Sen bucurun yatagini ayirmadin mi? koyun koyna yatirmaya alistirmissin demek ki
6 ay sonra karnindakini sagina defneni soluna alirsinesinde avucunu yalar artik
InsaALLAH cnmmmm.
Idrarini tut mu dediler benim bildigim tutmamak gerekiyor bebegi SIKISTIRIYOMUS cunku.
Tatlu konusunu biliyordu cogu anne adaylari cikolata yiyor ultrasyona girmeden once... Bucurler kipir kipir oluyormus
InsaALLAH cnmmmm.
Idrarini tut mu dediler benim bildigim tutmamak gerekiyor bebegi SIKISTIRIYOMUS cunku.
Tatlu konusunu biliyordu cogu anne adaylari cikolata yiyor ultrasyona girmeden once... Bucurler kipir kipir oluyormus
Slm bacılar bugun nasılsınız bebişler nasıl biz iyiyiz şükür evde vakit geçirmeye çalışıyoz işte
cnm 8 aya kadar yattı yatağında sonra yazlığa gittik 3 ay kaldıkk orda annem dedii alalım park yatak die dedim kocaman yatak yatsın benimle demez olaydımm..bi döndükk parmağının ucunuu sokamıyoruzz yatağaa malesefff...o yüzden diorum yaaa 2 gün bile bi yere gitceksenizz alın önleminizi diee..yeni kuzu gelince nee etcez bilmiyrummm eşim valla hiç sorun etmiyoo alırım kuzularımı ben yatarız dioo..dee ben şimdiden bile zor yatıyorum yatakta sağolsun hanım dikine yatıyoo...:))
cnm 8 aya kadar yattı yatağında sonra yazlığa gittik 3 ay kaldıkk orda annem dedii alalım park yatak die dedim kocaman yatak yatsın benimle demez olaydımm..bi döndükk parmağının ucunuu sokamıyoruzz yatağaa malesefff...o yüzden diorum yaaa 2 gün bile bi yere gitceksenizz alın önleminizi diee..yeni kuzu gelince nee etcez bilmiyrummm eşim valla hiç sorun etmiyoo alırım kuzularımı ben yatarız dioo..dee ben şimdiden bile zor yatıyorum yatakta sağolsun hanım dikine yatıyoo...:))
Idrarin bos olmamasi lazimmis. Daha net gorunuyormus. Dedigin gibi tatlida hareketlendirmek icinmis.
Slm cnm. Hosgeldinizz.. iyi olmana sevindim
Idrarin bos olmamasi lazimmis. Daha net gorunuyormus. Dedigin gibi tatlida hareketlendirmek icinmis.
Evet ya hamilelikte hele bu kadar zaman geçtikten sonra idrar tutmaya gerek yok zaten bebiş ultrasonra rahatlıkla görünüyo yani ben normal kahvaltı yapıp gittim maşallah benimki içerde tepiniyodu doktor bile şaşırdı yarım saatten fazla uğraştı ölçümler için kıpır kıpır hiç durmadı ama foto çeklceği zamanda paşa döndü poposunu el ense yaptı çok güldük yanii
Kucucuk ama buyuklerden daha fazla yer isgal ediyorPrensese laf yok
Bence yavas yavas ayirmaya bak cnm yarin obur gun iyice siseceksin o zaman daha kotu olur.
Sana yapacagi kriz en fazla 1 hafta sonra alisir gider cunku baska sansi yok. Bakacak agla agla sonu yok oda pes eder elbet.
Sevincten ne yaptigini bilmiyordur bucur
bnde ikli teste gittim meleğim son pozisyon için dönmek bilmedi 4 defa yattım kalktım doktor dedi tuvaletin varsa yap yürü ve tatlı bişeyler ye yani bnde tuvaletin olmaması gerktıgını bılıyorum
Maşallah canım demekki hareketli olacak rabbim sağlık versin kucağımıza almayıda nasip eder inşallah
aman cnm söyle paşanaa gününüüü beklesin
Kızım olucak canım bende çok sevdiğim için koyucam
canım sen ıkılı testı hangi haftada yaptırdın ?
sanırım bebeğim hareket ediyor şuamda....
hiç bu kadar net hissetmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?