek için belli bir süre vermiş miydi?
(bu arada diğer arkadaşlar buradan yazdığım için üzgünüm özel mesaj atamıyorum kusura bakmayın)
eneeeeeeee kız pelish sen annene gıtmedınmı gercı yagmurdan burnunu cıkaramıyon dıme dısarı
kız senin anan ist nin neresinde :26:
canım ben anlatırım da şimdiden doğumu düşünmeyelim ya daha çok var şimdiden steresine girersek ki girmeye gerek yok ama epiduralı anlatayım. doğum rahmin açılması gereken bi cm var 10 cmde doğum olur. epiduralde açıklık 4 cme gelindiğinde ağrını kesiyolar. belden yapılan bir iğne bu. artık sezeryanların çogu bu uyuşturma tekniğiyle yapılıyo. eğer sen bunun için uygun değilsen genel yapılıyo sezeryanlar çünkü genel anestezi bebek için pek uygun görülmüyo ama yaygınlaşmadan önce hep genel yapılıyodu. yani anlatmak istediğim şu bu uyuşturulma tekniği günümüzde rutin yapılan şeyler korkulacak bişi yok. sen uyuşturulduktan sonra bekliyosun 10 cm olunca doğum oluyo. umarım kafanı karıştırmadan anlatabilmişimdir.ama yine kafana takılan bir soru varsa cevaplarım.
geçen gün biri yazmıştı bizden böle bir konuda içerde kalan yok ya demişti ona kopmuştumvalla doğru sölüyo herkes yapmış bizde yapıcz ama düşünmek için çok erken....
kızlar hamileler nane limon içebilir mi sanırım grip oluyorum ?
:)))) tatlım senin adına çook sevindim ve bana büyük bir umut verdin:)mesajını okuyunca inan yüzümde bir gülümseme oluştu çoook teşekkür ederim:))dün hallettim özelde o işi ben de şimdi daha iyi gibiyim. peki sana doktorun tekrar denemek için belli bir süre vermiş miydi?
(bu arada diğer arkadaşlar buradan yazdığım için üzgünüm özel mesaj atamıyorum kusura bakmayın)
Bakıköydeyiz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?