2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evettt uyandıkk gene daldıkk ama gene uyancazzz sanırımm o yüzden 5-10 dk daha durup bende yatıyım bariii..yoksa bi ayarsaa yanarımm 2-3 ederiz saati....:))))

Hosgeldin canim. Iyiyiz. Sen ve bebis nasilsiniz?

Hos bulduk tatlimm, iyi olmana sevindim. Bende iyiyim cok sukur bebisimde iyidir insaALLAH malum uzun suredir haber alamiyorumm ama az kaldi.

Ara ara sag belimin arka boslugunda sanci oluyor, belim agriyor cok ayakta durdugumda onlarin disinda hic bir sikayetim yok

Cok cabuk acikiyorum ama cok az yiyorum kus kadar derler ya sizlerdede bu durum mevcut mu?

Evettttt 5 gunun kaldi :)))) canim valla bende istahla sofraya oturuyorum ama 2 lokmadan sonra tikaniyorum nedense

Evettttt 5 gunun kaldi :)))) canim valla bende istahla sofraya oturuyorum ama 2 lokmadan sonra tikaniyorum nedense

Evet cnm sanada 11 guncuk... Cabucak gecer ins.

Dun isten cok gec gelmistim hemen hazir bisiler aldim ama nasil acliktan elim ayagim titriyor anlatamam iki lokma yedim patliyacam sandim

Agrisi sizisi olmasin yavrunun. Boyle uykusuz olup uyanmasi cok enteresan.

yok tatlım bi sıkıntısı sağolasın artık 2 yaşı geçtiğimizden bazennn öğlen uykularımız sapıtıyooo gece de yanında yatsam sürekli uyanmaz yada hemen dalar ama bende çok erken die yatmadımm...

4 aylik olmussun bugun. 16hafta yaziyo. Zaman cabuk gecsin istiyoruz, yavas geciyor saniyoruz ama hizli geciyomus

evet cnm 16 olduk bugün.Artık parmağımla karnıma pıt pıt vurunca tepki veriyo..yemek yerken fln Bugün annem dedi sırt üstü yat.solum tepe gibi sağım bomboş kaldı

Evet cnm sanada 11 guncuk... Cabucak gecer ins.

Dun isten cok gec gelmistim hemen hazir bisiler aldim ama nasil acliktan elim ayagim titriyor anlatamam iki lokma yedim patliyacam sandim

InsaAllah hayirli haberler aliriz canim. Bu arada ultrasound yeri bana dediki, cok dolu olmasina gerek yok ama gelmeden idrarini tut bide ultrasound a girmeden once tatli meyve suyu ic dediler. Seninde aklinda bulunsun

Sen bucurun yatagini ayirmadin mi? koyun koyna yatirmaya alistirmissin demek ki

6 ay sonra karnindakini sagina defneni soluna alirsin esinde avucunu yalar artik

evet cnm 16 olduk bugün.Artık parmağımla karnıma pıt pıt vurunca tepki veriyo..yemek yerken fln Bugün annem dedi sırt üstü yat.solum tepe gibi sağım bomboş kaldı

Ayhhhh inanmiyorum. Super ya. Darisi hepimizin basina. Senin adina cok sevindim cnm ya. Yaramaz kiz annesine hemen cevap veriyo demekki :)

ayyy pelishhhhhh tepki verıyo diyince içim bi tuaf oldu bnm meleğimlede 16 ya çok az kaldı ama yatnca göbegmn ortasnda hafif solucan hissi dışında bi farklılık yaşamadm sennn ilk hamileliğin mi ?

Superrrrr birsey bu pelishh'cigim. Bebisini hissetmen cok guzelllllllllllll.

Bucur demek ki simdiden tepki vermeye basladi bak sen sunaa

Ne zaman basladi boyle kucuk belirtilerin cnm?

InsaAllah hayirli haberler aliriz canim. Bu arada ultrasound yeri bana dediki, cok dolu olmasina gerek yok ama gelmeden idrarini tut bide ultrasound a girmeden once tatli meyve suyu ic dediler. Seninde aklinda bulunsun

InsaALLAH cnmmmm.

Idrarini tut mu dediler benim bildigim tutmamak gerekiyor bebegi SIKISTIRIYOMUS cunku.

Tatlu konusunu biliyordu cogu anne adaylari cikolata yiyor ultrasyona girmeden once... Bucurler kipir kipir oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…