2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben temmuz annesı olucam inş. sizede bulantılarınızın devam edıp etmediğini merakımı gidermek için geldim nezaman kurtuluruz bu sıkıntıdan sizki geçtımı acaba?

kızlar ben temmuz annesı olucam inş. sizede bulantılarınızın devam edıp etmediğini merakımı gidermek için geldim nezaman kurtuluruz bu sıkıntıdan sizki geçtımı acaba?

12 13 haftalarda gecer canım

günaydın hamişler nasılsınız??? kızlar çok dua edin bugün dr kontrolum var cücüğüm oturmaktan vazgeçip pozisyon değişitrmiş olsunda cinsiyetini öğrenelim artık

günaydın annejiklerrrrrrrr
dün giremedim sabahtan akşama çamaşırdı ütüydü temizlikti yemekti derken akşam oldu
duş aldım yemek yedım ölü gibi yattımmmmmmmm
cinsiyet öğrenenlerrr varmıııııııııııııııııııııııııııı

günaydın hamişler nasılsınız??? kızlar çok dua edin bugün dr kontrolum var cücüğüm oturmaktan vazgeçip pozisyon değişitrmiş olsunda cinsiyetini öğrenelim artık

GÜNAYDIN.HADİ İNŞ GOSTERIR SENINKI

kKIZLAR BEN BİŞEYİ MEREK EDIORUM MESELAAA ŞUANN BEN 13 HAFTALIĞIM YA BU DOKTORLAR TARAFINDAN NEDEN 14 DENIO NEDEN 1 HAFTA BÜYÜK HESAPLANIO

hıııııı ya cinsiyetini göre bilcezmi acaba 26 aralıkta gel kontrle demişti geçen hafta göremedik sırtını dönmüşşş koca danam

Benimkini de hep yandan görüyoruz. uzanmış sırtını da yaslamış. ben de 23 ünde gitcem bakalım, inşallah görürüz.

benimkini de hep yandan görüyoruz. Uzanmış sırtını da yaslamış. Ben de 23 ünde gitcem bakalım, inşallah görürüz.

inş ya çok merak edıorummmmmmm bu ense kalınlıkları varya onlar 1,7 1,9 falan fılan denıo 1cm 9 mılım falan dıemı açıılımı

inş ya çok merak edıorummmmmmm bu ense kalınlıkları varya onlar 1,7 1,9 falan fılan denıo 1cm 9 mılım falan dıemı açıılımı

mm canım. ben 11 haftalıkken yapıtrmıştım, benim bebişin ensesi 1 mm çıktı. ya ben bu haftadan itibaren çıkarmaya başladım ya, acaba bebeğime bişey mi oldu, çok tedirginim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…