hayır canım 2 li testtte ölçüyorlar ordan tahmin yürütüyoruzzz,tabi tutup tutmadığını bilmiyoruz senin kaç hcg
Hayırlısı olsun canım ben doktorların yanıldığını pek görmedim bu zamana kadar heleki bu son cihazlarla kız olabilir dediyse büyük ihtimal kızdır hayırlı sağlıklı olsun inşallah
ben ne ikili ne üçlü hiçbirini yaptırmadım cnm hcg düşüyo demek derlerdi bak 53 gibi 118 gibi değerleremi iniyomuş biz o testlerin tedavisi olmadığı için düşünmedik yaptırmayı allahımdan sağlıklı istedik inş cümlesi bizim bebeğimizde sağlıklıdır
RABBİM bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin cümlemizeee
kızlar herkes normal epidural istiyor ama doktorlarınızı iyi sçin geçen sene bi arkadaşım hep sizin gibi istedi sonuna kadar doktor tamam tamam dedi sona yakın doktor demişki bunlara işte risk çok sonrası çok sıkıntılı oluyo işte ilerde idrar kaçırma oluyo kadınlarda,cinsel hayatınızda bozulma oluyo cart curt şöle thlikeli böle tehlikeli demişdemiş bir anda değiştirdiler sezaryan yaptılar hiç bir sorun yokken hemde birde son anda böle korkuttu insanları. sonucta bizede gelse son anda daha tehlikeli yok bebeğe söle olur sana böle olur derse bende korkardım. ondan bence doktorlarımızın çoğu herzaman sezaryancı dikkatli olalım bence...
Canım sen de 14+2 ymişsin. kendini nasıl hissediyosun? yemek yiyebiliyomusun?
Canım yemekteydim kusura bakma benim hiç bulantılarım olmadı çok şükür yemekte gayet yiyorum ama 600 gr almışım doktor ultrasyonda görmesem inanmıcam dedi hamile olduğuna dedi
ya benim bulantılarım hala geçmedi yaklaşık 7 kilo verdim ama göbüşüm varnasıl beceriyorsunuz onu
Bilmiyorum hiç yemek ayırmıyorum birde bol bol yürüyorum su ve süt içiyorum birde ebru şallının plates dvdsini aldım doktoruma sordum onu yapıyorum günde yarım saat canım
bunun bide hamile kaldıgımız kg alakası olabilir
kaç kilo ile hamile kaldınızki
cidden çok merak ediyorum
tam onu soracaktım
ben zayıf biriyimdir
52,9 ile hamile kaldım, boyum 168 falan
2 kilo aldım bile
71 kg ile hamile kaldım canım... yaklaşık 10 ay önce peşpeşe 2 düşük yaptım ve 1.5 ay hastanede kaldım kansızlıktan tedavi fala nderken bu kg buldumkaç kilo ile hamile kaldınızki
cidden çok merak ediyorum
tam onu soracaktım
ben zayıf biriyimdir
52,9 ile hamile kaldım, boyum 168 falan
2 kilo aldım bile
kilo almayanlara hayranım
ahh ahh kızlar yiyebiliosanızz hiçç kiloları dert etmeyin doğurunca veririz elbet((
ben valalhi hamile kaldıüımdan beri yemek yemeyii özledimmm
çok iştahsızım bulantı kusmalar zaten cabasııçok fena bişi o yüzden yiyosanız kilolar için hiç sıkılmayın ben bi yiyebilsemm kiloları hiç takmıcam ((
ki hamile kalamdan önce en çok korktuğum şeyy kilo almaktı ama almaktansa verdim bile 47,700 falandım hamile hakdığımda şimdi 45 kiloyum(
71 kg ile hamile kaldım canım... yaklaşık 10 ay önce peşpeşe 2 düşük yaptım ve 1.5 ay hastanede kaldım kansızlıktan tedavi fala nderken bu kg buldum
hayran olma canım çok zor bu bulantılar evimi eşimi yemekleri herşeyi iğreniyorumherşey tiksindirici geliyor...
zor günler geçirmişsin
geçmiş olsun canım
valla bulantıdan yiyemiyorsan hayranlık bir durum yok (ben de yaşadım ama geçti şükür)
ama yiyip de almayanlara gerçekten hayranım
ben yemeyip alanlardanım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?