- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
sanırım bebeğim hareket ediyor şuamda....
hiç bu kadar net hissetmemiştim
iyi geceler herkese..
olmas bebeğinin ismi çok hoş ve kibar bir isim güzel çok beğendim.
bende kızım olursa sare koymak istiyorum oğlum olursa da yusuf mert inş...
yaaaa artık bende öğrenmek istiyorum bebişimin cinsiyetini yaaa bekleyemiyorum artık başka doktora gitsem de baktrsam olmaz mı ya
Valla canım biliyosunya ben başka dr. gittimiiki gitmişim bende senin gibi meraktan delirmek üzereydimm
İsmi bizde çok beğendik babamızla
gizi tahmin için teşekkürlerr
kızlar bu arada bebiş hareketi hisseden var mı?
ben ara sıra kelebek uçuşuyor gibi bişeyler hissediyorum
zaten benm bebiş sol tarafa yaslanmış duruyor
karnımın sol tarafı biraz daha şiş sağa göre ordan hissediyorum
bir de o taraf daha sert
elimle yokladığımda hissediyorum
hareket konusunda da ben mi saçmalıyorum bilmiyorum ama nadiren böyle içimden gıdıklıyo gibi oluyo bişeyler
ama bitanem sen 15 haftalıkken gittin acaba bnm için erken mi doktor erken gelmişsin diyip gönderirse.söle büyük bir hastaneye gitsem iyi ultrasonlu bir yere
Canım biraz daha dayan kesin olsunn
ahhhh ahhhh diyorsunda nasıl zaten sabırsızım
bitek ahu burdaaa gunaydin ahucum ve butun uyanacak annislerrrr:))
günaydın canım gormedım gecmısı okucam dıyenasılsın?
iyiyim canm sagol sn nasilsin?valla bn arada bakabiklirsem bakiyorum gecmise.onemli bisey varmi de bna da bakem???buarada hic basi donen varmi acaba ya?bnm bikac gundur basim donuo hep saga sola yalpaliyorum arada.nede olabilirki acaba??
iyiyim canım bende sagol.tansıyonunda falan sorunmu varkı??benımde sol bacagıma kramp gırıyo sabahtan nası agrıyo sımdı..sabah esıme suram agrıyo buram agrıyo dıyorum oda su 2-3 ay bı gecseydıde bı ısı bıraksaydın hepımız rahatlıcaz dıyo
canm bnm zaten dusuk tansiyonum var bunuda 2 yil kadar once dusup bayildigimda ogrenmistim.acaba dusuk olan tansiyonum daha dami dustuki??bi alip olctureyimisyerimde var...ama acayp oldum ya resmen ayaga kalktigimda dunym donuyr.donen dunyayi da bdaha dondurmenin alemi yok canmmm,snra insanin dengesi sasio bole
Gunaydin kizlar. Nasilsiniz
iyiyim canım bende sagol.tansıyonunda falan sorunmu varkı??benımde sol bacagıma kramp gırıyo sabahtan nası agrıyo sımdı..sabah esıme suram agrıyo buram agrıyo dıyorum oda su 2-3 ay bı gecseydıde bı ısı bıraksaydın hepımız rahatlıcaz dıyo
o bacakta kramp filan da bnde hic olmadi.e butun gun ofiste oturu kalkmazsam ne krampi olucak tabi.ckmu acio ya..soyle kivirma hareleti filan yaptrsan????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?