2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yaşasın epidural normal doğum

doktorla doğuma ne zaman karar veriliyo acaba? daha çok erkenmi ki? sonra kafasına göre bensiz karar vermesin?
aynen canımyaşasın epidural normal doğumm :)))
valla hiç bilmiom canım ne zaman karar verilio acaba doğumaa :S:S bu gittiğimde sorucam ben doktora ...

canım sana bişey sorucam cinsiyetini kaç haftalıkkken öğrendin sen erkek galiba dimi,doktor kesin mi söledi
canım ben ultrason haftasına göre 11+4 falandı ama sona det tarihime göre 12 +4 te öğrendim ama kesin değil tabii canım kesin 2 hafta sonra 28inde gidicem o zaman söyler heralde :)

valla cnaım aynen öle o kdar kolay anlatıolar ki okuyunca korkulşarım geçio biraz olsun rahatlıorum ...:)inşş bizede nasip olur böyle rahatı :)
aynen anestezi uzmanı ii olmazsa yandık zaten :SS:S

kızlarrr hepinizi öper ve kaçarım bennn iyi akşamlar iyi hafta sonları meleklerinize iyi bakınnnnn

bende bendeeeemeraktan çatlıcam,bebişinin cinsiyeti belli mi cnm

11. haftamda dr erkek Gibi demişti. haftaya cuma gitcem, inşallah bebiş gösterir de görürüz. hcg değerine göre kız çıkıyo ama. bakalım, hayırlısı. ama erkek hissediyorum.

aaaa evet,sonuçlarımız iyi çok şükür ALLAHA..beklicez ocağı artıkkkk napalımmmm,sabırrr sabırrr heyecanlı bir bekleyiz,birlikte gün sayarız artıkkk

Aynen canım olsun geç olsun güç olmasın sağlıklı olsunlarda önemli değil ama insan merak ediyor haliyle işte

kızlar herkes normal epidural istiyor ama doktorlarınızı iyi sçin geçen sene bi arkadaşım hep sizin gibi istedi sonuna kadar doktor tamam tamam dedi sona yakın doktor demişki bunlara işte risk çok sonrası çok sıkıntılı oluyo işte ilerde idrar kaçırma oluyo kadınlarda,cinsel hayatınızda bozulma oluyo cart curt şöle thlikeli böle tehlikeli demişdemiş bir anda değiştirdiler sezaryan yaptılar hiç bir sorun yokken hemde birde son anda böle korkuttu insanları. sonucta bizede gelse son anda daha tehlikeli yok bebeğe söle olur sana böle olur derse bende korkardım. ondan bence doktorlarımızın çoğu herzaman sezaryancı dikkatli olalım bence...

Canım, ikili taramanın sonuç kağıdında fB-hCG sonuç 128 ng/ml yazıyo

canım benim de hcg 113 çıktı,doktor dün baktı baktı bebişimi kıza benzettim deddi,bi yandanda kafa ve göbeğini ölçtü,ordanda mı tahmin yürüttü aceppp,kızla erkeğin yapısı aynı olmaz herhalde,kesin olarak ocakta öğrenicezz

Kızlar şimdi geldim doktordan ikili test sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür ama doktor ultrasyona sokmadı daha 4gun önce girdik dedi benim cinsiyette ocağa kaldı

Gözün aydın canım test iyi çıkmış bende sonucu haftaya alacağım bakalım sağlıklı olsunda cinsiyeti nasıl olsa öğrenirsin tabi çok merak ediyoruz doktorlarda net konuşmak için bekletebiliyo bazen kordon la karıştırmamak için ben 11 haftada öğrendim cinsiyeti 2 li test için başka doktora gittim oda erkek dedi hayırlı evlat olsunlar zamanında alalım kucaklarımıza inşallah

hcg lerinizi neden ölçtürüyorsunuz üçlü test içinmi :26: bizimde erkekk usg de pipisini gördü çkıntıyı yani

Hayırlısı olsun canım ben doktorların yanıldığını pek görmedim bu zamana kadar heleki bu son cihazlarla kız olabilir dediyse büyük ihtimal kızdır hayırlı sağlıklı olsun inşallah

ayy karıştı bu bhcgler demek seninki kızsa demek bu değerlerın bı gerceklık payı var ee daha önce 2-3 arkaasında tuttu. suana kadar tutmayan yok aramızda benımde 58 çıktı sınırda bır değer kızda olabılır erkekte inş. haftaya öğrenebiliriz

kesin değil cnm kıza benzettim dedi doktor baya baya baktıııııııı amaaaaa

Usg de benim de doktorum bişeyler ölçtü öyle tahmin verdi. ama kafa göbek değildi. ayaklarının ordan ölçtü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…