2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler herkese..

olmas bebeğinin ismi çok hoş ve kibar bir isim güzel çok beğendim.
bende kızım olursa sare koymak istiyorum oğlum olursa da yusuf mert inş...

yaaaa artık bende öğrenmek istiyorum bebişimin cinsiyetini yaaa bekleyemiyorum artık başka doktora gitsem de baktrsam olmaz mı ya

Valla canım biliyosunya ben başka dr. gittim iiki gitmişim bende senin gibi meraktan delirmek üzereydimm
İsmi bizde çok beğendik babamızla

Son düzenleme:
Valla canım biliyosunya ben başka dr. gittim iiki gitmişim bende senin gibi meraktan delirmek üzereydimm
İsmi bizde çok beğendik babamızla

ama bitanem sen 15 haftalıkken gittin acaba bnm için erken mi doktor erken gelmişsin diyip gönderirse.söle büyük bir hastaneye gitsem iyi ultrasonlu bir yere

merhaba şekerim..
demek yalnız değilmişimmm bu hareket konusunda bende ara ara bişiler hisseder gibi oluyorum ama acabamı diye düşünüyorum daha erkenmi diyee :)
benimde aynen sol tarafımda sanki.çok tuhaf garip bişey..

günaydın canım gormedım gecmısı okucam dıyenasılsın?

iyiyim canm sagol sn nasilsin?valla bn arada bakabiklirsem bakiyorum gecmise.onemli bisey varmi de bna da bakem???buarada hic basi donen varmi acaba ya?bnm bikac gundur basim donuo hep saga sola yalpaliyorum arada.nede olabilirki acaba??

iyiyim canm sagol sn nasilsin?valla bn arada bakabiklirsem bakiyorum gecmise.onemli bisey varmi de bna da bakem???buarada hic basi donen varmi acaba ya?bnm bikac gundur basim donuo hep saga sola yalpaliyorum arada.nede olabilirki acaba??

iyiyim canım bende sagol.tansıyonunda falan sorunmu varkı??benımde sol bacagıma kramp gırıyo sabahtan nası agrıyo sımdı..sabah esıme suram agrıyo buram agrıyo dıyorum oda su 2-3 ay bı gecseydıde bı ısı bıraksaydın hepımız rahatlıcaz dıyo

canm bnm zaten dusuk tansiyonum var bunuda 2 yil kadar once dusup bayildigimda ogrenmistim.acaba dusuk olan tansiyonum daha dami dustuki??bi alip olctureyimisyerimde var...ama acayp oldum ya resmen ayaga kalktigimda dunym donuyr.donen dunyayi da bdaha dondurmenin alemi yok canmmm,snra insanin dengesi sasio bole

sen bı olctur bakalım

o bacakta kramp filan da bnde hic olmadi.e butun gun ofiste oturu kalkmazsam ne krampi olucak tabi.ckmu acio ya..soyle kivirma hareleti filan yaptrsan????

o bacakta kramp filan da bnde hic olmadi.e butun gun ofiste oturu kalkmazsam ne krampi olucak tabi.ckmu acio ya..soyle kivirma hareleti filan yaptrsan????

bende sürekli masa basında oturuyorum canım.aman ıns hiçte olmaz sende...artık kıvırma hareketlerımı yapıcam ne yapıcam

Günaydın kızlaaarrr.. Nasılsınız bu sabah?.. Bugün ikili testim var saat 10 da randevum var,bir ay oldu bebişimi görmeyeli,epey büyümüştür dimi İnş testin sonucu güzel çıkar,dualarınızı bekliyorum annişler... Bebişimi görcem diye heycandan erkenden uyandım... Acep cinsiyeti de belli olur mu ki?. Bugün 12+5 olduk..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…