normal doğum için epidural istiyorum canım benide aynen senin gibi korkutuyorlar..
bende epidural normal doğum düşünüyorum. iğne, risk falan umrumda değil ama. başımıza bişey gelecekse her türlü gelir çünkü. ben bide sinir olurum böyle şeylere. o riskli, bu korkunç. bana bişey kötülendiğinde aksine o şeye ilgi duyuyorum.
yyaaa canım sorma yhaa biz zaten korkuozz bi de onlar üstüne korkutunca daha çok aklıma takılıo ama kararlıyım epiduralde bi sorun olmazda sezeryan demzlerse :S
bende epidural normal doğum düşünüyorum. iğne, risk falan umrumda değil ama. başımıza bişey gelecekse her türlü gelir çünkü. ben bide sinir olurum böyle şeylere. o riskli, bu korkunç. bana bişey kötülendiğinde aksine o şeye ilgi duyuyorum.
yyaaa canım sorma yhaa biz zaten korkuozz bi de onlar üstüne korkutunca daha çok aklıma takılıo ama kararlıyım epiduralde bi sorun olmazda sezeryan demzlerse :S
inş hiç bişiycikler olmadan atlatırız canımmm yhaa :S:S
ben epidural doum yapmış okadar çok kişinin yazısını okudum daha hiç şikayetçi olana rastlamadım ...
tabi doktorlada konuşucam ama inşş bizde çok rahat bi şekilde atlatırız :)
aynen cnm insanı korkutuyorlar,bende epidural normal istiyorum..kolay yöntem geliştirmişler boşuna mı dimi????bende daha erken die konuşmuyorum doktorumla..
Zaten o kadar endişelerimiz var ki, bide o korkutmalar. benim arkadaşım 4 kiloluk bebeği normal doğumla doğurdu, ablası da ebe. sorsan herkese de normal doğumu tavsiye eder. hiç korkmadı.
hayyyy maşallahhhhhh
Kızlar şimdi geldim doktordan ikili test sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür ama doktor ultrasyona sokmadı daha 4gun önce girdik dedi benim cinsiyette ocağa kaldı
Kızlar şimdi geldim doktordan ikili test sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür ama doktor ultrasyona sokmadı daha 4gun önce girdik dedi benim cinsiyette ocağa kaldı
gözün aydın cnm benimmm,ocağın kaçında gidiceksinnn..
olsun cicimm ocakta öğren sonuçlar temiz yaa daha ne istersinnnn
saol canım, evet maşallahı var. görsen çokk tatlı Ayy acaba benim bebişim kime benzicek? çok merak ediyorum. zayıfmı olcak, tombişmi..
Çok şükür canım, gözün aydın. ben de sonuç göstermeye gittiğimde usg ye almamıştı.
Daha alamadım randevu ocağın 7siyle 15 arasında gel dedi işte eşimin vardiyasına göre alıcam senin ne zman ?
6 ocak cnm,hcg değerin kaç çıktıııı
50,1 li küsürlü birşey çıktı ama bakalım ne olcak tam sınır kız da olabilir erkek te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?