2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün yorgunuz kızımla babamızın bütün gece dişi ağrıyınca bizde uyuyamadıkk

Geçmiş olsun dun gece bende bugun ikili test sonuçalrımı alacaktım cinsiyet öğrenirim belki dedim heyecan dan uyuyamadım çok şükür sonuçlar temiz çıktı ama doktor
4gun oldu sokmadı ultrasyona

Geçmiş olsun dun gece bende bugun ikili test sonuçalrımı alacaktım cinsiyet öğrenirim belki dedim heyecan dan uyuyamadım çok şükür sonuçlar temiz çıktı ama doktor
4gun oldu sokmadı ultrasyona

çok şükür.....gözün aydın olsun.....
ben de bugün öğrendim temiz çıktığını çok şükür Rabbime.....

bende çin takvimi, rus takvimi hiç bişey tutmadı sadece free beta hcg tuttu

çok şükür.....gözün aydın olsun.....
ben de bugün öğrendim temiz çıktığını çok şükür Rabbime.....

Çok şükür canım birde cinsiyetleri öğrensek guzel olcak benim doktorum 3lüyle 4lüye gerek yok dedi önemli olan ikiliymiş siz ne düşünüyosunuz kızlar

hoşgeldinnnnnn,ben hastayım kuzum iyi ama şükür,siz nasılsınız bebişinle :))))))

Baglantim koptu tekrar geldim ama...

Gecmis olsun cnm bol bol dinlenmeye ozen goster malum ilac kullanamiyoruz dinlenmekle atlatmaktan baska secenegimiz yok.

Seninde guzun aydin cnm seninde kizin olucakmis ins

Baglantim koptu tekrar geldim ama...

Gecmis olsun cnm bol bol dinlenmeye ozen goster malum ilac kullanamiyoruz dinlenmekle atlatmaktan baska secenegimiz yok.

Seninde guzun aydin cnm seninde kizin olucakmis ins

Canım senin cinsiyet belli oldumu?

evet malesef ilaç alamıyoruz ben de kendimi c vitaminli meyvelere adadım

yok kızlar net bir şey söylemedi dr. kız gibi tahmin ettim dedi sadece.....hayırlısı ne ise o olsun artık bunu diyorum.....
ikili de ki beta hcg : 8.57 çıkmış

Ikili testim ter temiz cikmis cok sukur ama neticeleri elimde yok maalesef!

Bizim burda hastaneyi arayip ogreniyorsun bir sorun olup olmadigini oyle eline neticeleri vermiyorum o yuzden bilmiyorum ben beta hcg'mi...

Cogu tutmus cunku benimde tahmin etmemi saglardi.. Amann saglikli ve hayirli olsunda yavrum ister erkek ister kiz olsun

tatlım hastaneyi arayıp beta hcg değerimi söyleyin de :))) söylemek zorundalar çünkü

tatlım hastaneyi arayıp beta hcg değerimi söyleyin de :))) söylemek zorundalar çünkü

Kizarlar sadece beta hcg icin mi aradin delirdin mi derler... Gerci hic oyle kotu davrandiklarini gormedim ama ne bileyim o kadar cok derdi olan yada onemli birsey icin arayan varken bi beta hcg icin aramam sacma olmasin??

Olmazsa bidaha gittigimde sorarim gerci ins gerek kalmaz onada onumuzdeki carsamba ins ogrenirim cinsiyetini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…