2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sen ne kadann uzaktasın ki:26:

yakın sayılırım canım yenibosnadayım ben

cicimm ablamm basın sitesinde oturuyoo 15 tatilde eğer tatil olursam istanbulda geçirmeyi düşünüyoom ablama gidersem haber veririm ortak bi yerde görüşürzzz zaten hamileliğimin son 1,5 ayını da istanbulda geçiricem doğumu istanbulda yapmayı düşünüyorummm

kızlarrrrr yenı bırsey kesfettım yada daha once sız duymus olabılırsınız ama ben yenı duymustum denedım ayva cekırdeklerını gecen hafta yarım cay bardagı suyun ıcıne attım boyle kremsı bı kıvama geldı onu elıme yuzume surdum o kadar guzel yaptıkı cıldımı putur puturdu sımdı puruzsuz oldu ellerım catır catırdı yumusacık oldu sızınlede paylasayım dedım

canım aynen bende de oluo o kasılma gibi batma ağrı geçen gittiğimde sordum ben doktora böyle vajinaya ağrı girio dedimm normalmi dedim normal o olur dedi kanama olmadığı sürece korkma akıntılar falan herşey normal dedii

gel sekerım bademımıde getır gelın hepıcınız gelın bana neler yaparım neler sıze yeterkı gelın

canım bendedevar o kasılma gıbı kramp gıbı oluyor dıme dudaklarının oralara vuruyor acısı ama oyle cok surmuyor 1-2 dk da gecıyor gıdıyor

ankara kadar uzaktayım kuzucm yhaaa bayaaa uzakım yanii (((
keşkemmm yakın olsam arkadaşımda yok bnm hiçç süper olurdu gelirdinizz kaynatırdık gezmelere giderdikk ohh ohh neler yapardıkk :))
ankara-istanbul trenle 6 saat.. aksam bin sahab gel
sende gel bebiş ocak sonu- subat bası toplasıyoz
benimde arada gıdıklanıyo

gel kuzum gell bakırköy patlatırız pelisin gelecegi zamana denk gelirse hep beraber toplasırık
hiiimmm yeni duydumm yapiciiimmm

evet evet aynen iyi korkmıyım diyom acaba didim benimki hemen çıkmakmı isticek die korktum

sen nerdesin bebeğğiim

bende olmuyoo ebrummm ama bugünden beri göbüşümün sol tarafında bi ağrı var kesin çilek oralarda bişiiler yapıyoooo

evet evet aynen iyi korkmıyım diyom acaba didim benimki hemen çıkmakmı isticek die korktum

sen nerdesin bebeğğiim

k.çekmece cennetteyım bende nurgelle yakınız bız metrobusle 10 dk fılan mesefemız ama benım evım metrobuse cok yakın ınınce 5 dk bızdesınız o yuzden herkezcıkler gelsın bana ohhh ohhhhh

bende olmuyoo ebrummm ama bugünden beri göbüşümün sol tarafında bi ağrı var kesin çilek oralarda bişiiler yapıyoooo

kesin yapıyodur ben ilk defa geçen dr gittiğimde gördüm hareket ettiğini popişini oynatıyodu

k.çekmece cennetteyım bende nurgelle yakınız bız metrobusle 10 dk fılan mesefemız ama benım evım metrobuse cok yakın ınınce 5 dk bızdesınız o yuzden herkezcıkler gelsın bana ohhh ohhhhh

küçükçekmecee ben kurtköydeyim kadıköye 30dkda temden expres var kadıköyden ni kadan sürüyo baya sürüyo kanımca görümcem avcılarda oturuyodu ona 2 saatte gittiydik galiba dönerkende bakırköyden vapura binmiştik sankim o daha kısaydı karşıyı hiç bilmiyorumda

gizi ben epidurali çok istiyorum kısmetse ama beni korkutuyolar riskli olduğunu söylüyolar sende böylemi düşünüyorsun.

cnm ben yakınımdan duydum bunu ama çekirdeklerin üzerine bir bardağa gül suyu döküyomuşun bebeği emdirmeden sürmeye başlıyosun uçlarına çatlamıyor,kanamıyormuşşşş

canım metrobuse acıbademden bınınce 50 dk da bızım evde oluyosun benım bıarkadasım oturuyor acıbademde ordan bılıyom ama kurtkoy cok uzak o konuda haklısın ama bız yakın zamanda kurtkoyun oraya cıkartma yapıcaz vıa porta gelıcez bı gun arkadasımla cok ucuz seyler varmıs dıye duyduk yılbasından hemen sonra ındırımler daha bı baslar

bende metrobüse yakınımm

kurtköy ne kadar uzak bi yer yaaa
canım kadıköyden-bakırköy yapcan ordanda otobüse bincen bittiii bu kadann 45dk ido + 20dk otobiss

gelmeden önce yaz bana iznimi ayarlayabilirsem gelirim viaport benim hayatımın anlamı yaaa

gizi ben epidurali çok istiyorum kısmetse ama beni korkutuyolar riskli olduğunu söylüyolar sende böylemi düşünüyorsun.

canım epidural normalmi istiosun bende öle istiorum da aynen benide korkutuolar yok iğneden dolayı felç falan diee (( kararım değişmedi ama gerçekten korkuorumm :S:S

cnm ben yakınımdan duydum bunu ama çekirdeklerin üzerine bir bardağa gül suyu döküyomuşun bebeği emdirmeden sürmeye başlıyosun uçlarına çatlamıyor,kanamıyormuşşşş

aa buda ılgıncmıs bunuda denemek lazım bu ayva herseye ıyı gelıyor galıba cekırdegı basa kendısı baska deneyecem onuda gul suyu alıyımda eve onuda deneyeyım

gul suyu deyınce aklıma sey geldı kızlar annem evde kuran okutmayı cok severdı kadınlar gunduz toplanıp okuturdu mısafır gelmeden ev hanı mıs gıbı temızlenır guzel koksun dıye gul suyu serperdı heryere sonra kuran bıtınce boyle kadınlar gıderken ben okuldan gelıyor olurdum bızım evın kapısı acıldıgında mıs gıbı gul suyu kokardı o geldı aklıma bebısım gelsın bende kuran okutayım yaa benımde evım oyle mıs gıbı koksun huzunlendım bırden aklıma geldı sızede anlatayım dedım

canım epidural normalmi istiosun bende öle istiorum da aynen benide korkutuolar yok iğneden dolayı felç falan diee (( kararım değişmedi ama gerçekten korkuorumm :S:S

normal doğum için epidural istiyorum canım benide aynen senin gibi korkutuyorlar..

gelmeden önce yaz bana iznimi ayarlayabilirsem gelirim viaport benim hayatımın anlamı yaaa

haber verırım canım mutlaka ahhh ahhh ben onceden ne gezerdım yaa hem calısır hem gezerdım sımdı ne olduysa bana evdeyım ama dısarı cıkasım yok okadar usengecım yanı az once kocıs aradı aksam sınemaya gıdelım dıyo ona bıleburun kıvırdım sımdı yıne arıyor gıdelım dıye ıyı dedım hade gıdelım

bende epidural normal doğum düşünüyorum. iğne, risk falan umrumda değil ama. başımıza bişey gelecekse her türlü gelir çünkü. ben bide sinir olurum böyle şeylere. o riskli, bu korkunç. bana bişey kötülendiğinde aksine o şeye ilgi duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…