2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

normal doğum için epidural istiyorum canım benide aynen senin gibi korkutuyorlar..

inş hiç bişiycikler olmadan atlatırız canımmm yhaa :S:S
ben epidural doum yapmış okadar çok kişinin yazısını okudum daha hiç şikayetçi olana rastlamadım ...
tabi doktorlada konuşucam ama inşş bizde çok rahat bi şekilde atlatırız :)

yyaaa canım sorma yhaa biz zaten korkuozz bi de onlar üstüne korkutunca daha çok aklıma takılıo ama kararlıyım epiduralde bi sorun olmazda sezeryan demzlerse :S

yyaaa canım sorma yhaa biz zaten korkuozz bi de onlar üstüne korkutunca daha çok aklıma takılıo ama kararlıyım epiduralde bi sorun olmazda sezeryan demzlerse :S

Yaşasın epidural normal doğum

doktorla doğuma ne zaman karar veriliyo acaba? daha çok erkenmi ki? sonra kafasına göre bensiz karar vermesin?

aynen cnm insanı korkutuyorlar,bende epidural normal istiyorum..kolay yöntem geliştirmişler boşuna mı dimi????bende daha erken die konuşmuyorum doktorumla..

canım sana bişey sorucam cinsiyetini kaç haftalıkkken öğrendin sen erkek galiba dimi,doktor kesin mi söledi

canım bende internette çok okudum o kadar güzel anlatıyorlar ki laylaylom doğum yapımışlar :)) kısmet bakalım inş. hayırlısıyla dr'da tamam derse istiyorum..epiduralde anestezi uzmanının iyi olması gerekiyor işte.

aynen cnm insanı korkutuyorlar,bende epidural normal istiyorum..kolay yöntem geliştirmişler boşuna mı dimi????bende daha erken die konuşmuyorum doktorumla..

Zaten o kadar endişelerimiz var ki, bide o korkutmalar. benim arkadaşım 4 kiloluk bebeği normal doğumla doğurdu, ablası da ebe. sorsan herkese de normal doğumu tavsiye eder. hiç korkmadı.

Kızlar şimdi geldim doktordan ikili test sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür ama doktor ultrasyona sokmadı daha 4gun önce girdik dedi benim cinsiyette ocağa kaldı

Kızlar şimdi geldim doktordan ikili test sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür ama doktor ultrasyona sokmadı daha 4gun önce girdik dedi benim cinsiyette ocağa kaldı

Çok şükür canım, gözün aydın. ben de sonuç göstermeye gittiğimde usg ye almamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…