2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşşş kiloların bebişe yarıodur sen sıkma canını genede kilo alıroum die
doğumdan sonra biz beraberce veririz hepsinii :) dietle sporlaa :)))
ben vallahii 4. haftamdan beri bulnatı ve kusma yaşıorum sürekli hergün geçmek bilmedi bi türlüü 3 ay 3 ay dediler doktorlar 3 ay da bitti ne zaman geçicek bakalımm (((

iyi akşamlar kızlar....
kaç gündür bir giripte bakamadım buraya kuzumla geldik bugün ama beteriz.....hastalıktan gözümü açamıyorum,ilaçta kullanmayınca psikolojik midir nedir bilmem bir türlü geçmiyecek gibi (((
boğazlarım fena,hapşuruk,aksırık,burun akıntısı,baş ağrısı ne ararsanız var.....
yemediğim içmediğim şey kalmadı,ıhlamur,c vitamini vs. yok banamısın demedi.....şimci yine ıhlamur kaynatıyorum,içeyim biraz daha.....

sizler nasılsınız geçmişe bakmadım,kötü bir şey yok di mi....
annişler kuzuları herkeşler iyi mi ?????

eşim canımı sıktı biraz üzüldüm sanki ondan sonra da hasta oldum ((((
dr. ikili test sonucuna göre kıza benzettim dedi bunu söyledim eşime sanki durgunlaştı falan çokkkk üzüldüm çokkkkk o gün bugündür iyi değilim.....
hem kesin değil ki belki erkek ama değilse bile kız da bizim yavrumuz değil mi.....bilmiyorum niye böyle fevri davrandı.....

Son düzenleme:
kızlarrrrr bugün doktora gittim bebişim kızmış büyük ihtimal. çok sevindim çok kız olsun istiyordum çok mutluyum

yalnız kız diye tahmin eden dr. ultrasonla bakan röntgen uzmanıydı
kendi kadın doğum dr.um birşey söylemedi....bugünde ikili testin kan sonuçlarını aldım
bir şeye bakıyorduk neydi serbest beta hcg miydi ne ????

kağıtta fb-hCG =8.57 ng/ml
PAPP-A =0.92 mlU/ml

yazıyor.....

ever free beta hcg cinsiyet için diyorsan

bunu buldum bir sitede....

Bebeğin cinsiyetinin test sonuçları üzerindeki etkileri de pekçok araştırmaya konu olmuştur. Aralık 2002'de yayınlanan bir çalışma kız bebeklerde serbest beta-hCG'nin daha yüksek olabildiğini ortaya koymuştur.

tamam peki özlemle bekliyoruz. bu aralar adımı özlem koyucam zaten. kociş pazar sabash erkenden gidiyo. ben de annemlere internetsiz eve. foruma da giremicem. kız olaydı özlem mi koyaydım ne

canım geçmiş olsun kızın olduğuna çok sevindim
üzülme hiçbir şey için. babamlar da beni 7 sene beklemişler. tabi babam bari bekledik oğlan olsun demiş. annem gülüp ben biliyom kız olacak deyince kız olursa ikinizi de kapının önüne oturturum demiş. ilk günden itibaren annem bana olan ilgisinden bahsediyo. annemi yemeğe çıkarmaz biz başbaşa yemeğe çıkarız yaniiii.... merak etme sen kızlara babalar dayanamaz. bi de bizimle ilgili değil. cinsiyet geni onlardan gelen oluyo ki... bak ben de ufak bi şeye canımı sıktım hemen dudağımda uçuk patladı, aklım başıma geldi. aman dikkat kendine ve bebişe....

Canım benim hcg 36 ama kızım olucak bende tutmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…