sen ne kadann uzaktasın ki:26:
yakın sayılırım canım yenibosnadayım ben
kim kime ne zaman nerde nasıl gidiyo bi dakkaa kaçırdııım yırtık dondan çıkar gibi geldim bananne bende geliyom
neyse aklımdayken sorıyıım hep unutuyorum sormayı kızlar her zaman olmasada arada sizdede vajinanızda bir kasılma böyle nası diyim garip bi his oluyomuu?????:44::44::44:
kim kime ne zaman nerde nasıl gidiyo bi dakkaa kaçırdııım yırtık dondan çıkar gibi geldim bananne bende geliyom
neyse aklımdayken sorıyıım hep unutuyorum sormayı kızlar her zaman olmasada arada sizdede vajinanızda bir kasılma böyle nası diyim garip bi his oluyomuu?????:44::44::44:
ankara-istanbul trenle 6 saat.. aksam bin sahab gelankara kadar uzaktayım kuzucm yhaaa bayaaa uzakım yanii(((
keşkemmm yakın olsam arkadaşımda yok bnm hiçç süper olurdu gelirdinizz kaynatırdık gezmelere giderdikk ohh ohh neler yapardıkk :))
sende gel bebiş ocak sonu- subat bası toplasıyozkim kime ne zaman nerde nasıl gidiyo bi dakkaa kaçırdııım yırtık dondan çıkar gibi geldim bananne bende geliyom
gel kuzum gell bakırköy patlatırızcicimm ablamm basın sitesinde oturuyoo 15 tatilde eğer tatil olursam istanbulda geçirmeyi düşünüyoom ablama gidersem haber veririm ortak bi yerde görüşürzzz zaten hamileliğimin son 1,5 ayını da istanbulda geçiricem doğumu istanbulda yapmayı düşünüyorummm
hiiimmm yeni duydumm yapiciiimmmkızlarrrrr yenı bırsey kesfettım yada daha once sız duymus olabılırsınız ama ben yenı duymustum denedım ayva cekırdeklerını gecen hafta yarım cay bardagı suyun ıcıne attım boyle kremsı bı kıvama geldı onu elıme yuzume surdum o kadar guzel yaptıkı cıldımı putur puturdu sımdı puruzsuz oldu ellerım catır catırdı yumusacık oldu sızınlede paylasayım dedım
gel sekerım bademımıde getırgelın hepıcınız gelın bana neler yaparım neler sıze yeterkı gelın
canım bendedevar o kasılma gıbı kramp gıbı oluyor dıme dudaklarının oralara vuruyor acısı ama oyle cok surmuyor 1-2 dk da gecıyor gıdıyor
evet evet aynen iyi korkmıyım diyom acaba didim benimki hemen çıkmakmı isticek die korktum
sen nerdesin bebeğğiim
bende olmuyoo ebrummm ama bugünden beri göbüşümün sol tarafında bi ağrı var kesin çilek oralarda bişiiler yapıyoooo
k.çekmece cennetteyım bende nurgelle yakınız bız metrobusle 10 dk fılan mesefemız ama benım evım metrobuse cok yakın ınınce 5 dk bızdesınız o yuzden herkezcıkler gelsın bana ohhh ohhhhh
canım ben anlatırım da şimdiden doğumu düşünmeyelim ya daha çok var şimdiden steresine girersek ki girmeye gerek yok ama epiduralı anlatayım. doğum rahmin açılması gereken bi cm var 10 cmde doğum olur. epiduralde açıklık 4 cme gelindiğinde ağrını kesiyolar. belden yapılan bir iğne bu. artık sezeryanların çogu bu uyuşturma tekniğiyle yapılıyo. eğer sen bunun için uygun değilsen genel yapılıyo sezeryanlar çünkü genel anestezi bebek için pek uygun görülmüyo ama yaygınlaşmadan önce hep genel yapılıyodu. yani anlatmak istediğim şu bu uyuşturulma tekniği günümüzde rutin yapılan şeyler korkulacak bişi yok. sen uyuşturulduktan sonra bekliyosun 10 cm olunca doğum oluyo. umarım kafanı karıştırmadan anlatabilmişimdir.ama yine kafana takılan bir soru varsa cevaplarım.
geçen gün biri yazmıştı bizden böle bir konuda içerde kalan yok ya demişti ona kopmuştumvalla doğru sölüyo herkes yapmış bizde yapıcz ama düşünmek için çok erken....
kızlarrrrr yenı bırsey kesfettım yada daha once sız duymus olabılırsınız ama ben yenı duymustum denedım ayva cekırdeklerını gecen hafta yarım cay bardagı suyun ıcıne attım boyle kremsı bı kıvama geldı onu elıme yuzume surdum o kadar guzel yaptıkı cıldımı putur puturdu sımdı puruzsuz oldu ellerım catır catırdı yumusacık oldu sızınlede paylasayım dedım
kesin yapıyodurben ilk defa geçen dr gittiğimde gördüm hareket ettiğini popişini oynatıyodu
küçükçekmeceeben kurtköydeyim kadıköye 30dkda temden expres var kadıköyden ni kadan sürüyo baya sürüyo kanımca görümcem avcılarda oturuyodu ona 2 saatte gittiydik galiba dönerkende bakırköyden vapura binmiştik sankim o daha kısaydı karşıyı hiç bilmiyorumda
bende metrobüse yakınımmk.çekmece cennetteyım bende nurgelle yakınız bız metrobusle 10 dk fılan mesefemız ama benım evım metrobuse cok yakın ınınce 5 dk bızdesınız o yuzden herkezcıkler gelsın bana ohhh ohhhhh
küçükçekmeceeben kurtköydeyim kadıköye 30dkda temden expres var kadıköyden ni kadan sürüyo baya sürüyo kanımca görümcem avcılarda oturuyodu ona 2 saatte gittiydik galiba dönerkende bakırköyden vapura binmiştik sankim o daha kısaydı karşıyı hiç bilmiyorumda
canım metrobuse acıbademden bınınce 50 dk da bızım evde oluyosun benım bıarkadasım oturuyor acıbademde ordan bılıyom ama kurtkoy cok uzak o konuda haklısın ama bız yakın zamanda kurtkoyun oraya cıkartma yapıcaz vıa porta gelıcez bı gun arkadasımla cok ucuz seyler varmıs dıye duydukyılbasından hemen sonra ındırımler daha bı baslar
gizi ben epidurali çok istiyorum kısmetse ama beni korkutuyolar riskli olduğunu söylüyolar sende böylemi düşünüyorsun.
cnm ben yakınımdan duydum bunu ama çekirdeklerin üzerine bir bardağa gül suyu döküyomuşun bebeği emdirmeden sürmeye başlıyosun uçlarına çatlamıyor,kanamıyormuşşşş
canım epidural normalmi istiosun bende öle istiorum da aynen benide korkutuolar yok iğneden dolayı felç falan diee(( kararım değişmedi ama gerçekten korkuorumm :S:S
bende metrobüse yakınımm
ene ozaman en kısa zamanda bı yerlere cıkarma yapmak lazım
kurtköy ne kadar uzak bi yer yaaa
canım kadıköyden-bakırköy yapcan ordanda otobüse bincen bittiii bu kadann 45dk ido + 20dk otobiss
gelmeden önce yaz bana iznimi ayarlayabilirsem gelirimviaport benim hayatımın anlamı yaaa
canım epidural normalmi istiosun bende öle istiorum da aynen benide korkutuolar yok iğneden dolayı felç falan diee(( kararım değişmedi ama gerçekten korkuorumm :S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?