2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anaaa kız hava güzel olsa kahvaltı yapardık bereber
otobüsle 15 dklık mesafemdesin

tühhhhhhhh yaaa yaırn işim olmayaydı keşkeeee..Pazarda dönüyorumm zaten panik atağım tetikledi ara ara yüzüm uyuşuyoo öfff bidaha geldiğmde sendeyimmmmmmmmm .Keşke önceden planlayaydıkk :44:

tühhhhhhhh yaaa yaırn işim olmayaydı keşkeeee..Pazarda dönüyorumm zaten panik atağım tetikledi ara ara yüzüm uyuşuyoo öfff bidaha geldiğmde sendeyimmmmmmmmm .Keşke önceden planlayaydıkk :44:

bu kadar yakında oldunu bilmiyodum ki bebeemm

nası olsa sen bebişe alısveris diye bol bol gelcen o zmn çıkarırık acısını

herkez topıkcene bana gelsın kuzum nurgulede gıderız nolucak gobıslerımızı tokustururuz resımlerımızı cekerız gobıslerımızın ıkı gobıs atarız ohhh yandannn

gelin gelin evim şenlensinn oohhhoohhhh :124::124::124::118::118::118::119::119:

ohhh ohh canlarr ne güzell yakınsınızz gidin vallahiii ((((((( bzde böyle uzaktann bakalımmm :2::2::2:

kim kime ne zaman nerde nasıl gidiyo bi dakkaa kaçırdııım yırtık dondan çıkar gibi geldim bananne bende geliyom

neyse aklımdayken sorıyıım hep unutuyorum sormayı kızlar her zaman olmasada arada sizdede vajinanızda bir kasılma böyle nası diyim garip bi his oluyomuu?????:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…