anaaa kız hava güzel olsa kahvaltı yapardık bereber
otobüsle 15 dklık mesafemdesin
ben spinal aneztesi olmuştum....
tühhhhhhhh yaaa yaırn işim olmayaydı keşkeeee..Pazarda dönüyorumm zaten panik atağım tetikledi ara ara yüzüm uyuşuyoo öfff bidaha geldiğmde sendeyimmmmmmmmm .Keşke önceden planlayaydıkk :44:
bu kadar yakında oldunu bilmiyodum ki bebeemm
nası olsa sen bebişe alısveris diye bol bol gelcen o zmn çıkarırık acısını
evet canım kısmetse ocak sonu şubat başı gibi gelicem inşallah ozaman buluşalım baskın yaparımm kahvaltıyaa
2 gün önceden haberli yapak börekler acayım dolmalar sarayım sana
evet canım kısmetse ocak sonu şubat başı gibi gelicem inşallah ozaman buluşalım baskın yaparımm kahvaltıyaa
banada baskın yap banada baskın yap
yyeesssssayyyyhhh misafir ol gel bana diyosunnn
banada baskın yap banada baskın yap
yyeesssss
sende gelersin o zmn bana kuzum
tamam sende bana gel32: borekler pogacalar ıclı kofteler dolmalar yaparım sız
yyeesssss
sende gelersin o zmn bana kuzum
Nereye gidiceğimi şaşırdımm
herkez topıkcene bana gelsın kuzum nurgulede gıderız nolucak gobıslerımızı tokustururuz resımlerımızı cekerız gobıslerımızın ıkı gobıs atarız ohhh yandannn
herkez topıkcene bana gelsın kuzum nurgulede gıderız nolucak gobıslerımızı tokustururuz resımlerımızı cekerız gobıslerımızın ıkı gobıs atarız ohhh yandannn
gelin gelin evim şenlensinn oohhhoohhhh :124::124::124::118::118::118::119::119:
sen ne kadann uzaktasın ki:26:ohhh ohh canlarr ne güzell yakınsınızz gidin vallahiii((((((( bzde böyle uzaktann bakalımmm :2::2::2:
nurgül basın sitesine yakınmısıııınnn haznedarın orada ki
gelin gelin evim şenlensinn oohhhoohhhh :124::124::124::118::118::118::119::119:
sen ne kadann uzaktasın ki:26::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?