aynen canımyaşasın epidural normal doğumm :)))Yaşasın epidural normal doğum
doktorla doğuma ne zaman karar veriliyo acaba? daha çok erkenmi ki? sonra kafasına göre bensiz karar vermesin?
canım ben ultrason haftasına göre 11+4 falandı ama sona det tarihime göre 12 +4 te öğrendim ama kesin değil tabii canım kesin 2 hafta sonra 28inde gidicem o zaman söyler heralde :)canım sana bişey sorucam cinsiyetini kaç haftalıkkken öğrendin sen erkek galiba dimi,doktor kesin mi söledi
canım bende internette çok okudum o kadar güzel anlatıyorlar ki laylaylom doğum yapımışlar :)) kısmet bakalım inş. hayırlısıyla dr'da tamam derse istiyorum..epiduralde anestezi uzmanının iyi olması gerekiyor işte.
bende bendeeeemeraktan çatlıcam,bebişinin cinsiyeti belli mi cnm
aaaa evet,sonuçlarımız iyi çok şükür ALLAHA..beklicez ocağı artıkkkk napalımmmm,sabırrr sabırrr heyecanlı bir bekleyiz,birlikte gün sayarız artıkkk
11. haftamda dr erkek Gibi demişti. haftaya cuma gitcem, inşallah bebiş gösterir de görürüz. hcg değerine göre kız çıkıyo ama. bakalım, hayırlısı. ama erkek hissediyorum.
kızlarrr hepinizi öper ve kaçarım bennn iyi akşamlar iyi hafta sonları meleklerinize iyi bakınnnnn
senin hcg değerin kaçtı canım
Canım, ikili taramanın sonuç kağıdında fB-hCG sonuç 128 ng/ml yazıyo
Bu hcgh muhabbeti özellikle 11 hafta ve 12 haftada daha kesin tutuyormuş galiba :)
Canım, ikili taramanın sonuç kağıdında fB-hCG sonuç 128 ng/ml yazıyo
Kızlar şimdi geldim doktordan ikili test sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür ama doktor ultrasyona sokmadı daha 4gun önce girdik dedi benim cinsiyette ocağa kaldı
canım benim de hcg 113 çıktı,doktor dün baktı baktı bebişimi kıza benzettim deddi,bi yandanda kafa ve göbeğini ölçtü,ordanda mı tahmin yürüttü aceppp,kızla erkeğin yapısı aynı olmaz herhalde,kesin olarak ocakta öğrenicezz
canım hakketten bariz kız gibi ama bakalım eğer erkek çıkarsa demek pek tutmuyo bhcg ye göre
hcg lerinizi neden ölçtürüyorsunuz üçlü test içinmi :26: bizimde erkekk usg de pipisini gördü çkıntıyı yani
canım benim de hcg 113 çıktı,doktor dün baktı baktı bebişimi kıza benzettim deddi,bi yandanda kafa ve göbeğini ölçtü,ordanda mı tahmin yürüttü aceppp,kızla erkeğin yapısı aynı olmaz herhalde,kesin olarak ocakta öğrenicezz
ayy karıştı bu bhcgler demekseninki kızsa demek bu değerlerın bı gerceklık payı var ee daha önce 2-3 arkaasında tuttu. suana kadar tutmayan yok aramızda benımde 58 çıktı sınırda bır değer kızda olabılır erkekte inş. haftaya öğrenebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?