peki onun cinsiyetle ne ilgisi var güzelim?
Hayatim arastirma yapanlara soracaksin...
Cin takvimini, eksinin, tatlinin nasil ilgisi varsa bununda oyle bir ilgisi olsa gerek.
Iyi aksamlar kizlarrr biz geldik ama kimse yok gibi
Iyi aksamlar kizlarrr biz geldik ama kimse yok gibi
merhaba bayanlar ben 15+3 günlk hamişim ben ikli testimi yaptıramadm doktorun verdği tarhde gittim ama gün geçmiş malesefsadece ultrasyona girdim kan degerlerime baklmadı ama doktor sorun yok dedi ultrasyn sonçlrına bakarak inşallah problm yoktur gercekden de :) sizde karnınzda ağrılar oluşuyomu bnde yatrken faln oluyo bazen ?
hoşgeldinnn bu akşam pek sessiz
merhaba bayanlar ben 15+3 günlk hamişim ben ikli testimi yaptıramadm doktorun verdği tarhde gittim ama gün geçmiş malesefsadece ultrasyona girdim kan degerlerime baklmadı ama doktor sorun yok dedi ultrasyn sonçlrına bakarak inşallah problm yoktur gercekden de :) sizde karnınzda ağrılar oluşuyomu bnde yatrken faln oluyo bazen [/QUOTE
Selam. Ben 2li testi hic yaptirmadim. Ama ultrasound da ense kalinligi iyi ciktiysa sorun olacagini sanmiyorum. Ben auakta kalip yoruldugum zaman bebegin oldugu tarafta kasigima sanci giriyor. Bu tur agrilarin normal oldugunu soyluyor herkes. Bide bebekler genelde Anne aksam vakti sirt ustu uzandiginda hareket edermis. Senin hissettigin buda olabilir.
ben burdayım kiiii
bugün ikili testimi yaptırdım ben de. ama dr ölçülerini zor aldı. sırtını döndü bize bebişim:)) dr dönsün diye bayaa bi uğraştı. sonucunu haftaya alcam bi sorun çıkmaz inş :18::18:
yavrularımmmm kuzularımmmmmmm
InsaAllah guzel haberler alirsin haftaya
Hosgeldin cnm. Senin adinin rengi degismis yanina pembe elbise gelmis. O ne oyle :)
yavrularımmmm kuzularımmmmmmm
Selammm kızlarrr..Bütün öğlen inatla uyumayan kızımm 9 gibi uyuduu ve ödüm kopuyooo uyancak diee..ziraa uyanırsa gece topa diker bizi...:))
Selammm kızlarrr..Bütün öğlen inatla uyumayan kızımm 9 gibi uyuduu ve ödüm kopuyooo uyancak diee..ziraa uyanırsa gece topa diker bizi...:))
Hayirli sohbetler anneler nasilsiniz?
Demin baglanmistim ama kimsecikler yoktu...
hoşgelmişsinnn cicimmyavrularımmmm kuzularımmmmmmm
hoşgeldin cınımmm bütün gün uyumamış uyanmaz inşallah sende biraz dinlenmiş olursunSelammm kızlarrr..Bütün öğlen inatla uyumayan kızımm 9 gibi uyuduu ve ödüm kopuyooo uyancak diee..ziraa uyanırsa gece topa diker bizi...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?