Günaydın kızlaaarrr.. Nasılsınız bu sabah?.. Bugün ikili testim var saat 10 da randevum var,bir ay oldu bebişimi görmeyeli,epey büyümüştür dimiİnş testin sonucu güzel çıkar,dualarınızı bekliyorum annişler... Bebişimi görcem diye heycandan erkenden uyandım... Acep cinsiyeti de belli olur mu ki?. Bugün 12+5 olduk..
Günaydın kızlaaarrr.. Nasılsınız bu sabah?.. Bugün ikili testim var saat 10 da randevum var,bir ay oldu bebişimi görmeyeli,epey büyümüştür dimiİnş testin sonucu güzel çıkar,dualarınızı bekliyorum annişler... Bebişimi görcem diye heycandan erkenden uyandım... Acep cinsiyeti de belli olur mu ki?. Bugün 12+5 olduk..
canm hadi hayirli haberler cikar Insallah.bnde 12hafta 3 gunlukte yaptrmistim ama doktor sadece tahmin yapabili cinsiyette yuzde 40 yanilma payi var dedi...bnde bayadir gormedim bebisi.aslnda bize ck gelio bnm abim doktor o bna dioki bukadar ck doktora gitmene gerek ykki.ama iste dayanamiyorz ynede:)))
gunaydın canım ıyıyız sagol.dualarımız sizinle.ıyı haberlerınızı beklıyoruzdoktoruna baglı cınsıyet söleyende var solemeyende.gecen ay gıttıgımde benımde 12+4 tü öbür ay dıye sülemedi bize
Evet biz sabırsız davranıyoruz,eskiler bi hamileliğini öğrendiklerinde,bir de doğumda doktora gidiyolarmış,aylarca nasıl sabretmişler,maşallah:) açlık vaya tokluk farkediyor mu?.ben kan vericem diye kahvaltı yapmadım henüz?.
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım... bebişlerinizde iyidir inş... sabah 7 de uyandım kendime sinir oluyorum bi hafta sonum var uyumak için onu da 7de uyanarak geçiriyorum... geçmişi okurken gördüm bende de kendimi bildim bileli düşük tansiyon var... en son tansiyonum 8e 4 çıkmıştı... ölçen hemsire baya şaşırmıştı... bende son 1 haftadır baş dönmesi var...tuzla da hiiçççç aram yok... inş ilerde sorun olmaz...
Evet biz sabırsız davranıyoruz,eskiler bi hamileliğini öğrendiklerinde,bir de doğumda doktora gidiyolarmış,aylarca nasıl sabretmişler,maşallah:) açlık vaya tokluk farkediyor mu?.ben kan vericem diye kahvaltı yapmadım henüz?.
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım... bebişlerinizde iyidir inş... sabah 7 de uyandım kendime sinir oluyorum bi hafta sonum var uyumak için onu da 7de uyanarak geçiriyorum... geçmişi okurken gördüm bende de kendimi bildim bileli düşük tansiyon var... en son tansiyonum 8e 4 çıkmıştı... ölçen hemsire baya şaşırmıştı... bende son 1 haftadır baş dönmesi var...tuzla da hiiçççç aram yok... inş ilerde sorun olmaz...
kizlarrr doktorumla konustum pazartesi geliomus dedim bnm basim doniyi dedi su iciyomusun yok dedim icmiyim,ahaaa iste dedi ck su icmeniz lazim bde tansiyonunu olctur yuksek cikmazsa bekle pazartesi gelicem kontrol edeyim.dedim bde bnm karnim ck az cikti ozaman kontrol etmemiz lazim dedi korktum yaaa,tembel karinca bna kizmasin ama adam sanki biseyden korkmus gibi dedi ozaman bakmamiz lazim dedi,olabilir filan demedi.ay nolur dua edin ya pazartesi gidicem artk doktora vala cinsiyet filan en sona kalsin dua edin bna saglikli oldugunu ogreneyim ama snrada cinsiyetini desin:))ay nasi gecicek pazar ve bugun smdiii???
