2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bnde ikli teste gittim meleğim son pozisyon için dönmek bilmedi 4 defa yattım kalktım doktor dedi tuvaletin varsa yap yürü ve tatlı bişeyler ye yani bnde tuvaletin olmaması gerktıgını bılıyorum

Sen bucurun yatagini ayirmadin mi? koyun koyna yatirmaya alistirmissin demek ki

6 ay sonra karnindakini sagina defneni soluna alirsin esinde avucunu yalar artik

cnm 8 aya kadar yattı yatağında sonra yazlığa gittik 3 ay kaldıkk orda annem dedii alalım park yatak die dedim kocaman yatak yatsın benimle demez olaydımm..bi döndükk parmağının ucunuu sokamıyoruzz yatağaa malesefff...o yüzden diorum yaaa 2 gün bile bi yere gitceksenizz alın önleminizi diee..yeni kuzu gelince nee etcez bilmiyrummm eşim valla hiç sorun etmiyoo alırım kuzularımı ben yatarız dioo..dee ben şimdiden bile zor yatıyorum yatakta sağolsun hanım dikine yatıyoo...:))

InsaALLAH cnmmmm.

Idrarini tut mu dediler benim bildigim tutmamak gerekiyor bebegi SIKISTIRIYOMUS cunku.

Tatlu konusunu biliyordu cogu anne adaylari cikolata yiyor ultrasyona girmeden once... Bucurler kipir kipir oluyormus

Evet ya hamilelikte hele bu kadar zaman geçtikten sonra idrar tutmaya gerek yok zaten bebiş ultrasonra rahatlıkla görünüyo yani ben normal kahvaltı yapıp gittim maşallah benimki içerde tepiniyodu doktor bile şaşırdı yarım saatten fazla uğraştı ölçümler için kıpır kıpır hiç durmadı ama foto çeklceği zamanda paşa döndü poposunu el ense yaptı çok güldük yanii

InsaALLAH cnmmmm.

Idrarini tut mu dediler benim bildigim tutmamak gerekiyor bebegi SIKISTIRIYOMUS cunku.

Tatlu konusunu biliyordu cogu anne adaylari cikolata yiyor ultrasyona girmeden once... Bucurler kipir kipir oluyormus

Idrarin bos olmamasi lazimmis. Daha net gorunuyormus. Dedigin gibi tatlida hareketlendirmek icinmis.

Slm bacılar bugun nasılsınız bebişler nasıl biz iyiyiz şükür evde vakit geçirmeye çalışıyoz işte

Slm cnm. Hosgeldinizz.. iyi olmana sevindim

Ah canım sorma bende ayrı yatırıyordum hiç sallamadım sevmez zaten yatar uyrdu bi hastalandı yanıma aldım sonra aman bırak az yanımızda yatsın die die şimdi adamı kovduk yanımızdan beraber yatıyoz benimkide gece deli yatıyo üstünü zaten hiç örtmüyo 2. geliyo rabbim sağlık versin bilmem ne yapcam adamı hepten boşarız artık

Kucucuk ama buyuklerden daha fazla yer isgal ediyor Prensese laf yok

Bence yavas yavas ayirmaya bak cnm yarin obur gun iyice siseceksin o zaman daha kotu olur.

Sana yapacagi kriz en fazla 1 hafta sonra alisir gider cunku baska sansi yok. Bakacak agla agla sonu yok oda pes eder elbet.

Sevincten ne yaptigini bilmiyordur bucur

cnm malesef apartman dairesinde olunca olmuyoo cnm çünkü benim cadımda bi inat var sorma 3 saat sürekli ağlayabilme rekoruna sahip...

Sevincten ne yaptigini bilmiyordur bucur

hoşbulduk tatlum Evet canım son kontrollerde her gittiğimde böyle haretliydi ondan tatlı falan yemedim bide yesem hiç durmazdı herhalde maşallah ablası gibi yaramaz olcak herhalde inşallah gününü bekler doğmak için çünki erken doğum riski de var

bnde ikli teste gittim meleğim son pozisyon için dönmek bilmedi 4 defa yattım kalktım doktor dedi tuvaletin varsa yap yürü ve tatlı bişeyler ye yani bnde tuvaletin olmaması gerktıgını bılıyorum

Maşallah canım demekki hareketli olacak rabbim sağlık versin kucağımıza almayıda nasip eder inşallah

aman cnm söyle paşanaa gününüüü beklesin

Ah canım hergün dua ediyorum uslu dur gününü bekle ablan gibi olma diye ama maşallah kıpır kıpır takla atıyo içerde defnoş tada inat varmış elmirada bir inat dediği dedik çaldığı düdük dün yemek yedirmek istedim inat etti yemem süt içecem diye 7-8 saat bişey yemedi yatarken mecbur sütü verdim allahım kolaylık versin bizlere

neyse bacılar ben çıkıyorum elmiranın uykusu var gibi ben yatmadan uyumuyo malesef kendinize ve bebişlerinize çook iyi bakın çook öptüm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…