2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bee esmer degilki bildigin melez ayrıca saçlarına baksanaa.. benim kocam afrikalı deel bildigin has türk yanii

yok bunlar bana agır geldi ben gidip bi banyo yapıp kendime geliimm

sonra baska resimlerle tekrar denerim

hmmm, şüpheli bir durum puhahaha, canım boşver, ne bakıyosun elin sitesine. bence senin bebişin çok güzel olcak. yada yakışıklı.

wouwwww ne güzel bebişlerrr

tatlım ne güzel haber senin adına sevindimmmmm

hmmm, şüpheli bir durum puhahaha, canım boşver, ne bakıyosun elin sitesine. bence senin bebişin çok güzel olcak. yada yakışıklı.
inşallahhh
Hayır çünkü dünyü tatlısı bir bebeği var karbiber çok şeker ya ördek gibi gülücükler dağıtıyor paso..

Allah bağışlasın.. bizde kucagımıza alalımda Allahın izniyle ister sarı olsun ister esmer olsunn ama zenci olmasın

:)))) tatlım senin adına çook sevindim ve bana büyük bir umut verdin:)mesajını okuyunca inan yüzümde bir gülümseme oluştu çoook teşekkür ederim:))dün hallettim özelde o işi ben de şimdi daha iyi gibiyim. peki sana doktorun tekrar denemek için belli bir süre vermiş miydi?

(bu arada diğer arkadaşlar buradan yazdığım için üzgünüm özel mesaj atamıyorum kusura bakmayın)

canım ben anlatırım da şimdiden doğumu düşünmeyelim ya daha çok var şimdiden steresine girersek ki girmeye gerek yok ama epiduralı anlatayım. doğum rahmin açılması gereken bi cm var 10 cmde doğum olur. epiduralde açıklık 4 cme gelindiğinde ağrını kesiyolar. belden yapılan bir iğne bu. artık sezeryanların çogu bu uyuşturma tekniğiyle yapılıyo. eğer sen bunun için uygun değilsen genel yapılıyo sezeryanlar çünkü genel anestezi bebek için pek uygun görülmüyo ama yaygınlaşmadan önce hep genel yapılıyodu. yani anlatmak istediğim şu bu uyuşturulma tekniği günümüzde rutin yapılan şeyler korkulacak bişi yok. sen uyuşturulduktan sonra bekliyosun 10 cm olunca doğum oluyo. umarım kafanı karıştırmadan anlatabilmişimdir.ama yine kafana takılan bir soru varsa cevaplarım.

geçen gün biri yazmıştı bizden böle bir konuda içerde kalan yok ya demişti ona kopmuştum valla doğru sölüyo herkes yapmış bizde yapıcz ama düşünmek için çok erken....

canım üzülme 2. defa hamile kalmak daha da kolay oluyo ben koskoca bebek dogurdugum halde 02 haziran da bu sene yani dogum yaptım 4 ay sonra hemen hamile kaldım hemde ilk denemede son adet tarihim 20 eylül gene haziranda dogum yapacagım..Rabbimden hayırlısı fazla büyümeden acısını daha hafif atlatırsın

ben spinal aneztesi olmuştum....

kızlar hamileler nane limon içebilir mi sanırım grip oluyorum ?

canım ölçüsü önemli nane rahimde kasılmaya neden olabilir oyüzden dikkatli iç. gerçi çoğu doktor iç diyo ama nanede kanıtlanmış böle bişi var. en önemlisi adaçayından uzak dur. kendin kaynattığın ıhlamuru öneririrm zararı yok. bu arada geçmiş olsun....

geçmiş olsun canım..
bende mayısta 7 haftalıkken düşük yaptım.. kürtaj oldum.. 2-3 ay dinlendikten sonra tekrar calısmalara basladık be eylülde yine hamile kaldım
Allahım tez zamanda gönlüne göre versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…