allah yardımcın olsun canım bende geçen cuma yaptırdım ikili testi ense kalınlığı 1.7 cm çıktı çok iyi dedi doktor kan tahlili sonuçları 10 gün sonra çıkarmış haftaya cuma gidecez inş... benim dr.um cinsiyet tahminini yaptı direk erkek dedi hatta üstüne bastıra bastıra sorduk yüzde 70-80 erkek dedi... piposunu gördü hatta bize de gösterdi biz görmedik o zaman 12artı 2 dik...
cnm benım sen meraklanma ya.allahın ıznıyle bişi yoktur.herkesın karnı hemen pat dıye cıkcak dıye bısı yok.vucut yapısına gore degısır bu.kafana takma pek bole konuları
kizlarrr doktorumla konustum pazartesi geliomus dedim bnm basim doniyi dedi su iciyomusun yok dedim icmiyim,ahaaa iste dedi ck su icmeniz lazim bde tansiyonunu olctur yuksek cikmazsa bekle pazartesi gelicem kontrol edeyim.dedim bde bnm karnim ck az cikti ozaman kontrol etmemiz lazim dedi korktum yaaa,tembel karinca bna kizmasin ama adam sanki biseyden korkmus gibi dedi ozaman bakmamiz lazim dedi,olabilir filan demedi.ay nolur dua edin ya pazartesi gidicem artk doktora vala cinsiyet filan en sona kalsin dua edin bna saglikli oldugunu ogreneyim ama snrada cinsiyetini desin:))ay nasi gecicek pazar ve bugun smdiii???
ay bn her ultrasona gidisimde kalim kut kut atio.bak smdiden heyecanlandim.canm bebegim bnm allah korusun onu hepimizinkini korusun.valla allahin gucune gitmesin ama gurbet ellerde bdaha o aciyi yasatmasin nolur bna dua ediyorum tabiki hayirlisi da ama Insallah Allahim bdaha yasatmasin...ay noliyi bna ya ne bu heyecanmmm.ama biyandan da mutlu oldum bebek 17 haftalik oldu Insallah,ck sukur artk doktora gidicem:)))
her zaman tansiyonun düşükse sorun olmaz bence çünkü bana da hipotansiyon teşhisi üniversitede kondu 0zaman tansiyonum 7e 3tü... hiç bi şikayetim rahatsızlıgım olmadığı için dr bişey olmaz dedi... bol su içmeye özen göster derim çünkü çok su içmek yırtık olmasını engellermiş dr.um söyledi... ben günde en az 2 lt içiyorum... zaten çok da susayan bi insanım... ayrıca kaç haftalık hamilesin ki karnın çıkmamış... karın yapısı kişiden kişiye değişir.. ben 13 artı 3 üm hiç karnım yok arkadaşlar 5.aya kadar seninki çıkmaz diyorlar...
ozaman gitmeden atıştırayım bişeyler.. Maşallah canım sonuçların çok güzel çıkmış,inş bizim de böyle güzel çıkar.. Ayy prensin olcak hee maşallah canımm... inş sağlıcakla alırız kucaklarımıza,o cennet kokularını çekeriz doyasıya içimize... Bakalım bizim ki pipo mu kuku mu
hadı bakalım allahın ıznıyle pazartesıye senınde guzel haberlerını beklıyoruz canım.gostersın artık orasını burasını bebişimiz
kızlar günaydın nasılsınız 3 gündür giremiyorum bilgisayarım bozuldu nasıl alışmışım size anlatamam vakit geçmek bilmiyor kimlerin cinsiyeti belli oldu haberler neler?
Benim dün randevum vardı o kadar su içtim sıkışınca girdim çikolata yedim benim kuzucuk yüzüstü uzanmış yatıyor bacaklar sımsıkı kapalı göstermedi( doktor amcamız göbeğimi salladı öksürtdü sadece bacağının birini azcık yukarı çekti dolayısıyla öğrenemedik bir daha ki kontrol 1 ay sonra offf ya nasıl beklicek eve yakın başka bi hastahane var oraya giedelim diyorum eşimde bu kadar sık ultrasona girmek zararlı gitmeyelim diyor napsam bilemedim yaa neyse sağlıklıymış kuzucuk çok şükür rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?