2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hayatim arastirma yapanlara soracaksin...

Cin takvimini, eksinin, tatlinin nasil ilgisi varsa bununda oyle bir ilgisi olsa gerek.

bir kaç gündür takılıyorum buraya herkes başka bir şey söylüyor yeni yeni şeyler çıkıyor meydana ben gerisinde kalmısım herşeyin zaten bebeğimde oturmuş cinsiyetini göstermiyor ağlayacağım şimdi

merhaba bayanlar ben 15+3 günlk hamişim ben ikli testimi yaptıramadm doktorun verdği tarhde gittim ama gün geçmiş malesef sadece ultrasyona girdim kan degerlerime baklmadı ama doktor sorun yok dedi ultrasyn sonçlrına bakarak inşallah problm yoktur gercekden de :) sizde karnınzda ağrılar oluşuyomu bnde yatrken faln oluyo bazen ?

canım üçlü yaptırırsın bişey olmaz

hoşgeldinnn bu akşam pek sessiz

Hosbulduk cnm. Hakikaten baya sessiz. Bi biz variz herhalde

InsaAllah guzel haberler alirsin haftaya

çok teşekkür ederim bayanlar cvblarınız için :) bide bende migren var allah kımseye gostermesin süt ve süt ürünleri tüketmiyorum ağrıyı şiddetlendiryo çünkü bide su içme alışkanlıgımda pek yok gözümn önüne koyuyorum aklıma gelsınde ıceyım dıye sizde boyle bi durum yaşıyormusunz ?

Selammm kızlarrr..Bütün öğlen inatla uyumayan kızımm 9 gibi uyuduu ve ödüm kopuyooo uyancak diee..ziraa uyanırsa gece topa diker bizi...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…