2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayır canım 2 li testtte ölçüyorlar ordan tahmin yürütüyoruzzz,tabi tutup tutmadığını bilmiyoruz senin kaç hcg

ben ne ikili ne üçlü hiçbirini yaptırmadım cnm hcg düşüyo demek derlerdi bak 53 gibi 118 gibi değerleremi iniyomuş biz o testlerin tedavisi olmadığı için düşünmedik yaptırmayı allahımdan sağlıklı istedik inş cümlesi bizim bebeğimizde sağlıklıdır

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım ben doktorların yanıldığını pek görmedim bu zamana kadar heleki bu son cihazlarla kız olabilir dediyse büyük ihtimal kızdır hayırlı sağlıklı olsun inşallah

doktorum iyi bi doktor,çokta baktı adamcağız,kıza benzettim dedi,bakalım ama daha küçük dedi bide bakmadan önceee

RABBİM bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin cümlemizeee

Hayırlısı canım doktorlar özelde olunca bebeği ve anneyi riske atmak istemiyo tabi kendi adınıda hakkımızda hayırlısı neyse öle olsun ama bende ilk normal doğum yaptım bebek çok küçük olduğu için erken doğdu kızım 2170grm dı Ama gününde olsa beni normale almazlardı hem boyum kısa hem çatım dar ama bebek ufak diye yaptırdılar ve çok zor zamanlar geçirdim ben sezeryan istiyorum inşallah sezeryan olur beninki allahım gününde doğmayı nasip eder ablasına uyup erken doğmaz

Kızlar ben de çıkıyorum. akşam yemeğimizi yapayım. 2 saat sonra kocişim gelir kendinize ve meleklerinize iyi bakın. Görüşürüz

Canım sen de 14+2 ymişsin. kendini nasıl hissediyosun? yemek yiyebiliyomusun?

Canım yemekteydim kusura bakma benim hiç bulantılarım olmadı çok şükür yemekte gayet yiyorum ama 600 gr almışım doktor ultrasyonda görmesem inanmıcam dedi hamile olduğuna dedi

Canım yemekteydim kusura bakma benim hiç bulantılarım olmadı çok şükür yemekte gayet yiyorum ama 600 gr almışım doktor ultrasyonda görmesem inanmıcam dedi hamile olduğuna dedi

ya benim bulantılarım hala geçmedi yaklaşık 7 kilo verdim ama göbüşüm var nasıl beceriyorsunuz onu

kızlar yaa ben doymuyorumm yıyorum yıyorum yok doymuyorum ıcımdekı cucuk benı kemırıp duruyor nolcak benım bu halım yaaa dana gıbı olcam dogurana kadar gercı 15 haftada 500 gr aldım ama boyle gıderse daha cok alıcam az once koca bı tabak yemek yedım hala acım acımmmmmm

ya benim bulantılarım hala geçmedi yaklaşık 7 kilo verdim ama göbüşüm var nasıl beceriyorsunuz onu

Bilmiyorum hiç yemek ayırmıyorum birde bol bol yürüyorum su ve süt içiyorum birde ebru şallının plates dvdsini aldım doktoruma sordum onu yapıyorum günde yarım saat canım

kaç kilo ile hamile kaldınızki
cidden çok merak ediyorum
tam onu soracaktım
ben zayıf biriyimdir
52,9 ile hamile kaldım, boyum 168 falan
2 kilo aldım bile

ahh ahh kızlar yiyebiliosanızz hiçç kiloları dert etmeyin doğurunca veririz elbet ((
ben valalhi hamile kaldıüımdan beri yemek yemeyii özledimmm
çok iştahsızım bulantı kusmalar zaten cabasıı çok fena bişi o yüzden yiyosanız kilolar için hiç sıkılmayın ben bi yiyebilsemm kiloları hiç takmıcam ((
ki hamile kalamdan önce en çok korktuğum şeyy kilo almaktı ama almaktansa verdim bile 47,700 falandım hamile hakdığımda şimdi 45 kiloyum (

kaç kilo ile hamile kaldınızki
cidden çok merak ediyorum
tam onu soracaktım
ben zayıf biriyimdir
52,9 ile hamile kaldım, boyum 168 falan
2 kilo aldım bile
71 kg ile hamile kaldım canım... yaklaşık 10 ay önce peşpeşe 2 düşük yaptım ve 1.5 ay hastanede kaldım kansızlıktan tedavi fala nderken bu kg buldum
kilo almayanlara hayranım

hayran olma canım çok zor bu bulantılar evimi eşimi yemekleri herşeyi iğreniyorum herşey tiksindirici geliyor...

tabi seninki daha kötü elbette
benim de oldu bulantılar ama geçti
3-4 hafta hiç akşam yemeği yemedim bende
şimdi de çok yediğim söylenemez
nasıl kilo aldığımı anlayamıyorum yaaa
çok almak istemiyorum
bebeğin sağlıklı olması benim kilo almama bağlı olsa tabi ki de alayım
ama bebeğin sağlığıyla benim kilomun alakası yok

zor günler geçirmişsin
geçmiş olsun canım
valla bulantıdan yiyemiyorsan hayranlık bir durum yok (ben de yaşadım ama geçti şükür)
ama yiyip de almayanlara gerçekten hayranım
ben yemeyip alanlardanım maalesef

dogumdan sonra verirsin birşeycikler olmaz bebişler sağlıklı olsun yeterki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…